Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

הוט לא מוכנים לנתק אותנו

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6504 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום.

לפני כ-שבוע באו אלינו מתקינים של יס להתקין את הממירים.

החלטנו שאנחנו מעוניינים להתנתק מהשירות של הוט ובינתיים אף אחד לא התקשר אלינו ואף אחד לא לקח את הממירים של הוט.

ניסינו מספר פעמים להתקשר להוט, במוקד שירות לקוחות לא עונים (30 דקות של המתנה לא מספיק ?) וניסיתי במוקד לקוחות חדשים, שם ענו בצ'יק, ומשם העבירו אותי למוקד שירות לקוחות, שוב ללא מענה.

וזה אחרי צעקות ואחרי עצבים רבים.

יס טוענים ששלחו להוט הודעת התנתקות, ובינתיים אין מה לעשות .

בסוף החודש יכולים לחייב אותנו משתי החברות כמו כלום.

האם למישהו היה משהו דומה עם הוט האלה ומה עשיתם ?

המדריך המלא לכניסה לעולם הדיטיילינג

HU: Pioneer AVH2750BT | Midbass: Morel Virtus MW6 | Tweeters: Morel MT230 | Amp: Sundown SAX100.4 | SW: DLS Nordica 12" | SoundDeadener: Stinger Roadkill

פורסם

קח את הממירים שלהם, קח את האוטו, סע למוקד שירות הכי קרוב ומסור להם את הממירים.

אח"כ פנה לחברת האשראי/ סניף הבנק ובטל את הוראת הקבע.

עדיין אנשים לא לומדים ש"הוט" היא החברה הכי גרועה בישראל מבחינת שירות. שומר נפשו ירחק.

פורסם
שלום.

לפני כ-שבוע באו אלינו מתקינים של יס להתקין את הממירים.

החלטנו שאנחנו מעוניינים להתנתק מהשירות של הוט ובינתיים אף אחד לא התקשר אלינו ואף אחד לא לקח את הממירים של הוט.

ניסינו מספר פעמים להתקשר להוט, במוקד שירות לקוחות לא עונים (30 דקות של המתנה לא מספיק ?) וניסיתי במוקד לקוחות חדשים, שם ענו בצ'יק, ומשם העבירו אותי למוקד שירות לקוחות, שוב ללא מענה.

וזה אחרי צעקות ואחרי עצבים רבים.

יס טוענים ששלחו להוט הודעת התנתקות, ובינתיים אין מה לעשות .

בסוף החודש יכולים לחייב אותנו משתי החברות כמו כלום.

האם למישהו היה משהו דומה עם הוט האלה ומה עשיתם ?

תתקשר לתוכנית של גבי גזית ב 103FM יש לו פינה מיוחדת המוקדשת להוט, לחברות הסלולריות ולספקיות האינטרנט.

פורסם
קח את הממירים שלהם, קח את האוטו, סע למוקד שירות הכי קרוב ומסור להם את הממירים.

אח"כ פנה לחברת האשראי/ סניף הבנק ובטל את הוראת הקבע.

עדיין אנשים לא לומדים ש"הוט" היא החברה הכי גרועה בישראל מבחינת שירות. שומר נפשו ירחק.

:mm_yeah:

גרוע זאת מחמאה בשבילם.

חבורה של חלאות, נוכלים, אפשר רק בשיטה האקטיבית לגמור איתם.

GTI MK8
 Volvo V40 T5 R-Design - SOLD

GTI MK6 Premium - SOLD

GTI MK4 , MK5 - SOLD

פורסם

אצלי עדיין יש את אותה הבעיה - התנתקתי מהכלבים האלה ביולי והם יבואו לקחת את הממירים רק בספטמבר...

וזה עוד אחרי ויכוחים שהתוכן שלהם היה בערך ככה:

-"מה אוקטובר?!!! אני בחו"ל!"

-"לא יכולים לפני - זבש"ך"

-"בעיה שלי? לא מעניין אותי - הכלב שלי עדיין לא למד לפתוח דלתות"

-"אממ השיבוץ שלנו מלא"

-"איפה היה השיבוץ שלכם כשהיה אמור להגיע ההוט מג'יק שלי?!!"

