Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6521 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אני אף פעם לא אמרתי שאני יודע יותר טוב מכולם , לא צריך לשקר מילים שלי בבקשה . ומהשה אתה יודע בתחום ... אני שמעתי את המערכת שלך ולא איתרשמתי ממנה . עם יש לך בעיה עם דעה שלי זה מהשהו אחר . ומה אתה מודד ידע הבנה של בן אדם לפי כמו רכיבים שהוא שמע ?

• תגובות 104
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

אין לי בעיה אם מישהו לא אוהב את הסט שבחרתי . ממש לא , ואין לי שום אינטרסים לשווק אותו. כל אחד ודעתו היא .

לגבי העובדה שאנשים (בלי קשר ספציפי אליך עכשיו) כותבים דברים לא מבוססים שניזונים משמועות בודאי שיש בעיה כי זה מוריד את רמת הפורום. ניסיון הוא כלי עבודה בסיסי וכשאין ניסיון בתחום מסוים צריך להגיב בצורה מאוד מאוד זהירה וזה משהו שנדרש מכל אחד כאן בפורום.

לגבי המבחן שלך , בדוק את עצמך שוב ואת המקורות שלך .

מעבר לזה , נעצור כאן. אין טעם להמשיך להסיט את נושא השרשור.

Hybrid Audio Legatia L1PRO+L4 @ Genesis Dual Mono

Hybrid Audio Legatia L6 @ Genesis 4 Channel

AA Chaos 12 @ Sundown SAZ-1500D

Alpine 9533, H701, C701

פורסם

איך זה קשור ....??

מודבר על מגבר של 2500 ש"ח, ובלי קשר .... הטים של פיוניר זוכה בהרבה יותר תחרויות מהג'נסיס

אז אולי נעשה השוואה בין ג'נסיס לפיוניר ?

לא לעניין התגובה .....

פורסם

אוו קיי

אם אתה אומר.

רגע אז לרוץ להחליף לפיוניר?

נ.ב

וג'נסיס לא משתתפים בתחרויות שפיונר משתתפים וחוץ מזה הם לא שמים 24 סאבים בטנדר שברולט.

head unit : clarion hx-d2 | amplifier :sinfoni amplitude 90 . sinfoni prestigio . sinfoni shadow 50 |component: sinfoni series S

| subwoofer :sinfoni s1000sw sinfoni phaser pro

פורסם

אני רואה שחצי מהתרד הזה הפך לויקוח מי יודע פחות ומי יודע יותר - אך בזאת אתם ממש לא אוזרים לבן אדם שביקש יעוץ :-o

אגב למה לא עלו אופציות למגברים של ALPINE או XELIX ? מה הם עד כדי כך לא טובים שאפילו לא כדי להזכירם ? :lol:

Head : Alpine IXA - W407 + PXA H701

Spk : Mt22 | L3 | Hertz Ml 1600 | HDX 300 D

Amp : Nakamichi PA2100 | PA4100 | Audison Lrx 1.1 K

פורסם
xxxagxxx , איך יגעתה למסקנה ש TRU יותר טוב מ AUDISON ?

טכנולוגיה אחרת, רכיבים אחרים שעולים פחות, ולדעתי הם יותר טובים.

אני גם עדיין מנסה להבין איך המגבר הנ"ל יותר טוב מאודיסון. ניתן לשמוע בפועל מערכת בעלת מגבר כזה ברמה מעל מה שאני אציג בכיכובו של האודיסון.

אני אשמח..

תודה רבה

יש גם בארץ מגברים הנ"לים, ואם תרצה אתה תוכל לשמוע.

ולא אמרתי שאודיסון מגבר 0, הוא טוב.

אבל למה לשלם על מגבר טוב יותר אם יש לך אפשרות לקנות מגבר טוב-טוב בפחות כסף?

