Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6523 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
אין פה מסע שיווק אודיסוני. המגברים מדברים בעד עצמם.

מה שכן, יש מסע שאמור לגרום לאנשים להפסיק להציג כאן "קביעות" ולהטעות אנשים אחרים.

במיוחד שמה שהם אומרים כלל אינו נכון ואין בו טיפה של אמת.

ניתן להגיד - "לדעתי", "מנסיוני".

אני יכול לומר "המגברים של אודיסון הכי טובי בעולם", (אני אישית חושב ככה כי לא נתקלתי במשהו יותר איכותי ואני מאוד רוצה

שמישהו יציג לי משהו שישאיר אותי פעור פה), אבל אני לא אומר את הדבר הזה כי זה לא לעניין לומר ככה כי לא אני ולא אף אחד אחר יכול לקבוע "קביעה".

רד בול - אני מציע שתשמע עוד כמה סטים לפני שתקנה.

כמו שאמרתי אני מאוד ממיץ לך לשמוע את ה high energy של הרץ'.

בקרוב זה מגיע....ה THESIS!!!!!!! פרטים בהמשך...

• תגובות 104
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

איך ההי אנרגי קשור ללגטייה או אלייט? אולי ברמה של מורל הייבריד

ולכן אתן לו בכל הכבוד את הזכות להרצות לי על מחזיקי כוסות וגגות שמש, לא יותר מזה.

ZOOM-ZOOM

פורסם

הלגטיה לא עומד מול היי אנרגי . אני בספק גדול גם אם המילה ברמתו.

אבל כמו שאמרתי קודם , סמוך על האוזניים שלך. במידה ותרצה לשמוע את הלגטיה אתה מוזמן כמובן לשמוע אצלי.

הוופרים חייבים עם דגש על חייבים לנגן בתוך תיבות אטומות.

לא נכון , עם דגש על לא נכון.

הוופרים של האלייט לגמרי לא מחייבים תיבות אטומות והם יעבדו מצוין בדלת סטנדרטית. כל מי ששמע אצלי את האלייט בזמנו יכול להעיד את זה . חייב תיבות ? אולי , בדגש על אולי רצוי. לא יותר מזה.

Hybrid Audio Legatia L1PRO+L4 @ Genesis Dual Mono

Hybrid Audio Legatia L6 @ Genesis 4 Channel

AA Chaos 12 @ Sundown SAZ-1500D

Alpine 9533, H701, C701

פורסם

תנו לבנאדם לשמוע את ההי אנרגי.

מנסיון והרבה אנשים יסכימו איתי הסט הזה עולה מעל לא מעט סטים שעולים יקר ממנו.

לגבי ליגיטה מול מילה, אני אשמח לשמוע ולראות אם יש מקום להשוואה 8)

פורסם
אני שמעתי וופרים של MILLE ML165 הם יותר טובים מליגייטה שמותקנים אצל עופר .

אתה מדבר על ML165.

שמעת את ה ML1600????:-)

פורסם

ההמלצות של כמה חברי פורום מסויימים הם מאוד ישירות בלי שום זיקה למוצרים אחרים וזה באמת לא יפה וענייני.

תמיד צריך להמליץ על מה שאתה מאמין בו אבל צריך לתת אופציות אחרות גם.

לגבי היי אנרגי הוא באמת אחלה סט ..יש לחבר שלי רק את הוופרים שמוגברים של ידי LRX 4.1 והם נישמעים ממש איכותי וחזק.

אחלה סט ששווה בדיקה.

פורסם
אני שמעתי וופרים של MILLE ML165 הם יותר טובים מליגייטה שמותקנים אצל עופר .

באיזה פרמטרים הם טובים יותר מהלגטיה שלי שלא ממש זכור לי ששמעת אצלי . אצל מי בדיוק יצא לך לבחון את הסט הנ"ל ?

אגב, המגבר של סנדאון יוכל גם בעתיד להחזיק סאב טוב?

יכול בקלות.

Alpine 9533, H701, C701

פורסם

שמעתי אצלך באוטו במפגש מרכז האחרון . פה בפורום רשמו הרבה דברים טובים על ההיבריד אודיו , אז רציתי לשמוע . אני לא אהבתי . גם המערכת שלך לא היתה מכוונת , לא היה במה גם לא היה איזון טונלי .

פורסם

טוב , אין מה לעשות , המידבאס מחובר למגבר של גנסיס שלטענתך גם כך חלש בתדרים הנמוכים :lol:

Alpine 9533, H701, C701

פורסם

אני הייתי מתיחס לדעות ההזויות שלך בנוגע לגנסיס במידה והיה לך ניסיון משמעותי עם המגברים האלו. כל עוד אתה מדקלם דברים שקראת במקום כזה או אחר אני ממש לא הולך להגיב על זה. צבור ניסיון ותחזור אלי ואז אני אשמח לשמוע מה יש לך להגיד . כרגע זה לא יותר ממצחיק אותי הדעה הזו. מה לעשות , יצא ששמעתי (בצורה יסודית) את כל המגברים של גנסיס (למעט P15) בהמון קונפיגורציות והתקנות שונות , כך שאין לי בכלל ספק בנוגע לנקודה הזו. תנסה לקרוא דעות של ותיקים ומנוסים אחרים בתחום פה בפורום . תראה מה תקבל . אבל כנראה שאתה יודע יותר טוב מכולנו..

ולגבי אין איזון טונאלי , אין במה וכו . שוב , אתה כנראה היחיד ששומע דברים שאנשים אחרים לא שומעים.

אני שמעתי ש אליקו עשה השווה בין GENESIS ו SUNDOWN AUDIO

כמו תמיד , שמעת .. תמשיך ללמוד משמועות.

השוואה מי יותר חזק ?

אכן , זה הפרמטר הכי חשוב . :screwy:

תהנה.

Alpine 9533, H701, C701

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6523 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

Guest
הנושא הזה נעול לתגובות.

• תוכן חדש...