Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6477 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם,

חבר מעוניין לרכוש אימפרזה טורבו סטיישן. הסטיישן זה עקרוני, רוצה מהיר ושימושי.

מחיפוש קצר במודעות לא ראיתי אף רכב שמצויין כי הוא סטיישן. האם למשהו יש מושג כמה קשה/קל למצוא רכבים כאלו?

בתודה

נדב

הפרוייקט הקטן(גדול) שלי למכירה, מכונית מרוץ ישראלית(לחצו כאן)

פורסם

אומנם לא מדובר בסובארו, אבל ביד 2 מפורסמת אוקטביה RS סטיישן מוגדשת וכמעט חדשה.

שווה בדיקה.

עידן

צרפתיה שגורמת לך לחייך :-D

סקס סמים ואריה שאוהב סולר

פורסם

WRX סטיישן יובאה לארץ ב2001 לא נימכרו הרבה.

הרכב שונה מ WRX רגילה (לרעה לדעתי), אך יותר פרקטי.

בדרך כלל ניתן לימצוא רכבים כאלה במצב טוב יותר מהרגילה.

לרוב נירכשו ע"י אנשי משפחה ולא ילדים.

בהצלחה בחיפוס

פורסם
אומנם לא מדובר בסובארו, אבל ביד 2 מפורסמת אוקטביה RS סטיישן מוגדשת וכמעט חדשה.

שווה בדיקה.

עידן

כחולה ושייכת לבחור בשם רוני, נכון? אני לא רוצה להטעות אף אחד, אבל נאמר לי כי בחור בשם רוני אקרמן, שהיה יחצ"ן צ'מפיון עד לאחרונה, מוכר את האוקטביה RS סטיישן שלו. זה האוטו שניתן למבחן ללקוחות פוטנציאליים כמו גם לכתבות עיתונות.

למכירה פנסים קדמיים מקוריים חדשים לGTI MKV

My grandfather rode a camel, my father rode a camel, I drive a Mercedes, my son drives a Land Rover, his son will drive a Land Rover, but his son will ride a camel -

Rashid bin Saeed Al Maktoum

פורסם

רועי, אתה צודק - ואני גם ציינתי זאת במודעת המכירה.

(לא ידעתי שהיא שמשה אותו ספציפית, אבל ידעתי שהיא שמשה אחד מהבכירים בצ'מפיון - בין היתר...).

Renault Megane RS 300 Trophy 2021

Renault Catpur 155 2021 

• תוכן חדש...