-"לא יודעת אבל אין טכנאי פנוי לפני אוקטובר"

... וחוזר חלילה 8 פעמים

יש אנשים שמוציאים ממך את המיטב, אנשים נפלאים ונדירים. אני קוראת לו אהובי - אסף.

פורסם

חכי, באוקטובר תראי שממשיכים לחייב אותך לפי תעריף מופרז של 500 ש"ח לחודש (מחיר מחירון)

גם כשיקחו את הממירים הם ימשיכו לחייב אותך, וסביר להניח שלא יחזירו לך את הפיקדון על הממירים

בכל מיני תירוצים שונים,

לקראת סוף השנה תגלי שנוסף חיוב על אינטרנט למרות שאין לך אינטרנט , כי את המודם לקחו לפני חצי שנה (לא שהאינטרנט עבד כשכן היה מודם..)

GTI MK8

GTI MK6 Premium - SOLD

GTI MK4 , MK5 - SOLD

פורסם

זה בסדר - את זה כבר סידרנו עם החשבוניות (אחרי צרחות מרובות ושעות בטלפון)

יש אנשים שמוציאים ממך את המיטב, אנשים נפלאים ונדירים. אני קוראת לו אהובי - אסף.

פורסם

אי אפשר לאמר איזה חברה הכי גרועה, גם הלוויין וגם הכבלים גרועים ביותר ביחסי האנוש ושתיהן עושות צרות למנתנתקים.

בכל אופן הדרך הטובה ביותר היא שמרגע הודעת הניתוק והכנה ימים שצריך להודיע להם ע'פ החוזה שלהם פשוט להפסיק לשלם להם.

ולהמשיך בחברה השניה.

מה לעשות עם הממירים ואם הם קובעים שקיים לכם חוב נוסף את זה תיתנו להם לרדוף אחריכם.

אין צורך לחכות בהמתנה בטלפון או לצעוק על מישהו, מודיעים על התנתקות, בודקים כמה זמן התראה רשום בחוזה

משלמים את החיוב האחרון ומבטלים את ההוראת חיוב בבנק/כרטיס אשראי.

כל זה נרשם מנסיוני, התנתקתי ממת'ב, התחברתי ליס, התנתקתי והתחברתי להוט, התנתקתי והתחברתי ליס, התנתקתי ועכשיו אני בהוט שוב ועדיין לא תבעו אותי או שילמתי קנס כלשהו ואין טענות מצד אף חברה לגבי חובות ולא טרחתי לעשות את כל זה ביותר משיחת טלפון רגועה אחת לכל חברה.

למרות שטענו שאני חייב להם קנס התנתקות וכל מיני כאלו אף פעם לא רפתי אחריהם, אפילו טירטרתי אותם בקשר לזה שיבא טכנאי לקחת את ממירים חודשיים אחרי הניתוק, גרמתי לו לבא כמה פעמים עד שהוא בא מתי שנח לי ולא מתי שנח לו.

אתם לקוח אחד, ומוקד הלקוחות זה מאוד אנשים, סביר להניח שהראשון שיתיאש זה אתם. חבל על הבריאות שלכם

לתגובה רצינית, ראה את הודעתו של gsi16v.
זה משפט שלא ציפיתי לראות בפורום הזה
פורסם

על שירות הלקוחות של YES יש אך ורק מלים טובות לומר, והייתי צריך את עזרתם בלא מעט דברים כשעברתי דירה לאחרונה.

נכון לעכשיו, אני לא חושב שאצטרך לבדוק איך עובד אצלם העסק של ניתוק לקוחות.

לעומת זאת : אין לי מלים מספיק קשות בשביל לתאר את הוט, גם כשאתה לקוח חדש, או לקוח משלם היחס הוא חרא.

בשנת 2007 ניתקו לי את הכבלים+אינטרנט בטעות בגלל התקנות אצל שכנים, משהו כמו 6 או 7 פעמים.

(בא טכנאי אדיוט שלא יודע מהחיים שלו,רואה כבל שהולך לדירה של לקוח משלם ופשוט חותך אותו בלי לבדוק!)

GTI MK8

GTI MK6 Premium - SOLD

GTI MK4 , MK5 - SOLD

פורסם

אצלנו YES עשו את הכל.

הם אמרו לנו "אנחנו נעשה את כל העברה".

אחרי חודש בערך באו לקחת מהוט את הממירים, הביא לי את הפתק, ושלום על ישראל.

