Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6527 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם

עד שמשרד התחבורה שינה את התקנות ואסר לייבא מארהב רכב שלא יוצר בארהב, קנדה או מכסיכו, הייתי די סגור על לייבא ה 350Z של ניסן,

אחרי השינוי שהם עשו, אני די יכול לשכוח מזה...

אני יכול להביא רכב עד 4 שנים על הכביש, כך שהמחיר מאוד אטרקטיבי ( במיוחד מארהב) , אבל לא מצאתי שום רכב שבא לי במגבלות החדשות,

רעיונות למישהו?

כיוון של קופה \ קבריולט \ ספורטיבי \ קומפקטי

עוד שאלה שקשורה:

אני יכול להביא קורבט 2005 שזה הצורה הכי חדשה , והיא תעלה לי מעט יחסית ( משהו כמו 215K כולל הכל)

מאוד מאוד מפתה במחיר הזה.. אבל נראה לי תענוג יקר ( הקניה עצמה, אחזקה, דלק , ביטוחים )

מה אומרים?

פורסם

יש אופציה גם מאירופה - אבל יותר יקר ויותר מסובך

מאוד מאוד בא לי על קורבט – אבל אני רוצה ללכת גם על כיוון פרקטי

דילמה קשה ..

פורסם

בפרקטי אתה מתכוון מקום לילדים?

או תא מטען, מקום לחברים וכו'?

כי אם אתה צריך 4 מושבים אולי איבו/STI יהיו פתרון טוב ביבוא מאירופה, למרות שזה בטח יצא יקר.

פורסם

בפרקטי אני מתכוון לא יותר מידי יקר לאחזקה.

לא בדקתי, אבל נראה לי שהביטוח לקורבט יעלה די ים, והדלק ..

ה STI יכול להיות מעניין . יש לך מושג כמה היא עולה באירופה?

אגב, תודה על העזרה והרעיונות .

• תוכן חדש...