Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6522 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום שלום!

יש לי רכב (טויוטה קורולה 2008 ) עם מערכת OEM שאני רוצה לשדרג - יותר נכון להחליף.

היום במפגש בעזרתם של כמה אנשים טובים החלטתי שאני כנראה הולך על Morel Elate 6" 3way בתור קדמיים.

בעתיד הלא כל כך רחוק אני מתכוון להוסיף סאב ולהחליף HU (כרגע יש לי pioneer deh-7550mp),

אז כרגע אני מבקש המלצה למגבר איכותי (עד כמה שאפשר), בעל 4 ערוצים בתקציב של עד 2500 ש"ח עם אפשרות לחרוג טיפה למעלה....

תודה מראש!

Elate 6” 3way Morel / CDA-9887 Alpine / SAX-100.4 Sundown Audio

• תגובות 104
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

מישהו.....? :cry:

אני רוצה כבר השבוע להתקין את המערכת (קומפוננט + מגבר),

אז אשמח להמלצות... ואני יודע שיש המון...

שוב, הקומפוננט כבר הוחלט פחות או יותר, וברגע שיהיה לי עוד תקציב אני אוסיף סאב איכותי.

המערכת תהיה בדגש על SQ ולא SPL... ולכן חשוב לי שיהיה מגבר שיעביר צליל נקי וחד ופחות פאנצ'י ומרוח...

ושוב תודה מראש לכל המגיבים והממליצים.

Elate 6” 3way Morel / CDA-9887 Alpine / SAX-100.4 Sundown Audio

פורסם

מבחינת מגבר הסאנדאון 4 ערוצים הוא מגבר מוצלח ביותר.

בכל זאת הייתי מציע לך לשנות קצת את התכנון וללכת על לגטיה ולא על האלייט שהוא סט הרבה הרבה יותר טוב לטעמי. (אך ידרוש הגברה אקטיבית - יותר יקר והרבה יותר טוב).

Hybrid Audio Legatia L1PRO+L4 @ Genesis Dual Mono

Hybrid Audio Legatia L6 @ Genesis 4 Channel

AA Chaos 12 @ Sundown SAZ-1500D

Alpine 9533, H701, C701

פורסם

מתעלק על הפוסט..צריך המלצה למגבר 4 ערוצים שיגביר אקטיבית סט לגטיה 2WAY PRO . תקציב 5000 גמיש

חשבתי על הג'נסיס series III שנמכר בצ'יפר באזור ה 5600 למזומן. הנתונים היבשים שלו 4X50 underrated השאלה אם זה יהיה מספיק + זה קצת מעל התקציב

פורסם

חשבת קצת על מגברי אודיסון\הרץ ורמקולים של הרץ' High energy 3 חלקים?

עוד נק' למחשבה..

בקרוב זה מגיע....ה THESIS!!!!!!! פרטים בהמשך...

פורסם
חשבת קצת על מגברי אודיסון\הרץ ורמקולים של הרץ' High energy 3 חלקים?

עוד נק' למחשבה..

חשבתי על אודיסון כן. הורידו אותי מזה כמה אנשים..למרות שהייתה לי הזדמנות לקנות LRX4.1 במצב מעולה ופספסתי.

3WAY לא בא בחשבון כרגע, אני מנסה לשמור כמה שיותר על מראה מקורי ברכב

פורסם
חשבתי על אודיסון כן. הורידו אותי מזה כמה אנשים..למרות שהייתה לי הזדמנות לקנות LRX4.1 במצב מעולה ופספסתי.

3WAY לא בא בחשבון כרגע, אני מנסה לשמור כמה שיותר על מראה מקורי ברכב

הורידו אותך מאודיסון? אפשר לדעת למה?

פורסם
הורידו אותך מאודיסון? אפשר לדעת למה?

אחד טוען על בעייה באמינות לאחר קצת יותר משנה עם 2 מגברי אודיסון ברכב - נשמע לי קצת חשוד האמת, יותר לכיוון התקנה לא טובה)

ואחרים בתמורה מול כסף - הרבה יותר מידי יקרים מול מה שהם בפועל הם מספקים. זה הגיע מכמה אנשים

אישית, שמעתי את ה LRX 4.1 מגביר סט פוקל K2POWER . נשמע טוב אבל לא מדהים

פורסם

אני לא חושב שתוכל להביא מגבר 4 עורצים שישמע לך מדהים ב2500שקלים..אם לא התירשמת מאודיוסון LRX (שלדעתי מגבר מעולה) לא חושב שסאונדאון זה מגבר שידהים אותך אבל שווה לנסות.

ואם כבר חושבים על זה חפש לעצמך משהו יד שנייה אולי VRX 2 ערוצים או גנסיס אלה באמת מגברים שיכולים להדהים אותך.

פורסם

אמינות זה הדבר האחרון שאתה יכול לומר על אודיסון.

דבר שני אתה צריך לשמוע את המגבר כאשר מותקן כמו שצריך על סט אפ טוב ומתאים.

יצא לך אי פעם לשמוע LRX על HIGH ENERGY?

פורסם
אני לא חושב שתוכל להביא מגבר 4 עורצים שישמע לך מדהים ב2500שקלים..אם לא התירשמת מאודיוסון LRX (שלדעתי מגבר מעולה) לא חושב שסאונדאון זה מגבר שידהים אותך אבל שווה לנסות.

ואם כבר חושבים על זה חפש לעצמך משהו יד שנייה אולי VRX 2 ערוצים או גנסיס אלה באמת מגברים שיכולים להדהים אותך.

התקציב שלי למגבר הוא 5000 גמיש כמו שרשמתי למעלה..

פורסם
אמינות זה הדבר האחרון שאתה יכול לומר על אודיסון.

דבר שני אתה צריך לשמוע את המגבר כאשר מותקן כמו שצריך על סט אפ טוב ומתאים.

יצא לך אי פעם לשמוע LRX על HIGH ENERGY?

הסט אפ ששמעתי היה מצוין לדעתי , עוצמה לא היה חסר. אבל אני מחפש מגבר להגברה אקטיבית, לא יודע אם זה משנה הרבה האמת. לא שמעתי LRX על HIGH ENERGY

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6522 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

Guest
הנושא הזה נעול לתגובות.

• תוכן חדש...