Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6486 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

קבלנו השבוע את הB4 סטיישן 2.0 שרכשנו ,

מחשב הדרך מצביע על צריכת דלק של 15.8 ליטר ל100 קילומטר ? שזה 6.3 קילומטר לליטר !!!

אנחנו ויתרנו על הטוסון בגלל צריכת הדלק הגבוה של מנוע V6 2.7 !! האם יתכן שהסובארו צורכת כל כך הרבה או שבגלל שהרכב עבר רק 100 קילומטר צריכה הדלק כל כך גבוה ?

פורסם

קודם כל, הנסיעה הייתה בעיר ? האם היו לחיצות לפני שהמנוע הספיק להתחמם ?

כאשר המנוע עוד קר, הוא צורך עד פי 3 דלק מאשר בטמפרטורת עבודה, ונסיעה בעיר כמובן גורמת לצריכת דלק מוגברת בגלל המהירות האיטית, הבלימות וההאצות.

הגיר אוטו' ? נוסיף לכך את העבודה שהמנוע עוד לא בחצי תקופת ההרצה, ותתקבל נוסחה פשוטה ומדויקת לצריכת דלק רעה זו.

חוץ מזה, מחשבי דרך לא תמיד מדייקים, ויכול להיות שהמחשב הראה לך צריכת דלק בכל רגע נתון, ולא צריכת דלק ממוצעת.

תדלק, תיסע עד שהמיכל יתרוקן, ותחשב כמה עשה הרכב לק"מ בתדלוק הבא. ככה תקבל את הצריכת דלק האמיתית, ואל תדאג, זה ישתפר.

כמה אתה מתכוון לסוע בשנה ? אם תיסע מעל 25000 אלף ק"מ בשנה למשל, תוכל לשקול אפשרות התקנת מערכת גז בסובארו, ידוע שסובארו הם חלוצי גז, ואם תתקין דרכם (סובארו עובדת עם גזפרו) תקבל גם אחריות מלאה על הרכב ועל מערכת הגז.

אם יש קרוב לביתך תחנת תדלוק בגז, תשקול אפשרות זו (אם אתה נוסע הרבה כמובן, אחרת עלות ההתקנה לא שווה [למרות שדרך סובארו זה לא עולה כסף רב])

המדריך המלא לכניסה לעולם הדיטיילינג

HU: Pioneer AVH2750BT | Midbass: Morel Virtus MW6 | Tweeters: Morel MT230 | Amp: Sundown SAX100.4 | SW: DLS Nordica 12" | SoundDeadener: Stinger Roadkill

פורסם

ראשית תודה ,

1.גיר אוטו'

2.אכן נסיעות קצרות בעיר.

3.היו לחיצות לפני שהמנוע הספיק להתחמם

4.מקווה שאתה צודק.

פורסם
ראשית תודה ,

1.גיר אוטו'

2.אכן נסיעות קצרות בעיר.

3.היו לחיצות לפני שהמנוע הספיק להתחמם

4.מקווה שאתה צודק.

אתה צריך לנסות לבדוק צריכת דלק בנסיעה רגועה, וכאשר המנוע הגיע לטמפ' עבודה.

ולהמנע כמה שיותר מבלימות והאצות, רק ככה תוכל לדעת צריכת דלק אמיתית, אחרת עוד תופתע כמה שהרכב יצרוך כמו מסוק.

המדריך המלא לכניסה לעולם הדיטיילינג

HU: Pioneer AVH2750BT | Midbass: Morel Virtus MW6 | Tweeters: Morel MT230 | Amp: Sundown SAX100.4 | SW: DLS Nordica 12" | SoundDeadener: Stinger Roadkill

פורסם

קשה לי מאוד להאמין שאחרי התדלוק הראשון תקבל בB4 צריכת דלק של 6.3 ק"מ/ליטר, אפילו אם אתה נוסע רק בתוך העיר.

נתון הגיוני יותר הוא לקראת ה8 ק"מ/ליטר.

למרות ששוב, זה תלוי מאוד גם בהרגלי הנסיעה שלך (רגל כבדה על הגז, למשל).

פורסם

אשמח לשמוע מבעלי סובארו B4 על צריכת הדלק הממוצעת אצלם,בנוסף עדיין לא הבנתי אם יש חשיבות לעובדה שהרכב חדש

ורק עלה לכביש?

פורסם

אני מכיר את הB4 2003 מקרוב ואני אומר לך שהצריכה הזאת אפשרית רק עם רגל כבדה על הגז, אמנם מנועי הבוקסר לא מצטיינים בחסכוניותם אבל 1:6 זה מוגזם. כמה שיותר פעמים וכמה שיותר מהר אתה מאיץ ככה יותר דלק אתה שורף. אגב לשמור על מהירות של 30 קמ"ש ומעלה ו/או להאיץ בכיכר או פניה ארוכה שורף המון דלק. אפילו שמירה על מהירות נחשבת להאצה, האצה ובמיוחד חדה נחשבת לקפיצה מהמקום.

פורסם

kookoo טוב שלא אמרת לא למכור את הרכב ולעבור לאוטובוס.

הרכב חדש דנדש, לכן צריכת הדלק גבוהה, אתה תראה אותה יורדת מתדלוק לתדלוק, אם אתה הרבה בעיר צפה משהו כמו 1:8-9.

אבל כאמור, תן לאוטו "להשתפשף" קצת.

בתאריך 13.7.2020 בשעה 17:22, pl7410 כתב:

זו בכל זאת מדינה שמסתמכת על טמטום כמשאב לאומי

לפני 5 שעות, HybridBoy כתב:

תיבה טובה סטייל DSG

פורסם

כבעל B4 שני וחצי על הכביש אני יכול להעיד שצריכת הדלק בעיר 1 ל7.5 אך בנסיעה שעשיתי מירושלים ללוד 100 קמ"ש קבוע עם קרוז קונטרול 1 ל 15, קשה להאמין? גם לי.

פורסם

הממוצע אמור להשתפר ב-15% עם הזמן שזה עוד 1 ק"מ לליטר, לא הבדל גדול.

מה היה הממוצע עם הטוסון? אני מניח שאותו נהג עם אותם הרגלים על 2 המכוניות.

• אחראי פורום
פורסם
כבעל B4 שני וחצי על הכביש אני יכול להעיד שצריכת הדלק בעיר 1 ל7.5 אך בנסיעה שעשיתי מירושלים ללוד 100 קמ"ש קבוע עם קרוז קונטרול 1 ל 15, קשה להאמין? גם לי.

לא קשה להאמין, זו נסיעה כמעט ללא מאמץ.

רוצה משהו שקשה להאמין לו? אתמול מכרמיאל עד להבים (על כל כביש 6) - גטס 08' = 1:17.5 :shock:

one for the books.

עברנו את פתח תקווה, נעבור גם את זה.

פורסם

יש נקודת השקה בין הטוסון ל B4. לשני כלי הרכב הללו הנעה כפולה. הנעה כזו לא ממש תורמת לחסכון בדלק. תוכל אולי להתנחם במגמה הנוכחית של ירידת מחירי הנפט.

• תוכן חדש...