Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

WRC - ראלי ניו זילנד

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6495 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

כן, אנחנו במרחק של חמישה ימים מהזינוק לראלי אבל בלי נוסטלגיה לפני הדבר האמיתי אי אפשר ולכן הרי לפניכם ראלי ניו-זילנד 1993- כולל שני סרטונים בכדי להכניס אתכם לאוירה.

מקווה שתהנו

דובי

הבלוג שלי- כעת ב-באזר, בלוגים של ספורט .

פורסם

נו, באמת נדב, דווקא אתה ?

הזמנים בשייקדאון, ממש , אבל ממש לא אומרים כלום.

נהגים משחקים עם סט-אפ, בודקים כל מיני דברים במכוניות ובטח לא נוסעים כל הזמן בפול-גז, לא רוצים לעשות שטויות לפני הראלי עצמו או לגרום נזק.

המטרה של השייקדאון היא חימום לשמו - להכניס את הנהגים לקצב ולהעלות את האוירה , לא יותר מזה.

דובי

הבלוג שלי- כעת ב-באזר, בלוגים של ספורט .

פורסם

תרגיל? טקטיקה?

היום הראשון בראלי ניו זילנד הסתיים כשהירבונן מוליך את היום בפער של 27 שניות על לואב.

עד סטייג'6 התנהל המירוץ לפי כל הכללים שהירבונן לוחץ,לואב מתסכל אותו בשמירה על פער של פחות משנייה.

אטקינסון כבר הפוך והמיקום של המתחרים בטבלה רגיל (אין הפתעות)

בסטייג' 7 האחרון ליום הראשון, כבה ל"פתע" המנוע של הC-4 על עמדת ההזנקה של לואב,לכן הירבונן זינק ראשון ולואב חטף קנס של 30 שניות לאותו סטייג'', אגב הסטייג' הסתיים בנצחונו של הצרפתי אע"פ שזינק שני,(את הטאטוא עשה הירבונן).

מחר היום השני ואז נוכל אולי כולנו להבין אם השועל הטקטיקן הצרפתי עשה טעות,או באמת היתה תקלה בסיטרואן.

דני

מירוצי מכוניות

פורסם

פטור בין בני האדם...

אבל, לא פטור משמיים! זה עוד עלול לחזור אליו בהפוכה....

אם, כמובן, זה היה מתוכנן...

:twisted:

אלון.

נ.ב.

ברצינות, קשה לי להאמין.

נראה לי שאחרי אירועי המירוצים האחרונים - כל קבוצה תעשה את המקסימום בלי תרגילים כאלו ואחרים.

... הנזק התדמיתי פשוט יהרוג אותם.

אלון

פורסם

סוף היום השני והכותרת: "מי אלוף הטקטיקות?"

את היום השני פתח הצרפתי בסערה (מזנק שני) שהוא סוגר את הפער מהירבונן בכל סטייג',הנחת העבודה של לואב היתה

לזנק ליום האחרון שני שהפער שהיה 27 שניות יצטמצם ל20 שניות.

פורד הגיבו מייד!!

בסטייג'12 לפני האחרון עלה כבר לואב למקום הראשון ופתח פער של 4.2 שניות על הירבונן,לכאורה סיטרואן מצליחה.

בסטייג'13 האחרון ,מאט לואב את רכבו מסיים 6 וצונח במכוון למקום שלישי בדרוג.

ווילסון מבחינתו קלט מייד שהירבונן בצרה ומכיוון שלאטבלה למזלם של פורד שרד במירוץ, הוא שולח את לאטבלה לנצח בכל מחיר את הסטייג,

בכך השלימו שתי הקבוצות הבכירות את רצונן וליום השלישי יזנק ראשון לאטבלה "המטאטא", הירבונן,ולואב.

הפער בין האלוף והטוען לכתר כ9 שניות בלבד ,אבל הירבונן יהנה ממטאטא.

הכל פתוח ליום ראשון.

את הסיכומים ואת הדעות למירוץ הזה נשמור למחר.

דני לוי

מירוצי מכוניות

פורסם

כדאי לשים לב לנציג האמריקאי בראלי ניו זילנד קן בלוק בסוברו אמריקה גרופ N

הבחור מקליפורניה בן 31 התפרסם בכך שקפץ עם מכוניתו 171 FEET (האמריקאים משוגעים על אקסטרים.)

בראלי עצמו הוא מדדה אי שם לפני הסוף.

למה אני מזכיר זאת?

האמריקאים בכלל בראלי מדדים,חבל ,ההזדמנויות שם והכסף הרב שיש להם הם מקור לאיזה אלוף,כנראה הבייסבול והנ,ב,א

יותר חשובים.

מירוצי מכוניות

פורסם

שבת שלום

כנראה שמשחק הטאקטיקות בין הקבוצות הפך למוצהר ולגיטימי , ועל כך הודה לאוב - ציטוט :(בצרפתית)

"

« Je ne voulais pas ralentir. Selon moi, nous ne donnons pas une bonne image du sport... Mais que pouvons nous faire ? » questionne Seb. « Il y a un règlement et mon métier est de gagner. Je fais donc de mon mieux pour l’emporter. »

ובאנגלית :

“I didn’t want to slow down - for me it’s not good for the sport - but what can we do?” said Loeb. "We have regulations like this; my job is to win, so I try to do my best to win.”

ובעברית

" לא רציתי להאט . לדעתי,אנו לא נותנים דוגמא טובה לספורט.... אבל מה יכולנו לעשות ? שאל המאסטרו. יש תקנון והג'וב שלי הוא לנצח. לכן אני עושה את המיטב בכדי לנצח "

זה הסיכום המוזר לקראת היום השלישי והאחרון בו לאטוולה יזנק ראשון ,שני הירבונן ושלישי לאוב !! יהיה מעניין בכל זאת !!

מישל

פורסם

שלום לכולם

מעניין לא דני מישל? שעכשיו רק כמה חודשים אחרי שקבוצתו של לואב אמרו בתורכיה שקבוצת פורד לא ממש מתנהגים לפי הכללים הם עושים בדיוק את אותו הדבר וראו מה שמישל כתב ואני שמעתי את הרעיון של לואב שבו הוא נראה מבוייש אחרי שהוא קיבל הוראה מקבוצתו להגיד מה שהוא אמר.

אז בבקשה מכול המומחים כל התחריות האלו בנויות מטקטיקה וקשורת בסופו של דבר לכסף.

המשיכו לנהוג בזהירות זלמן

• תוכן חדש...