את הוראת הקבע ביטלתי.

פורסם

לצערי הרב על שירות הלקוחות של YES יש לי רק דברים רעים לומר - וזה עוד בגיוס של לקוח חדש.

בקצרה אומר שמה שמבטיח נציג המכירות בבית הלקוח, לא קיים בכלל בפועל. לא קיימת תוכנית כזאת אצלם בכלל.

הנציגים קבעו לנו לא פחות מ-5 פעמים התקנה, לפעמים גם בשעות לילה מאוחרות יחסית, כשבכל הפעמים הם לא הגיעו (!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!) להתקנה וגם אף אחד לא טרח להצטער על כך (פשוט התווכחו איתנו בטלפון) או להודיע שהם מבטלים\מאחרים\דוחים את ההתקנה.

במצב כזה אמרנו לעצמנו מזל שלא התנתקנו מ HOT וחיכינו להתקנה המהוללת של YES. אתם יודעים מה ? השירות של HOT הוא ז-ה-ב לעומת YES; כשעברתי דירה והתנתקתי מ HOT - הם היו פשוט מצויינים וגמישים מאוד בשירות. הם היו כל כך גמישים (הודעתי להם פחות משבוע לפני עזיבת בית שכור) עד שהסכימו שאשאיר את הממירים בבית הורי בפתח-תקוה והם שלחו טכנאי שיאסוף את זה משם (וכך היה באמת).

YES מבחינתי = זבל !!!!

איציק

Deepal S05 MAX MY26 272Hp 
   Citroen Berlingo XTR MY17
 1.6
HDi 100Hp Automatic

פורסם

אנחנו הודענו חודשיים לפני סיום החוזה שאנחנו מעוניינים להתנתק

20 שיחות אחרי ו4 חודשים גם הצלחנו להחזיר את הממירים

לא לפני שחוייבנו , הקלטנו כל שיחה , איימנו בתביעה ומה לא

לקבל את הקשרי לקוחות שלהם (אלה עם היכולת להזיז משהו) זה כמו לדבר עם ראש הממשלה לפחות

ברגע שיהיה אלטרנטיבה ל"נזק" באינטרנט , אני מתנתק מהוט לכל החיים

כדוגמא הפוכה ביס - 10 שניות המתנה - עונה בחורה נחמדה שהעבירה אותי לקשרי לקוחות תוך דקה שיחה

חייבים להפיץ לעולם - לא להתחבר להוט שמתייחסים רק לארנק שלך

:wink:
פורסם
לצערי הרב על שירות הלקוחות של YES יש לי רק דברים רעים לומר - וזה עוד בגיוס של לקוח חדש.

בקצרה אומר שמה שמבטיח נציג המכירות בבית הלקוח, לא קיים בכלל בפועל. לא קיימת תוכנית כזאת אצלם בכלל.

הנציגים קבעו לנו לא פחות מ-5 פעמים התקנה, לפעמים גם בשעות לילה מאוחרות יחסית, כשבכל הפעמים הם לא הגיעו (!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!) להתקנה וגם אף אחד לא טרח להצטער על כך (פשוט התווכחו איתנו בטלפון) או להודיע שהם מבטלים\מאחרים\דוחים את ההתקנה.

במצב כזה אמרנו לעצמנו מזל שלא התנתקנו מ HOT וחיכינו להתקנה המהוללת של YES. אתם יודעים מה ? השירות של HOT הוא ז-ה-ב לעומת YES; כשעברתי דירה והתנתקתי מ HOT - הם היו פשוט מצויינים וגמישים מאוד בשירות. הם היו כל כך גמישים (הודעתי להם פחות משבוע לפני עזיבת בית שכור) עד שהסכימו שאשאיר את הממירים בבית הורי בפתח-תקוה והם שלחו טכנאי שיאסוף את זה משם (וכך היה באמת).

YES מבחינתי = זבל !!!!

איציק

טוב, אתה מיוחד...

גם עברת מיפניות לצרפתיות, אז אני לא יודע כמה אתה אמין :-D

עכשיו כשעברתי דירה, רק לאחר כמעט 3 חודשים הצלחתי להגיע למצב שאני מצליח לתאם איתם העברת המודם HOT שלי

מהדירה הישנה לחדשה. (3 חודשים אחרי שאני כבר מחוץ לדירה, למרות שפניתי אליהם 3 שבועות לפני).

