Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6482 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

תתחדש, עבודה יפה ונקיה. אהבתי את ריכוז ועיגון הכבלים.

אך לדעתי, היה עדיף להעביר את כל החווט, למאחורי הפלטה, והעברתם דרך חורים קטנים ליד הכניסות והיציאות.

נ.ב. פעם הבאה תמונות גדולות יותר :-)

נ.ב.ב. אדגר, עזובות'ך :-)

• תגובות 80
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם
אני בטוח אם הלקוח היה משלם קצת יותר על התקנה, היחיאל היה עושה עבודה יותר טובה בוודאות,

.

פתרו לו בעיית רעש וחיווט , זה לא מספיק בשבילך?

פיבר+קאר קיט +ריפוד הופך עבודה לטובה ומקצועית?

או שאולי מספיקה העובדה, שנפתרה בעיית רעש ,

אחרי 2 מתקינים שלא צלחו בכך ?

ZZR

פורסם

לדעתי זה בכלל לא צריך לקרות, ומתקנים לא צרכים להצליח בהתקנה, הם צרכים לדעת בוודאות, זה לא מתקינים שלקוח שלהם יוצאה עם בעיה, אני לא יודע אך לקראו לזה...

ואני בטוח אך לקוח לא יחוזר למתקן כזה.

ואם אתה לא מסכים איתי הרמה שלנו בארץ על הרצפה.

עוד פעם, זה התקנה פשוטה, רגילה, ואין כן שום דבר משובח.

פורסם

איכות ההתקנה .

בתור אחד שהמערכת הותקנה אצלו ברכב .

בעבר הייתה התקנה הרבה יותר יפה כבלים מאחורי הפלטה וכו'...

לדעתי מי שמשלם על פיבר ודברים כאלה זה רק אחד שבאמת מעוניין ביופי ולא יותר מזה .

כי אף אחד לא ישפוט את איכות המערכת שלך לפי איך שהיא ניראת .

המערכת שלך אמורה להשמע טוב ולשביעות רצונך.

המטרה פה בהתקנה הייתה לנצל כמה שיותר את תא המטען .

מכיוון שלי יש צורך רק בתא המטען שלי.

וכמובן שכל ההתקנה תהייה פנימית ולא גלוייה לעין.

ואם כל הכבוד לכ ההתקנות היפות והעבודות שנעשו פה ויצא לי לראות די הרבה...

אני לא בטוח כמה אנשים יש באמת אצלנו בארץ שיכולים לתת באמת שירות ללקוח !!!

אני בתור אחד שעובד בחברה שנותנת שירות ללקוחות ושמה דגש כבד מאוד על שירות היה לי ממש כיף לקבל שירות מיחיאל ...

אם זה מלשבת איתך בטלפון לפעמים ב 11 בלילה ולהסביר ולתת עצות ויחס ועד להסביר לך כל פרט וכל שלב במעמד ההתקנה.

לסיכום :

המערכת הותקנה לשביעות רצוני .

המטרה של ביטול רעשי המנוע והשגת כמה שיותר מקום בתא המטען הושגה לחלוטין .

ומבחינת איכות השמיעה אני בטוח שרבים מכם יודעים להעריך ציוד כמו שיושב אצלי ברכב.

ובכן אם לעוד מישהו יש תגובות על איך הכל" ניראה " אשמח לשמוע כי מערכת לא רואים אלא שומעים !!!

פורסם

לנצל כמה שיותר את תא המטען בכיף, אני גם משתמש הרבה בתא המטען שלי, אבל אחד לשני לא מפריה.

"מערכת לא רואים אלא שומעים", אני לא פוסל את משפט הזה, אבל העניין של התקנה הוא חשוב, ויש עובדות :-D

קיצור, אתה זה אתה, וקשה לך להבין את זה.