לגבי רמקולים, ב-2500 הייתי ממליץ על ELITE 3-WAY מיד שניה, ולדעתי זה בחירה הטובה ביותר, יש לך ביד שניה כמה סטים.

פורסם

xxxagxxx , תזביר לי בבקשה כמה דברים ...

1 . אתה לקחתה HU של ALPINE F1 STATUS רמקולים של GENESIS ABSOLUTE או BEEWITH ( שיהיה ) , וחיברתה מגבר של AUDISON THESIS VENTI , אחרכך לקחתה מגבר של TRU COPPER שעוד לא מוכרים אותו , ואחרי של חודש בדיקות יגעתה למסקנה ש TRU יותר טוב ..

2 . בתח ובתח שגם פירקתה אותם בישביל לבדוק אותם מאיזו רכיבים הם עשויים ...

ואחרי חודשיים של בדיקות בתה לפורום , ואמרתה TRU יותר טוב . תודה רבה לך .

אני איתלבתי בינהם מה לקנות , עכשיו אני בטוח אולך לקנות TRU .

פורסם

שמע בנוגע לTRU ושונה מרוב החברות שממותגות היי אנד

...

בTRU בפוקאל דואל מוניטור ובארקס .....המגברים היחידים שמשתמשים לרוב ברכיבים שלא הם פיתחו

דיקודרים בר בראון אופ אמפים של בר בראון קבלים של מנדורוף וכו.....

בקיצור הם לוקחים הכי טוב מכל דבר ושמים במגבר ....

מה שלא קורה בג'נסיס או אודיסון .... כך שמבחינת רכיבים סביר להניח שהרכיבים במגבר הם מהטובים בתחומם ...

ובנוגע לדעה הרווחת TRU זה השם החם היום בעולם ..

לא יודע מה הכי טוב .... אבל אני הייתי הולך על זה שיש לו רכיבים הכי טובים....

שאגב זה נהוג היום בעולם ההנדסה שלא לפתח רכיבים ראשונניים של מוצרים מוגמרים מהסבה של רמת הרכיב והמחיר ...

פורסם
טכנולוגיה אחרת, רכיבים אחרים שעולים פחות, ולדעתי הם יותר טובים.

יש גם בארץ מגברים הנ"לים, ואם תרצה אתה תוכל לשמוע.

ולא אמרתי שאודיסון מגבר 0, הוא טוב.

אבל למה לשלם על מגבר טוב יותר אם יש לך אפשרות לקנות מגבר טוב-טוב בפחות כסף?

לגבי רמקולים, ב-2500 הייתי ממליץ על ELITE 3-WAY מיד שניה, ולדעתי זה בחירה הטובה ביותר, יש לך ביד שניה כמה סטים.

מה ז"א לדעתך הם טובים יותר? יש ביסוס?

מגברי אודיסון לא סתם עולים הרבה כסף.

איפה אני יכול לשמוע סט אפ שאתה מגדיר איכותי עם המגבר הנ"ל על מנת שאוכל להשוות מול קומפלקס של VRX\MILLE MLK3?

תודה

בקרוב זה מגיע....ה THESIS!!!!!!! פרטים בהמשך...

פורסם

בהצלחה :-D

אתה לא צריך היום לקנות, לפרק, לילות מול המגברים....

רק שיהיה לך מחשב ואינטרנת, ותוך כמה שעות אתה יכול לקבל ידע בכול דבר שאפשר. ללמוד אף פעם לא מאוחר :wink:

פורסם
בהצלחה :-D

אתה לא צריך היום לקנות, לפרק, לילות מול המגברים....

רק שיהיה לך מחשב ואינטרנת, ותוך כמה שעות אתה יכול לקבל ידע בכול דבר שאפשר. ללמוד אף פעם לא מאוחר :wink:

מה זה התגובה זות ? :roll:

אתה עשיתה השוות במחשב ?

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6521 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

Guest
הנושא הזה נעול לתגובות.

• תוכן חדש...