Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

כאבי גב וחזה - עזרה

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6487 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אז ככה. מהיום בלילה החלו לי כאבי גב (שירדו עד עכשיו) וחזה (שנמשכים). לא יודע את מקור הבעיה ולמה זה קרה, אך אני יכול לומר לכם שדווקא אתמול ישבתי המון זמן מול המחשב, מה גם שאין לי כיסא אורטופדי\מנהלים\נורמלי למחשב (כיסא רגיל כמו ששמים מסביב לשולחן האוכל :-().

השאלה שלי היא האם מישהו יכול להגיד לי אם זה משהו מסוכן? ממה זה נהיה? מה מקור הבעיה? והאם דווקא באמת מה שסיפרתי זו הסיבה? אני דיי מפחד,כי זה אף פעם לא קרה לי.

ביום ראשון אני חוזר לצבא (חייב, יש לי מבחן סופר חשוב בשני), ולא יודע איך יהיה מצבי עד אז.

הכאבים הם במרכז החזה, ואני מרגיש אותם ממש חזק כשאני לוקח נשימה עמוקה.

אודה מאוד לעוזרים.

ולכן אתן לו בכל הכבוד את הזכות להרצות לי על מחזיקי כוסות וגגות שמש, לא יותר מזה.

ZOOM-ZOOM

פורסם

יש סיכוי לא קטן שמה שעובר עליך זה סתם כאבי שרירים

לא איזה משהו גדול ורציני.

אבל מכיוון שאני לא רופא ואני לא יודע אם יש רופאים בפורום

מה גם שאם יש לא הייתי סומך על הדיעה שלהם דרך המסך

הכול תלוי בדרגת הכאבים ומיקום שלהם אם כשאתה נוגע באיזור הוא כואב יותר

אז כמו שאמרתי אולי זה שריר תפוס (אולי ישנת עם מזגן או משהו כזה...)

אבל היו מקרים ואני בכוונה מגזים אמא של חבר שמסתבר שהיתה יומיים עם התקף לב

וחשבו שזה סתם כאבים לא שזה מה שקורה אצלך אז אל תחשוש! - זאת סתם דוגמא.

אבל לשקט הנפשי אם זה ירגע אותך וזה בהחלט כדאי אם אתה חייל לך לחר"פ או משהו

אל תסבול סתם מכאבים אין טעם.

פורסם

לא יודע אם זה שרירים. כי זה כואב גם ככה סתם :roll:

החזה כל הזמן כואב. הגב כבר לא :?

לא יודע. פשוט מוזרה לי הסיטואציה הזאת. אני אלך לחר"פ, רק ביום שני.

מי שעוד יכול לעזור אודה לו מאוד!

ולכן אתן לו בכל הכבוד את הזכות להרצות לי על מחזיקי כוסות וגגות שמש, לא יותר מזה.

ZOOM-ZOOM

פורסם

אם אתה אומר שיש לך כאבים בחזה ועוד מחכה לתשובות של אנשים מהפורום כאילו אנחנו נמצאים באיכילוב ועונים לשאלות של מטופלים,אז כנראה שזה לא משהו רציני.

אם אתה באמת מודאג..לך לחר"פ,יעשו לך א.ק.ג ויבדקו שהכל בסדר עם הלב,ותהיה רגוע.

פורסם

מהנסיון שלי, זאת התקררות.

שתה בכוח כוס תה חם, שבתוכו רבע לימון וכפית דבש.

דוד.

דוד מזרחי נפטר ועזב אותנו לעולם טוב יותר. יהי זכרו ברוך

פורסם

אי אפשר לתת לך תשובה מוסמכת דרך התכתבות בפורום.

גש לרופא בהקדם האפשרי, ע"מ לשלול שמדובר בכאב עם פוטנציאל לנזק לגוף.

[FONT=Comic Sans MS][COLOR=green][B][COLOR=#696969]ACTION speaks LOUDER than WORDS[/COLOR][/B][/COLOR][/FONT] [FONT=Comic Sans MS][COLOR=green][B]K[/B]eep [B]m[/B]e [B]c[/B]aged [B]a[/B]nd [B]f[/B]ree [B]t[/B]he [B]b[/B]east[/COLOR][/FONT] [COLOR=#f1f6f8][FONT=Verdana][COLOR=#000000][B]Jin Ba Ii Tai [/B]-[FONT=Book Antiqua] [URL="http://www.youtube.com/watch?v=cVarDBb199M&feature=player_embedded"]Fast[/URL] in, [URL="http://www.youtube.com/watch?v=CyDykQWck74&ob=av3e"]Drift[/URL] out[/FONT][/COLOR][/FONT][/COLOR]

פורסם

אם הכאבים ממשיכים, פנה לרופא.

לפני 22 שעות, hans כתב:

שטיפה, אגב, מעולם לא עזרה לי מי יודע מה. גם לא מים רותחים. אין תחליף לחיטוט עד שמשתחרר

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6487 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

Guest
הנושא הזה נעול לתגובות.
  • תוכן חדש...