יופי זה גם אומנות, והתקנות שאני מדבר עלהם זה אומנות, יותר מזה זה פנטזיות שאנשים מיישמים אותם, ולא רק מסתפקים בלשמוע, זה שילוב של כמה תחומים, זה קישרון, אופי, אישיות, ולא צורך שנוצר ואתה מספק אותו (רוצה לשתות, קונה לשתות, אפשר לשבת מול הים ולהזמין מהמלצרית מטולטלת כוס ושתיה :twisted:).

החיים הם יפים, ולא צריך לשוכוח. :wink:

פורסם

אדגר המטרה של התקנת המערכת הזו לא היתה ליופי אני אתן לך כמה קישורים להתקנות שלנו ואז תבין שיש דגש מאוד חזק לגימורים אצלנו ברכב הנ"ל הדגש לא היה על יופי אני מקווה שהנקודה אכשוו ברורה.http://www.carsforum.co.il/vb/showthread.php?t=135638

http://www.carsforum.co.il/vb/showthread.http://www.carsforum.co.il/vb/showthread.php?t=135638php?t=135638

http://www.carsforum.co.il/vb/showthread.php?t=477352 המערכת שלי למכירה....
פורסם

יחיאל, אין לי שום בעיה עם עבודות שלך, ושום בעיה עם התקנות, אתה מספק את צורכים ללקוחות שלך וזה בסדר גמור, שאלה מה הוא צורך? ולצורך הזה בגדול אתה לא יכול להשפיע באותו רגע, ועל זה אני מדבר.

לדעתי אנשים צרכים לשמור גם על יופי וסדר, שזה יהיה נעים לעין, ולא רק לאוזן, ושיהיה מה לראות, ולא רק לשמוע.

רק תראה אך נראים לרוב את רכבים שלהם :oops:

פורסם

כל אחד וסדרי העדיפויות שלו..

יש לי חבר מאיזור המרכז שהתחתן לא מזמן, רכש ב.מ.וו. 328 07' [מדהימה] והלך לגור בירוחם בדירה מצ'וקמקת.. משלם להלוואה לרכב איזה 7 אלפיות בחודש וגר כמו חוראני.. מסטול? הוא חושב שאני מסטול..

פורסם

אני מסכים אתכם לגבי העניין של גימור ופיניש ברמה מאוד גבוה זה יפה לעיין ויפה פי כמה גם בכסף.

אז מי שרוצה בניות פיבר .פלטות עץ. מגברים מושקעים. תיבות סטילס.

וכו וכו וכו .אן שום בעיה רק מה זה עולה פי XXXXX ש"ח .

אז קדימה מי מעוניין?

ואדגר גם אצלי זה הובי שנמשך כבר 16 שנה.

מתוכם 12 שנה במקצוע.

http://www.carsforum.co.il/vb/showthread.php?t=477352 המערכת שלי למכירה....
פורסם

100%, אנשים לא שומרים על יופי וגימור כי זה עולה כסף,

ומה כסף?, היום יש ומחר אין, לפחות כסף אפשרי להחזיר, ואת זמן לא, החיים הם קצרים, אז תן צומת לב לעצמך, ואנשים בארץ לא מודעים לזה, זה בעיה...

יחיאל, אני לא מזלזל בך, אני ראיתי את עבודות שלך

חבל, יש לנו בארץ מתקינים טובים, רק אין אנשים (לקוחות) רציניים, יש רק שמרנים, שמפחדים מההובי שלהם.

פורסם
יוסי, אבל כואב לי שסדר עדיפויות אצל רוב אנשים הוא כזה, אך הם חיים?

סליחה שאני מתערב, אבל זה יוצא לך מהכיס או משלהם?

בכסף שלך תעשה מה אתה רוצה, כל אחד אחר יעשו כראות עיניו, סה"כ זה עניין אישי של סדר עדיפויות.

אני לא רואה את זה כביקורת, להכינס למישהו לכיס זה לא ביקורת..:idea:

under construction..

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6482 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

Guest
הנושא הזה נעול לתגובות.

• תוכן חדש...