Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

עוד משהו נגד אוהבי מהירות...

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 8211 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

מה זה "נו, מה יהיה?" כאילו מדובר כאן במשטרת ישראל שמתנכלת לאזרחים תמימים שנוסעים 7 קמ"ש מעל למותר.

כולה כמה חסרי חיים בצרפת שכנראה ממש משעמם להם אז הם מנסים לעשות מיני מהפכה. שאר יצרני העולם כבר מתחילים לשקשק.

רוב הסיכויים שזה יקח שנים עד שמשהו יזוז וגם אז לא יקרה כלום. (לפחות כדאי לקוות :wink: )

וברצינות - שמעתי שכשזה יעבור ישליכו את זה רטרואקטיבית על רכבים צרפתיים בעזרת ריקול בטיחותי. תיזהרו. :wink:

רוני

BMW 325i E46

שלום, רוכב.

נא לא לבקש ממני גישה לאוף טופיק

פורסם

בחיי ! מפגרים עם תעודות !

מה זה כל השטויות האלה .. כאילו שכופסאות כאלה ישארו ברכב פרטי אם הם יותקנו ! אני בטוח שלמחרת אף קופסא לא תישאר במקום

Every man has his own destiny: the only imperative is to follow it, to accept it, no matter where it leads him

Henry Miller

פורסם
"אנשים צריכים להבין שמכוניות נועדו להסיע מנקודה א' לנקודה ב'. מכונית היא לא תרפיה נפשית ולא כלי לסיפוק האגו.

נכון...

ואנשים צריכים להבין שמזון נועד להשביע את רעבוננו - ולא להנאה וסיפוק.

נעליים וביגוד נועדו לשמור על צנעתנו וחום גופנו - ולא להנאה וסיפוק.

סקס נועד כדי להביא ילדים לעולם ולהתרבות - ולא להנאה וסיפוק.

:roll:

הראל. :evil:

ספרינט QV 1.7i

146 1.7 16V

פורסם
"אנשים צריכים להבין שמכוניות נועדו להסיע מנקודה א' לנקודה ב'. מכונית היא לא תרפיה נפשית ולא כלי לסיפוק האגו.

נכון...

ואנשים צריכים להבין שמזון נועד להשביע את רעבוננו - ולא להנאה וסיפוק.

נעליים וביגוד נועדו לשמור על צנעתנו וחום גופנו - ולא להנאה וסיפוק.

סקס נועד כדי להביא ילדים לעולם ולהתרבות - ולא להנאה וסיפוק.

:roll:

הראל. :evil:

זהו בדיוק! לך תבין צרפתים.

עם שקרא לאדם שהלך לאיזה מקום וחזר, יותר נכון ברח, בחזרה לצרפת גיבור לאומי וקורא על שמו רחובות...

-- מורטיזציה? מורטיזציה! -- הגלריה

פורסם

בואו נגיד, שיתחילו בכל רכבי המשטרה ויגבילו אותם ל 120 קמ"ש.

אח"כ ירחיבו גם לרכבי חברי הכנסת והשרים...

אחרי זה שיעשו הצבעה בכנסת - נראה אם זה יעבור...

:D

וקצת יותר ברצינות - אם יהיה חוק ספורט מוטרי וכל מעוניין יוכל להתאמן והתפרק במקום מסודר ובטוח, אני משוכנע שלא יהיה צורך בקופסאות או הגבלות למיניהן.

אני יודע שכשאני מתאמן באופן סדיר עם רכב הראלי שלי (בשטח סגור ומסודר)

אין מצב שאני נוהג אח"כ מהר על הכביש.

וכל החברה שרוצים "ללחוץ" - אם יהיה להם מקום מסודר חוקית, עם חינוך נכון, הם יגיעו לשם לפי חוקי התנועה וכך גם יחזרו משם...

מה קרה דרך אגב עם נסיון אירגון הפגנת התמיכה בחוק? יצא מזה משהו?

אלון

פורסם
מה זה "נו, מה יהיה?" כאילו מדובר כאן במשטרת ישראל שמתנכלת לאזרחים תמימים שנוסעים 7 קמ"ש מעל למותר.

כולה כמה חסרי חיים בצרפת שכנראה ממש משעמם להם אז הם מנסים לעשות מיני מהפכה. שאר יצרני העולם כבר מתחילים לשקשק.

רוב הסיכויים שזה יקח שנים עד שמשהו יזוז וגם אז לא יקרה כלום. (לפחות כדאי לקוות :wink: )

וברצינות - שמעתי שכשזה יעבור ישליכו את זה רטרואקטיבית על רכבים צרפתיים בעזרת ריקול בטיחותי. תיזהרו. :wink:

רוני

אתה אכן צודק שאם זה יקרה יעברו המון שנים עד שזה יקרה (בגלל עשרות אם לא מאות טיעונים נגד צעד שכזה החל בעקרון של פגיעה בחופש ועד הדבר הפעוט ביותר). בעיית הרטרואקטיביות היא אחת מ"ה"בעיות כאן אבל אני ארשה לעצמי לצאת מנק' הנחה שביהמ"ש יקבע שיצרניות הרכב לא אחראים רטרואקטיבית ואקטיבית ובכך יפטור את בעיה זו (אני מפחד לחשוב על ההשפעה הכלכלית הגלובלית שתהיה אם ביהמ"ש יכיר ברטרואקטיביות. עקב התביעות יתכן שמספר לא קטן של חברות רכב יפשטו את הרגל ואני לא צריך לספר לכם על השפעת תעשיית הרכב בעולם מהבחינה הכלכלית, מה גם שאני בספק ש"השכנים הטובים" מדויטשסלנד יקבלו פגיעה שכזו בהסכמה ובהבנה). בקיצור אם צרפת שואפת לWW3 הם בדרך הנכונה :roll:

