Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

השרשור נעול! רק פותח השרשור וצוות האתר יכולים להגיב
dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6500 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

האוטו שלי למכירה

מיצובישי קולט שחורה GLXI

שנת 93, יד 4 , 250K קילומטר

האבזור הרגיל - מזגן, חלונות חשמל, הגה כח, נעילה מרכזית...

בשנה האחרונה (פחות מ 10אלף קילומטר) הוחלפו קלאץ' קומפלט, טיימינג כולל מותחנים ומשאבת מים מקורית (ויקרה), מחזירי שמן, רדיאטור מקורי (עקב שבר בחיבור לצינור עליון), רצועת אביזרים, שני צמיגים קדמיים, מצבר (800 שקל)חדש, שטנגות לידית הילוכים, סודרה מערכת חשמל והתאורה והכל עובד, ועוד כמה חלקים שכרגע לא עולים לי לראש - אם יהיה צורך אני יפרט.

מזגן מ-ק-פ-י-א !

מי שיקנה את האוטו מובטח לו ראש שקט - כבר למעלה מחצי שנה מאז הטיפולים והאוטו טפו טפו לא איכזב אותי אפילו לא פעם אחת!

האוטו מבחינה מכנית במצב מעולה באמת, טסט לשנה מלפני חודש!

ממש לא תוכנן להמכר... אצלי כבר שנה.

לבעיות: נזילת שמן בין המנוע לגיר (כנראה לא הוחלף מחזיר שמן) ומצב קוסמטי לא משהו בכלל...

המחיר - 15K

מספר הטלפון שלי ימסר בהודעה פרטית למעוניינים.

נאור!

כבר לא 205, גם לא 106...

Golf Generation 2002

• תוכן חדש...