Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6509 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום רב,

ככל הניראה בזמן הממש קרוב (עד 3 חודשים) אשכיר רכב מהחברה בה אני עובד.

הרכב יהיה או סיריון או גאטס...

רציתי לדעת האם יש חוק האוסר על התקנת מאגברים ורמקולים ברכב?

האם יש חוק האוסר להחליף רדיו דיסק?

האם שמחזירים את הרכב מחפשים חורים של מגבר, רמקולים וכד'?

מה ה-"עונש במקרה שתופסים אותך שעשית שינויים ברכב (למרות שכשהזחרת אותו הכל היה כחדש... מלבד החורים =\ )

----------------

אם אשכיר סיריון אתקין מגבר (שכבר קיים ברשותי סאונדסטרים 480), סאב (איזה כדאי?! יש יותר מידי חב' טובות והגודל.. אני לא ממש מבין בזה..) עם תיבה מהחברה או שהבחור שלי יבנה לי אחת?, רמקולים (עוד לא החלטתי עם 6x9, קומפוננט או סתם שניים עגולים... (בסיריון לא אוכל להתקין רמקולים בדלתות הקדמיות משום שצריך רמקולים ממש קטנים.

בגאטס זה כבר סיפור אחר.... האם ידוע לכם כמה עולה מגש חדש? - כדי שאחזיר את הרכב אוכל להחליף בזה שאחורר בו חורים? - וגם פה מה כדאי לי להתקין? אשמח לעצות ממכם!!

בעיקרון רדיו דיסק ככל הניראה אחליף ל-Eclipse...

כיום יש לי במכונית פיוניר 6850MP שאני מאוכזב מהפאנל הנופל - יש לי איתו בעיות מידי חודש - חודשיים (לא משהו רציני... אבל עדיין זה מעצבן!)

מאוד בניתי על ה-7200 של אקליפס אבל 2700 שקלים לפחות להוציא עליו חבל... ניראה לי שבסוף אלך על ה-3200.

אגב מהו הקטע של הוולטאג' ביציאה מהרדיו דיסק למגבר? האם ישנו הבדל גדול בין ה-4 ל-5 וואלט? האם ה-8 וואלט ממש ייתן לי אפקט של שינוי? -- הכי חשוב לזכור האיכות זה מה שחשוב לי.. הווליום.... אם היה אפשר הייתי נוהג עם אוזניות בלבד :)

אודה מאוד למידע ממכם!!

פורסם

יחיאל, מבלי לפתוח או טופיק, ברשותך... למה אתה לא אוהב את סאונדסטרים?:\ עד כדי כך גרועים?:|

אני דווקא שומע איתם דיי טוב הייתי אומר - לא היה לי ניסיון עם מגברים אחרים...

פורסם

תשתדל לקחת גטס. בסיריון אין מקום לרמוקלים מקדימה ותצטרך לעשות בניה וחבל. לעומת זאת בגטס יש לך 6.5" מוכן. הגודל הסטנדרטי.אני התקנתי מגברים ורדיו דיסקים שונים ברכבים מחברות ליסינג שונות ואף פעם לא אמרו שום דבר על זה. תאמין לי עם איך שמחזירים מכוניות בארץ לחברות ליסינג, מגבר ורדיו דיסק זה כלום בשבילם והם היו רוצים שזה כל מה שאנשים היו עושים למכוניות.

פורסם

אם אקח גאטס אני אתקין קומפוננט מקדימה - אני מניח שאקח את ההרץ' + סאב (עוד לא החלטתי איזה למרות שרוקפורד תפסו את עיניי) ורמקולים מאחורה אני מניח של אינפיניטי.. :|

בסיריון... אתקין את הסאב ו2 רמקולים על המגש או קומפוננט מאחורה =\

הר"ד יהיה או אקליפס 3200 או 7200 תלוי במזומנים :)

פורסם

:? זה כבר מתחיל להישמע מפחיד...

מה זאת אומרת להשקיע באיטום? לא ישמעו טוב בגאטס???

ואם יהיה מדובר בסיריון הרי שלא יהיה ניתן להתקין רמקולים בכלל בקידמת הרכב...

אגב, אני קצת מוגבל בדברים שאני יכול לעשות ברכב משום שאני שוכר אותו מליסינג... ואני לא רוצה לשפר להם את הרכב על חשבוני... כל דבר שאתקין אני מתכוון גם לקחת בעתיד.

פורסם
יחיאל, מבלי לפתוח או טופיק, ברשותך... למה אתה לא אוהב את סאונדסטרים?:\ עד כדי כך גרועים?:|

אני דווקא שומע איתם דיי טוב הייתי אומר - לא היה לי ניסיון עם מגברים אחרים...

ממש לא ידידי אני לא רשמתי את זה פשוט זה ציתות שלקחתי מאיזה שרשור לא זכור לי איזה זה פשוט הרג אותי מצחוק.

http://www.carsforum.co.il/vb/showthread.php?t=477352 המערכת שלי למכירה....
פורסם

אגב אם כבר החלקנו את ה-Thread גם לנושא המגבר.. יש מצב שהמגבר סאונדסטרים 480 שלי ירים קומפוננט קדמי + סאב?

או אפילו קומפוננט קדמי + 2 רמקולים אחוריים + סאב?

אודה למידע ממכם :):-)

• תוכן חדש...