Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

WRC - ראלי ניו זילנד

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6495 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

דרמה בניו זילנד

המירוץ בניו זילנד לא איכזב מבחינת המתחים עד לרגע הסיום,אקורד חוזר ל 2007

תזכורת קטנה

2007 סטייג' אחרון פורד כוססים ציפורניים, ההפרש בין גרוהנהולם ללואב 0.7 שניות (לכל המירוץ)

בסטייג' האחרון מטאטא הניג סולברג את המיים מהפינות הימניות של המסלול ואומר לגרונהולם איך לנסוע

לואב פותח בטירוף אבל מצליח לקזז רק 0.4 שניות מהזמן.

מרקוס מנצח בכל המירוץ בהפרש של 0.3 שניות.

הטקטיקה שבה לקחו חלק 2 הקבוצות השנה ,אותה טקטיקה שבאה בעקבות ההחלטה האומללה של הFIA וגרמה לספורט

להראות בעליבותו מתחה את כולם עד לסטייג' האחרון.

"המטאטא" לטבאלה ריסק שוב את הרכב וגרם להירבונן לבקש שוב "מטאטא מקיבוץ רוחמה":-D ולנקות את המסלול

תקר בגלגל האחורי גרם לו ל50 שניות פיגור וכך לואב וסורדו מוצאים את עצמם שוב על הפודיום ראשון ושני.

אכזבה עצומה לפורד.

קסנל הבוס של סיטרואן בשידור חי הודיע כי יפעל במלוא כוחו לבטל את ההחלטה של הFIA שגורמת לו "שאט נפש " לדבריו.

גם לואב הצטדק ואמר כי הפעם בניגוד לכל הפעמים נכנע להוראות היצרן ופעל על מנת לנצח אפילו במחיר של חוסר הגינות בספורט לדבריו.

דני לוי

מירוצי מכוניות

פורסם

רק רגע... מה נהייה...

כולכם חושבים שהיה ללואב מזל?

אני לא!!!

לואב לחץ והלך על כל הקופה! (אפילו הצליח להסתבסב עם הרכב - אירוע נדיר)!

הנהגים שלפניו ידעו שזה מה שקורה - נלחצו ולחצו בעצמם... (גם שם היה מי שהסתבסב...) גם שם התחילו לחתוך סיבובים לנהוג אגרסיבי - לקרוע צמיגים - אולי, רק אולי, זה מה שגרם לתקר אצל המתחרים בפורד????

ברגעי הלחץ, ברגעי הטקטיקה, במשחק נקי, במשחק מלוכלך, ביום בהיר או ביום גשום....

לואב מעל כ-ו-ל-ם!

נקודה! המ... סליחה... סימן קריאה!

:twisted:

אלון.

פורסם

נראה לי שזוהי תחילתו של הסוף... 8 נקודות הפרש ללואב, 20 נקודות הפרש לסיטרואן, ועוד שני מרוצים אספלט בדרך. החלום של הירבונן ופורד נגוז...

BMW 325i E46

שלום, רוכב.

נא לא לבקש ממני גישה לאוף טופיק

פורסם

חבל, פשוט חבל לראות שטקטיקות הופכות להיות כלי בענף.

פורד פתחו את הדלת לטקטיקות לא בהכרח ספורטיביות , ומשלמים את המחיר בגדול.

הגיע הזמן לחזור לספורט המקורי , תחרות עד כלות , כי במצב הזה, אין לאף אחד סיכוי מול המאסטרו וה C4.

Hyundai Tucson Prime 2.0– הבחירה של האישה..

Kia Niro Plug In - כי שומרים על הסביבה

פורסם

עכשיו מגיע תור הפוליטיקה

שימו לב לתשבוחות שמרעיף המנצח על המפסיד.

קסנל מסיטרואן על מלקולם ווילסון מפורד

Quesnel said he had a lot of sympathy for Ford team principal Malcolm Wilson, but was well aware that the tables could be turned on any of the forthcoming events.

“I’m sorry for Malcolm because I think what happened on Sunday was almost too much,” he said. “And for sure, the manufacturers’ title is looking good for us now, but it’s not finished. The same thing could happen to us, maybe in Catalunya or Corsica, or wherever. I’m quite sure there will be a good fight at the end of the season. For now it’s obvious it’s better for us than Ford but we’ve seen that so much can happen in one stage, so we have to take care.”

דני לוי

מירוצי מכוניות

פורסם

מאוד מעצבן כל עניין הטקטיקות שמתפתח פה!

זה מוציא את כל הכיף מהספורט, זה כבר לא "הנהג המהיר ינצח" (למרות שבמקרה זה כן ככה, אבל רק במקרה:?).

היצר הנקמני שלי שמח על הנקמה ב"מעשה טורקיה" אבל אם זה ימשך ככה אז באמת כל ה"מיץ" של הראלי יצא.

לפחות שמחתי לראות את לואב מתבאס מזה שהוא נאלץ (ואני באמת מאמין שהוא נאלץ לעשות את זה) ואפילו הרגיש צורך להסביר את עצמו להירבונן...(בניגוד לחברי פורד שקפצו בשמחה).

בקיצור, באסה

לסלי

דובי, למה לא תחזור להגיב ולכתוב כאחד האדם?

אני מבטיח להמשיך ולהכנס לאתר שלך.

אם זה ימשך ככה, אני אתחיל עצומה להחזרתך :twisted:

"There's one arena of motor sport where everyone's a hero. One where the skill is not in the deftness of steering, nor the late application of brakes. Nor that intuitive feel for a car's limits. This a sport where the real display of talent is just turning up on race day." TOP-GEAR on drag racing.

• תוכן חדש...