Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6513 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אהלן חבר'ה!

שבוע שעבר הייתי באילת וקנית PS2 בחנות די מכובדת ועם שם ידוע,בזמן הקנייה נאמר לי שיש לי אחריות לשנה ע"י מעבדת ERON אלקטרוניקה בפריסה ארצית. לאחר שקניתי את ה PS2 ביליתי שבוע שלם באילת כך שלא היה לי את האפשרות לבדוק את המכשיר,כשהגעתי הביתה מאילת חיברתי את המכשיר וגיליתי שהמכשיר לא מסוגל לקרוא דיסקים צרובים למרות שבמעמד הקנייה נאמר לי שה PS2 מגיע עם צ'יפ! במיידי הרמתי טלפון ל שרות לקוחות של אותה החנות על מנת לקבל מהם תשובות מדוע מוצר חדש שרק נקנה לא עובד כפי שהוא אמור לעבוד,ענתה לי בחורה שהזדהתה כמנהלת שרות לקוחות ולאחר שהקשיבה לכל מה שהיה לי לאמר לי בכל הנושא הזה אז התשובה שלה לא מיהרה לבוא והיא הייתה כזו: נו? מה אתה רוצה מאיתנו? תלך תתקן אותו במעבדה!!! ניסיתי להסביר לה שהמוצר חדש!!! לא היה בשימוש אפילו דקה למה שאני אתקן אותו ודרשתי לקבל אחד אחר במקום והיא לא רצתה לשמוע אפילו! לאחר שהטונים שלי עלו היא אמרה תתבע אותנו אם אתה רוצה, אין לי איך לעזור לך ואמרה לי תתן לי את המספר שלך אני אחזור לך ונראה מה עושים,כמובן שנתתי לה את המספר וכבר עבר שבוע ואני עדיין מחכה לטלפון ממנה.

כמובן שלא חיכיתי הרבה זמן ושיגרתי אי מייל למעבדת ERON אלקטרוניקה לאותם האנשים שמספקים את PS2 הזה לכל החנויות,לאחר 24 שעות חזר אלי בחור בשם רפי ולאחר ששמע את כל מה שקרה, אמר לי תארוז את הכל יפה חזרה מחר מגיע אליך שליח עד הבית לוקח את המכשיר אלינו ואני אראה אם באמת המכשיר חדש ויש בעיה כלשהי אני אדאג שאתה לא תצא מאוכזב! כפי שרפי אמר למחרת הגיע השליח ולקח את המכשיר לאחר שהמכשיר הגיע למעבדה ייצרו איתי קשר מהמעבדה ועידכנו אותי שהמכשיר בבדיקה ושאני אקבל תשובה בהקדם. היום יצר איתי קשר בחור בשם איתי מהמעבדה ואמר שהייתה בעיה בצ'יפ וששולחים לי מכשיר חדש ומחר אני אקבל אותו!

אז מכל הסיפור הזה אני קודם כל רוצה להודות לרפי ולאיתי ממעבדת ERON אלקטרוניקה שנתתנו שרות מהרמה הגבוהה שאפשר לתת ושלא כל יום פוגשים בשירות כזה כלפי הלקוחות ולאותה מנהלת שרות לקוחות שסירבה לעזור לי לטפל בבעיה זו הפעם האחרונה שאני קונה משהו אצלכם בחנות.

מי שירצה לדעת את שם החנות אני אשמח לפרסם.

נ.ב: אני מתחתן מחר אז תאכלו לי בהצלחה ובמזל טוב!

נ.ב.נ.ב: מאמי אני אוהב אותך!

זה כמו שחסידה תבלע צפרדע, תכניס אחרי זה את המקור שלה לת$ת ולצפרדע תיהיה סירקולצייה, כך החסידה לא תיהיה רעבה לעולם.
פורסם
ברכותיי. רק תזכור שאת הכלה אי אפשר להחליף במסגרת האחריות. :wink:

תלוי מאיפה אתה מזמין אותה, יש מקומות שיחליפו לך באחת אחרת.

Time is never time at all, you can never ever leave without leaving a piece of youth

פורסם

אני חושב שזה ראוי לציין מהיכן קנית את המכשיר, סה"כ לא כתבת שום דבר שיכול להתפרש כלשון הרע - סה"כ כתבת מה אמרה לך "המנהלת" - אשמח לדעת איפה קנית כדי שאם אתקרב לשם אבדוק את העניין במקום לפני שאני הולך מהחנות כך שלא יקרו מקרים כאילו שוב.

וכמובן מזל טוב !!!! :)

פורסם

רמת השירותיות בחלק מהחנויות בארץ פשוט גרועה,

לא שמעו בכלל על לבוא לקראת הלקוח,

או מחוות שירותיות.

כנראה שהם לא יודעים שלקוח מרוצה מביא עוד,

ולקוח מאוכזב מרחיק הרבה יותר.

בכל מקרה - תמיד כדאי לפנות לדרגים הגבוהים יותר,

במרבית המקרים הם יתנו יחס שונה,

ובמידה ויש בידך טענה רצינית,

בהרבה מקרים תקבל את מה שמגיע לך.

במידה ולא, יש מספיק אתרים או טורי עיתונות שמטפלים בפניות כאלה,

ופתאום הם נזכרים ש"מקרה זה אינו משקף את רמת השירותיות בחברתנו".

כן בטח... :?

והכי חשוב - מזל טוב! תהנו בחתונה ושתדעו אושר ושמחה בחייכם המשותפים :)

פורסם

יום לפני החתונה ואתה עדיין מתעסק עם שטויות כמו פלייסטיישן ? :lol:

שיהיה במזל טוף !

[FONT=Comic Sans MS][COLOR=green][B][COLOR=#696969]ACTION speaks LOUDER than WORDS[/COLOR][/B][/COLOR][/FONT] [FONT=Comic Sans MS][COLOR=green][B]K[/B]eep [B]m[/B]e [B]c[/B]aged [B]a[/B]nd [B]f[/B]ree [B]t[/B]he [B]b[/B]east[/COLOR][/FONT] [COLOR=#f1f6f8][FONT=Verdana][COLOR=#000000][B]Jin Ba Ii Tai [/B]-[FONT=Book Antiqua] [URL="http://www.youtube.com/watch?v=cVarDBb199M&feature=player_embedded"]Fast[/URL] in, [URL="http://www.youtube.com/watch?v=CyDykQWck74&ob=av3e"]Drift[/URL] out[/FONT][/COLOR][/FONT][/COLOR]

פורסם

תכלס! הזוג המחותן הראשון מתוך קארז!

העם דורש תמונות ומאחל לכם חיים מאושרים!

:)

יש אנשים שמוציאים ממך את המיטב, אנשים נפלאים ונדירים. אני קוראת לו אהובי - אסף.

• תוכן חדש...