Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

הוט לא מוכנים לנתק אותנו

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6506 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
חברים,השירות זהה בכל החברות מנסיון בתור חווית לקוח וגם כחווית עובד.

אז כנראה שזה תלוי במצב רוח של הילד איתו אתה מדבר במוקד, לא ככה ?

אני מקווה שאם עבדת כאחד כזה, לפחות אתה היית צדיק בסדום :wink:

המדריך המלא לכניסה לעולם הדיטיילינג

HU: Pioneer AVH2750BT | Midbass: Morel Virtus MW6 | Tweeters: Morel MT230 | Amp: Sundown SAX100.4 | SW: DLS Nordica 12" | SoundDeadener: Stinger Roadkill

פורסם

אצלי YES התקינו מהיום למחר, בשעה שביקשתי. בלי איחורים וקשקושים.

מעניין למה YES מרחו את ההתקנה חודשיים ותיאמו 5 התקנות - ובאף אחת מהן לא הגיע מתקין (וגם לא ממש הודיע שהוא מאחר או לא מגיע).

כנראה שהכסף שלך, אייל, פשוט מריח להם יותר טוב (הם בטח בונים על זה שתתנתק מהם מתי שהוא ואז הם ימשיכו לחייב אותך עוד כמה חודשים. בטוח יש להם נציג כאן שקורא את ההודעות שלך ואומר "וואלה אפשר להמשיך לחלוב אותו עוד" ) :lol:

:wink:

איציק

Deepal S05 MAX MY26 272Hp 
   Citroen Berlingo XTR MY17
 1.6
HDi 100Hp Automatic

פורסם

זה בסדר - הוט עשו לי את אותו הדבר כשהייתי אמורה לקבל ממיר הוט מג'יק.

יש אנשים שמוציאים ממך את המיטב, אנשים נפלאים ונדירים. אני קוראת לו אהובי - אסף.

פורסם

יש סיפורי אימה על שתי החברות.

בדיוק כמו שיש סיפורי אימה על כל החברות הסלולריות.

ההבדל הוא שבעוד שבתחום הסלולרי הסיפורים מתחלקים פחות או יותר שווה בשווה, בתחום הטלויזיה משום מה הוט מנצחים בנוק-אאוט בתחרות "נותן השירות הגרוע ביותר".

איציק, אני מאמין שהפאשלות של "יס" שתיארת הן סוג של מזל לא מוצלח, רוב החברים שלי שנמצאים ב"יס" מתארים חוויה חיובית למדי או לפחות נייטרלית.

החיסרון של יס הוא כמובן שאין להם אינטרנט, ושהמחירים שלהם יותר יקרים.

אילת-מצפה רמון: שעה ורבע. (דרך עובדה)

20 ליטר דלק הכי מהנים ששרפתי עד היום.

צריכה 1:8.

פורסם

דווקא לי הם לא עשו יותר מדי בעיות עם הניתוק. הזמנתי סוכן של יס הביתה, שהציע לי לקחת כל החבילות ב-215 ש"ח לחודש וש-YES ישלמו להוט את הקנס של הניתוק.

אח"כ בא אלי מתקין, ופשוט הרמתי את הטלפון לשירות של הוט ואחרי מונולוג של "מתקין של המתחרים עכשיו אצלי בבית, תנתקו אותי", קבעו לי טכנאי ניתוק. הרעיון ניתן לי ע"י אותו סוכן של יס.

הסיפור המעניין התחיל כשניתקתי את הטלוויזיה של הכבלים (כלבים) אך נשארתי עם האינטרנט. כל יום חמישי בערב המודם יוצא מסינכרון, אני מתקשר, קובעים טכנאי ליום ראשון, אחרי רבע שעה המודם מסתדר. בא טכנאי יום ראשון, מחבר מגבר למודם. יום חמישי בערב המודם עוד פעם יוצא מסינכרון, מתקשר, בא טכנאי יום ראשון, מפרק מגבר. יום חמישי אותו סיפור.

לא חיכיתי לפעם רביעית, התחברתי לבזק. בהתחלה לא עבד, בזק הגבירו את הקו, ומאז עובד ללא תקלות כלל (5 מגה ADSL). ובמחיר של 69 ש"ח לחודש (עובד חברת בת של בזק).

אני יודע שהטלפון של הוט יותר זול מבזק, אבל ממש לא בא לי עוד פעם להיתקל בשירות הזוועתי של הוט. נחכה שבזק בינ"ל יתחילו לשווק VOIP.

