Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6516 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

ככל ששטח המגע עם המים יהיה קטן יותר כך יהיה אפקט הציפה קטן יותר, ז''א צמיגים רחבים יותר אוחזים פחות טוב על המים.

כמובן שיש פה גם אלמנט של ציפה והנדסת הצמיג, תלוי עד כמה הצמיג חכם מספיק ומתוכנן למפגש עם המים.

Seat Leon FR 2.0 (190bhp) DSG 2019

פורסם

יותר נכון בתכנון החריצים להוביל את המים מחוץ לצמיג. אם אנחנו לא מדברים על צמיג שחוק, לעומק החריץ אין ממש משמעות.

פורסם

אני אפרט יותר טוב למה התכוונתי:

יצא לי כמה פעמים לא במתכוון בכמה הזדמנויות שונות לנסוע בכביש מהיר בחורף ופתאום ללא התראה מוקדמת הרכב נכנס במהירות לתוך שלולית גדולה ואז יש את השניה שתיים של ..אני קורא לזה "האין שליטה" על הרכב מכירים?מישהו היה פעם בסיטואציה כזו? שלא יודעים מה לעשות ,ללחוץ ברקס? לעזוב גז? להחזיק חזק את ההגה?

אז האם באותה סיטואציה לצמיגים צרים יש יתרון על צמיגים רחבים?

פורסם

ברכב שלי הדבר היחיד שקורה זה שההגה מושך טיפה לכיוון השלולית.

לעומת זאת נסעתי על גולף 2.0 עם צמיגים ברוחב 225 בגשם לא חזק במיוחד, החוויה פשוט מפחידה, תת היגוי בלי שום התראה מוקדמת במהירות של 90 קמ"ש, לא נעים במיוחד.

פורסם

צמיג צר בדרך כלל "יקרע" את המים טוב יותר. אך הדבר נכון רק בכניסה לשלולית.

פסיכו פאסאט 1.8T

פסיכו ג'טה 2.0 FSI

ו-205 1.4i שנת 98 :)

פורסם
..אני קורא לזה "האין שליטה" על הרכב מכירים?מישהו היה פעם בסיטואציה כזו? שלא יודעים מה לעשות ,ללחוץ ברקס? לעזוב גז? להחזיק חזק את ההגה?

אז האם באותה סיטואציה לצמיגים צרים יש יתרון על צמיגים רחבים?

כן, על זה אנחנו מדברים... "ציפה" = aquaplaning

הקטנת משטח המגע מקטין את התופעה.

פורסם

ובכלל עם צמיגים רגילים במהירות של 90-100 תמיד יהיה אקוופלאנינג.

(בטח יש יוצאי מן הכלל קיצוניים ביותר)

let the sun shine, let the :idea: glow, let the life flow :)

פורסם

סוס נכנס לשלולית ברגל קדמית ימנית.

באיזו רגל הוא יצא?:lol:

קיה פיקנטו 2015,סיאט לאון 2002 ,פיג'ו 206 2002 (אופל אסטרה 1995 ,פיאט אונו 1985 ,פורד אסקורט 1974 )

אדם כילה יומו, איגרת נכתבה

פורסם
מישהו היה פעם בסיטואציה כזו? שלא יודעים מה לעשות ,ללחוץ ברקס? לעזוב גז? להחזיק חזק את ההגה?

לעשות קורס נהיגה מתקדמת ?

[FONT=Comic Sans MS][COLOR=green][B][COLOR=#696969]ACTION speaks LOUDER than WORDS[/COLOR][/B][/COLOR][/FONT] [FONT=Comic Sans MS][COLOR=green][B]K[/B]eep [B]m[/B]e [B]c[/B]aged [B]a[/B]nd [B]f[/B]ree [B]t[/B]he [B]b[/B]east[/COLOR][/FONT] [COLOR=#f1f6f8][FONT=Verdana][COLOR=#000000][B]Jin Ba Ii Tai [/B]-[FONT=Book Antiqua] [URL="http://www.youtube.com/watch?v=cVarDBb199M&feature=player_embedded"]Fast[/URL] in, [URL="http://www.youtube.com/watch?v=CyDykQWck74&ob=av3e"]Drift[/URL] out[/FONT][/COLOR][/FONT][/COLOR]

• תוכן חדש...