כמובן שכבר עשיתי קו בזק ו ADSL ופשוט "תרמתי " את החיבור אינטרנט שלי להורים שלי שכבר מחוברים להוט.

עכשיו לאחר איזה 4 או 5 חודשים הם נזכרים להתקשר ולתאם איתי ניתוק בדירה השכורה שאני כבר כמעט חצי שנה לא גר בה !!!

אמרתי להם שילכו לחפש...

אצלי YES התקינו מהיום למחר, בשעה שביקשתי. בלי איחורים וקשקושים.

היו עוד כל מיני מקרים שהם באו לקראתי (עוד 2 ממירים ונקודות בחינם אחרי שביקשתי)

או סרטי DVD BOX שקיבלתי מתנה אבל לא ניצלתי אותם. טלפון קצר למוקד YES ונתנו לי הארכה לעוד תקופה, למרות שלא ציפיתי מהם בכלל.

רוב הבעיות עם התקנות נובעות מכך שאת ההתקנות לפעמים עושים קבלנים חיצוניים שלא ממש קשורים לYES ולכן לא ממש אכפת להם מהלקוח. (גם בYES וגם בהוט).

דווקא בכל מה שקשור להתקנה ראשונית אין לי תלונה לא להוט ולא ל YES ,אבל זה רק חלק קטן מהיחסים.

בנוגע ללקחת את הממירים ממקום אחר - הוט עשו זאת גם עבורי כשהתנתקתי מהם , אבל המשיכו לחייב אותי בכיף עוד הרבה חודשים אחרי,

למרות שהממירים + מודם + מודם לטלפון היו כבר מזמן מזמן אצלם.

עד לפני 3 -4 שנים היה אפשר פשוט להגיע למוקד הוט ולזרוק להם שם את הממירים, במסגרת הרעת השירות ללקוח הם הלכו על הקטע שהממירים חייבים להיאסף.

GTI MK8

GTI MK6 Premium - SOLD

GTI MK4 , MK5 - SOLD

פורסם

בהתחלה הייתי בהוט, אחרי זה עברתי ליס בגלל אותה בעיה, השירות הזוועתי, והממירים הדיגיטאליים שכל הזמן התקלקלו (עוד עם הממיר הדיגיטאלי השחור) והשירותים האינטראקטיביים שאף פעם לא עבדו.

עברתי ליס, וגיליתי עולם חדש של טלוויזיה איכותית, עם שירות לקוחות שתמיד אוהב לעזור לך, ואף פעם לא יצא שעמדתי על הקו 20 דקות כדי לקבל עזרה על תקלה פשוטה. (אגב היום גיליתי שגם ללקוחות חדשים שמעוניינים להצטרף להוט קשה לתפוס את הוט)

אחרי זה נגמרה ההתחייבות והתקשרו מהוט והציעו לנו חבילה זולה בהרבה משל יס + אינטרנט + טלאפון.

החלטנו לחזור אליהם, בתקווה שהשירות השתנה.

ונראה שהשירות רק הפך לזבל עוד יותר.

החלטנו להתחבר שוב ליס למרות שההתחייבות להוט עוד לא נגמרה, שילמנו "קנס" וקיבלנו שוב את הטלוויזיה שלנו בחזרה.

הטלאפון והאינטרנט בינתיים עדיין על הוט.

אנחנו בשיחות עם 012 ועם בזק לגבי טלאפון ואינטרנט, כדי לא להשאר אצל הזבלים האלה.

הלכתי היום לקריון, והייתה שם תחנה קטנה של הוט, דוכן הוט STOP, היה שם מישהו שהתעניין לגבי הוט, וישר הלכתי אליו וסיפרתי לו ולעוד מישהו שהיה לידו על מה שקורא לי איתם עכשיו.

אמרו לי תודה ויצאו מהדוכן בנימוס, הנציגים של הוט התביישו והתייבשו..

המדריך המלא לכניסה לעולם הדיטיילינג

HU: Pioneer AVH2750BT | Midbass: Morel Virtus MW6 | Tweeters: Morel MT230 | Amp: Sundown SAX100.4 | SW: DLS Nordica 12" | SoundDeadener: Stinger Roadkill

• תוכן חדש...