פורסם
וכל החברה שרוצים "ללחוץ" - אם יהיה להם מקום מסודר חוקית, עם מה קרה דרך אגב עם נסיון אירגון הפגנת התמיכה בחוק? יצא מזה משהו?

אלון

אחי אני מנסה כבר הרבה זמן ולא נראה לי פה שיש איזו תמיכה בגלל ש...

"את זה כבר עשו"

אמרו לי שאספר 10,000 חתימות וזה לא עזר אז אולי נעשה שיירה מירושלים לת"א יעזור או לא מה אתם אומרים?

(אם בא לכם על הרעיון תשלחו אימייל ל: [email protected])

מאור.

הונדה סויויק 2002 מבסוט עד הגג! כי התקנתי עליו גגון והוא מכועררר...:roll:

פורסם

תגובה 8 שלי :D

זה ממש שטויות.....אם לחשוב בהגיון , הגבלה ל-150 קמ"ש זה מה שיוריד את אחוז התאונות ?

הרי האחוז של התאונות שאחד הגורמים נוסע במהירות שקרובה ל-150 קמ"ש הוא יחסית קטן , מאוד קטן....זה פשוט שטויות.

תאונה ב-150 או 180 קמ"ש זה מה שמשנה ?

בולשיט.

פורסם

העיניין לא חדש.

כיום למשל ישנה הגבלת מהירות(מכאנית) לאוטובוסים ומשאיות.

תקנה 364ה.

(א)לא ירשם רכב ולא יחודש רישיון לרכב מסוג האמור להלן ששנת יצור 96' או לאחריה, אלא אם כן הותקן בו מיתקן המגביל מהירות הרכב(להלן - המיתקן) מסוג האמור בחלק ג' בתוספת השניה -

(1)אוטובוס או טיולית שמשקלו הכולל המותר עולה על 10K ק"ג.

(2)רכב מסחרי שמשקלו הכולל המותר עולה על 12K ק"ג.

(3)תומך ברכב מורכב.

(ב)המיתקן יגביל את האוטובוס והטיולית למהירות מירבית של 100 קמ"ש ואת הרכב המסחרי והרכב המורכב למהירות מירבית של 85 קמ"ש.

(ג)לא ינהג אדם ברכב כאמור בתקנת משנה (א) אלא אם כן המיתקן תקין וכל המגופות בו תקינות, שלמות ומותקנות במקומן.

תקנה זו אמורה להיות נבדקת ע"י מכון רישוי(במהלך הטסט) בהרצה ע"ג דינמומטר-שלדה, אך כתוצאה של חילוקי דיעות לגבי עלותה ותמחורה לציבור היא אינה מבוצעת.

עמית

קהילת אוהדי ווסטהאם יונייטד בישראל - https://www.facebook.com/groups/whuil/

'פטישי ישראל' - https://www.facebook.com/WHUIL/

טוויטר - https://twitter.com/AmitDim

פורסם

גם המלחמה בעישון התחילה בתביעה קטנה אחת. היום יצרני הסיגריות משלמים מיליארדים כפיצויים. אני לא חושב שיש אנלוגיה מלאה בין נהיגה במהירות גבוהה לעישון, אבל הדמיון קיים.

נשמע לי מאוד אפשרי שאדם שנפגע מרכב שנסע מעל למהירות המותרת יתבע את יצרנית הרכב. כנ"ל לגבי תביעות צד ג'. מאחר וחברות הרכב ירצו להגן על עצמן, יתקינו מגבילי מהירות שיותאמו לחוק המקומי וידעו להבדיל בין אזורים שונים עם מגבלות מהירות שונות.

גם המחוקק מבחינתו עלול לחשוב שזה רעיון לא רע. איזה דרך טובה יותר למנוע עבירה על החוק מאשר לגרום לעבירה להיות בלתי אפשרית? גם משיקולים פרגמטים (וזה הכי חשוב בתכלס) אם צעד כזה יעלה את הפופולריות של פוליטיקאי - הוא יתמוך בו.

נמרוד

פורסם

אין להם מה לעשות בחיים!

וצודק מי שאמר שהצרפתים הם חרא של עם

ובמשאיות באמת יש הגבלה של מהירות

אצלי יש הגבלה ל100 קמ"ש אבל אפשר לנתק את זה אם מוציאים

נתיך רק שאז כמעט שום דבר לא פועל כולל הטכוגרף

התחלתי מאוד להילחץ, יש לי גם וילונות שחורים באוטו והראייה עוד יותר נמוכה, גם אורות דמוי קסנון של פיליפס שלא מאירים שום דבר בגשם כמעט) והיה די מפחיד. סעו בזהירות !
  • תוכן חדש...