Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6513 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום

יש לי סמוראי סגור עם קומפוננט פולס של מורל ו HD של kenwood KDC-MP4033.

אני רוצה לשדרג את המערכת עם מגבר וסאב. השקעה מתוכננת כ 1500 ₪.

חשוב לי איכות טובה, ושיתאים כמובן לבעיות הגודל בג'יפ.

בנוסף כרגע יש לי בעיה שנדמה לי נובעת מהמצבר הקטן – כשאני שומע מוזיקה בווליום, ברמזור, המערכת עושה reset. אני מניח שעם מגבר הבעיה תהיה יותר קשה. איך אני פותר את זה?

המלצות למגבר וסאב מתאימים יתקבלו בברכה J

פורסם

איזה באגאג'? :-P:lol: זה סמוראי!

אתה צריך סאב 10 אינטש בתיבה קטנה ואטומה (הרכב סגור אז אין בעיה).

מגבר - תקנה יד שניה, משהו כמו לייטנינג אודיו 50*4 - חדש עולה בין ה700 ל 900 אז אני מניח שיש סיכוי שתקנה ב500

ב1000 שקל אתה יכול לקנות מבחר נחמד ומעניין של סאבים 10 אינטש, מקסימום תוסיף עוד כמה גרושים לתיבה.

תנסה בכלל להסתדר על יד 2

B4 2010 - ANY-PHONE + MOSCONI AMAS96 + Pico DSP 8-12 + Stetsom HI.8004 + ScanSpeak D2004 + AlphaSonic 275 + Morel Hybrid602 + Morel CCWR254 + Audison TH10 +

Pioneer TS-X150

C5Aircross - Audsion BitHD + Bcon + Match 2.1amp *2 + Torotech MR2 + Sony XS-162-ES + JL 12TW3

פורסם

אתה יכול לפרט לי קצת דגמים של סאב ומגבר מתאימים שאדע מה לחפש?

מה לגבי דגם הכניסה של JBL - CS60.4

ומה לגבי הבעייה של המצבר? איזה פתרונות קיימים?

תודה :)

פורסם

בגלל שמדובר בסמוראי - רכב שטח, אמיתי, אמנם קטן - אבל קשה ואגרסיבי.

מדובר במנוע מאוד רועש, רכב ללא בידוד כלל וכלל.

אני ממליץ לך לא להתאמץ, להביא ציוד פשוט שיעשה את העבודה שלו וזהו!

מגברים פשוטים - הJBL הוא פשוט וטוב, לייטנינג סדרת בולט הצהובה, מק-אודיו סדרת Z - לא מעבר לזה.

סאב וופר - מה שלא תקנה, אל תקנה ממברנה מקרטון כיוון שמדובר ברכב שטח. אולי קיקר C12 או מקסימום רוקפורד P2 אבל זה תלוי גם בסוג הבאס שאתה מחפש, בעצם - עדיף לך 10 אינטש - אבל זה הכיוון.

תנסה יד 2 בפורום גם כן.

B4 2010 - ANY-PHONE + MOSCONI AMAS96 + Pico DSP 8-12 + Stetsom HI.8004 + ScanSpeak D2004 + AlphaSonic 275 + Morel Hybrid602 + Morel CCWR254 + Audison TH10 +

Pioneer TS-X150

C5Aircross - Audsion BitHD + Bcon + Match 2.1amp *2 + Torotech MR2 + Sony XS-162-ES + JL 12TW3

• תוכן חדש...