Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6522 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

• תגובות 104
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם
יש לי VRX 6 ערוצים במחיר שאתה מעוניין להשקיע

זה נראה לי הפתרון האולטימטבי בשבילך

צור איתי קשר אם אתה מעוניין

בשביל מה אני צריך 6 ערוצים :-)

פורסם

6 ערוצים להגברה אקטיבית, שזה הגברה של כול רכיב בנפרד.

לגבי סוגי מגברים, במחיר הזה הייתי ממליץ לך את המגבר של חברת TRU, בכלל רמה אחרת ובפחות כסף.

פורסם
מתעלק על הפוסט..צריך המלצה למגבר 4 ערוצים שיגביר אקטיבית סט לגטיה 2WAY PRO . תקציב 5000 גמיש

חשבתי על הג'נסיס series III שנמכר בצ'יפר באזור ה 5600 למזומן. הנתונים היבשים שלו 4X50 underrated השאלה אם זה יהיה מספיק + זה קצת מעל התקציב

1. הגנסיס המדובר אומנם מוצהר כ 4X50 אבל בפועל בתעודת הלידה הוא 4X100 ושמדובר ב 100 RMS של גנסיס מדובר בהמון כח.

2. אצלי ברכב המגבר הנ"ל מגביר לגטיה 3 WAY והוא עושה את זה בצורה מעולה הן מבחינת עוצמה כח ושליטה באלמנט והן מבחינת הדיוק והניקיון.

לא משנה איך תהפוך אותו , מדובר במגבר משובח.

עוד אופציה , מעולה בפני עצמה היא קניה של דואל מונו (אליקו מוכר) עבור המידבאסים ועוד מגבר בסגנון ה ST60 עבור הטוויטרים .

Hybrid Audio Legatia L1PRO+L4 @ Genesis Dual Mono

Hybrid Audio Legatia L6 @ Genesis 4 Channel

AA Chaos 12 @ Sundown SAZ-1500D

Alpine 9533, H701, C701

פורסם
1. הגנסיס המדובר אומנם מוצהר כ 4X50 אבל בפועל בתעודת הלידה הוא 4X100 ושמדובר ב 100 RMS של גנסיס מדובר בהמון כח.

2. אצלי ברכב המגבר הנ"ל מגביר לגטיה 3 WAY והוא עושה את זה בצורה מעולה הן מבחינת עוצמה כח ושליטה באלמנט והן מבחינת הדיוק והניקיון.

לא משנה איך תהפוך אותו , מדובר במגבר משובח.

עוד אופציה , מעולה בפני עצמה היא קניה של דואל מונו (אליקו מוכר) עבור המידבאסים ועוד מגבר בסגנון ה ST60 עבור הטוויטרים .

לא רוצה 2 מגברים כרגע בשביל מערכת ראשונה :roll:.. אבל אני אזכור את זה + טוב לדעת שהג'נסיס הנל בא בחשבון

פורסם

לטעמי , ואני אומר את זה מתוך המון ניסיון , ה 4 ערוצים הנ"ל הוא מהטובים ביותר מסוגו.

Hybrid Audio Legatia L1PRO+L4 @ Genesis Dual Mono

Hybrid Audio Legatia L6 @ Genesis 4 Channel

AA Chaos 12 @ Sundown SAZ-1500D

Alpine 9533, H701, C701

פורסם
xxxagxxx , איך יגעתה למסקנה ש TRU יותר טוב מ AUDISON ?

אני גם עדיין מנסה להבין איך המגבר הנ"ל יותר טוב מאודיסון. ניתן לשמוע בפועל מערכת בעלת מגבר כזה ברמה מעל מה שאני אציג בכיכובו של האודיסון.

אני אשמח..

תודה רבה

בקרוב זה מגיע....ה THESIS!!!!!!! פרטים בהמשך...

פורסם

רק עכשיו נכנסתי הביתה (הייתי בטוח שכל ה20 + תגובות הם על הפוסט שלי :shock:)

איזה עלוקה :-).... בקטנה..

בכל זאת הייתי מציע לך לשנות קצת את התכנון וללכת על לגטיה ולא על האלייט שהוא סט הרבה הרבה יותר טוב לטעמי. (אך ידרוש הגברה אקטיבית - יותר יקר והרבה יותר טוב).

שמעתי את הסט של Elate, והוא נשמע לי מאוד טוב ואיכותי, שמעתי גם את ה-Clarus של אליקו, וגם ממנו התלהבתי, אבל ה-Elate פשוט נשמע מבחינתי יותר מוצלח. גם אין לי ממש לאן לעלות בתקציב כדי לקחת את הלגטייה ולהגביר אותו אקטיבית (אני גם ככה מוציא איזה 9K על מגבר + קומפוננט + HU)... אולי בעתיד אני אשדרג.

אגב, המגבר של סנדאון יוכל גם בעתיד להחזיק סאב טוב?

Elate 6” 3way Morel / CDA-9887 Alpine / SAX-100.4 Sundown Audio

פורסם

בכלל הפורום בזמן האחרון הפך להיות במה פירסומית למשווקים, יבואנים, מתקינים ובעלי עניין.

לי ממש כואב לראות את זה (פעם היו עושים את זה בהודעות פרטיות) ובמיוחד כאשר זה מגיע מאנישם הכי מכובדים בפורום.

אני רק ראיתי את הכותרת, ישר הבנתי איזה סט הולך להיות הבחירה הזוכה בתרד הזה.

אנחנו הפורום היחיד בעולם שבו סוג אחד של התקנה, 2 סוגים של רמקולים, 3 סוגים של מגברים ו 4 סוגים של סאבים הם הבחירה הכי טובה לכל אחד ממשתמשי הפורום.

מבובלים.. גם אני.

פורסם

האמת שאת הסט כבר בחרתי :), ולא ראיתי המון אנשים בפורום עם ה-Elate... תמוהה משהו..

אבל לא ענית על השאלה :)

Elate 6” 3way Morel / CDA-9887 Alpine / SAX-100.4 Sundown Audio

פורסם
אני לא יכול שלא להרגיש שיש פה מסע שיווק אודיסוני אגרסיבי, או שמא זה רק אני?

אין פה מסע שיווק אודיסוני. המגברים מדברים בעד עצמם.

מה שכן, יש מסע שאמור לגרום לאנשים להפסיק להציג כאן "קביעות" ולהטעות אנשים אחרים.

במיוחד שמה שהם אומרים כלל אינו נכון ואין בו טיפה של אמת.

ניתן להגיד - "לדעתי", "מנסיוני".

אני יכול לומר "המגברים של אודיסון הכי טובי בעולם", (אני אישית חושב ככה כי לא נתקלתי במשהו יותר איכותי ואני מאוד רוצה

שמישהו יציג לי משהו שישאיר אותי פעור פה), אבל אני לא אומר את הדבר הזה כי זה לא לעניין לומר ככה כי לא אני ולא אף אחד אחר יכול לקבוע "קביעה".

בקרוב זה מגיע....ה THESIS!!!!!!! פרטים בהמשך...

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6522 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

Guest
הנושא הזה נעול לתגובות.

• תוכן חדש...