ZX 94 > קסנטיה 97 > לנסר 2007 > מונדאו 2007 > קורולה 2013 > קורולה 2015 > איוניק 2018 > סיוויק 2002 > מזדה3 2018

Everybody in the galaxy tries to take over the galaxy. The trick is to be left alone by whoever succeeds

פורסם

תפסיקו ללכלך ככה על חברות, יש אנשים שעובדים שם :)

כמו כל חברה, סלולרית, אינטרנט או טלויזיה תעשה לכם את המוות בשביל להתנתק ככה עושים גם בהוט. SO?

זה חדש לכם? מכתב רשום, אישור קבלה, שיחת טלפון עם מספר פניה, לרשום תאריך וזהו.

פורסם
אז כנראה שזה תלוי במצב רוח של הילד איתו אתה מדבר במוקד, לא ככה ?

אני מקווה שאם עבדת כאחד כזה, לפחות אתה היית צדיק בסדום :wink:

לצערי באמת תלוי במצב רוח של מי שמדבר איתך וגם תלוי באיזה שלב הוא במשמרת...

לעבודות של שירות לקוחות מגיעים לרוב אנשים ללא השכלה גבוהה ורק בתור עבודות זמניות בלבד,וכך יוצא שלא לכולם ישנה תודעת שירות...

אני אוסיף שישנו חלק גדול של מקרים שלנציג כן ישנה יוזמה אך הבירוקרטיה והמערכת לא מספקים את הכלים.

ולשאלתך,לא הייתי נציג אך עבדתי כחלק מהמערך של שירות הלקוחות הטלפוני בתפקיד יותר בכיר.

פורסם

החזרת ממירים: תתקשר לתמיכה טכנית ותזמין טכנאי לתיקון תקלה שהמצאת. הטכנאים שלהם מגיעים בזמן האחרון יחסית מהר.

יום לפני מועד ההגעה של הטכנאי, שלח פקס לשירות לקוחות המודיע להם כי אתה מבקש להתנתק מהשירות ומבקש מהם לבוא ולאסוף את הציוד בהקדם.

הטכנאי לתיקון יגיע כמתוכנן. פתח את הדלת ותן לו ביד את הממירים, השלטים וכל הכבלים שמסביב אשר פרקת מבעוד מועד, תגיד לו שחשבת שבשביל זה הוא בא מכיוון שהודעת להוט על ניתוק אחרי התקלה.

בקש ממנו אישור מסירה בכתב, רוב הסיכויים שהוא ייתן לך. ייתכן שהוא יבקש לבדוק שלא נשאר כלום מחובר ויצטרך גם לבצע ניתוק בתיבה. תגיד לו בנימוס שהוא יכול להכנס אחרי שהוא יאחסן את הציוד ברכבו.

במידה והטכנאי עושה בעיות, צלם אותו (יש להכין מצלמה מראש) עם הציוד ביד וסגור את הדלת בנימוס.

עכשיו אפשר לבטל את כל התשלומים. כל האמור לעיל רלוונטי בהנחה שאין התחייבות בזמן להוט שלא מוצתה.

(add lightness' (Colin Chapman'

פורסם
מעניין למה YES מרחו את ההתקנה חודשיים ותיאמו 5 התקנות - ובאף אחת מהן לא הגיע מתקין (וגם לא ממש הודיע שהוא מאחר או לא מגיע).

כנראה שהכסף שלך, אייל, פשוט מריח להם יותר טוב (הם בטח בונים על זה שתתנתק מהם מתי שהוא ואז הם ימשיכו לחייב אותך עוד כמה חודשים. בטוח יש להם נציג כאן שקורא את ההודעות שלך ואומר "וואלה אפשר להמשיך לחלוב אותו עוד" ) :lol:

:wink:

איציק

אל תדאג, קיבלתי את כל הכסף חזרה עד השקל האחרון, ואפילו יותר ממה שהיה מגיע לי.

אבל אני מסכים איתך, אם היו עושים לי כזה תרגיל בחיבור, הייתי שולח אותם לחפש פראייר אחר.

GTI MK8
 Volvo V40 T5 R-Design - SOLD

GTI MK6 Premium - SOLD

GTI MK4 , MK5 - SOLD

פורסם

גם אני מצטרף למאוכזבי הוט.

יש לי 2 ממרים שלהם . אחד מקולקל לחלוטין ולא עובד. השני לא מאפשר כניסה ל VOD (למרות שאני משלם) ולכל השירותים הדיגיטלים לסוגיהם.

אני פשוט לא הצלחתי להגיע למוקד הטכני שלהם . ניסיתי שלוש ארבע פעמים , כל פעם התיאשתי אחרי 20-40 דקות המתנה על הקו.

ביזיון.

Hybrid Audio Legatia L1PRO+L4 @ Genesis Dual Mono

Hybrid Audio Legatia L6 @ Genesis 4 Channel

AA Chaos 12 @ Sundown SAZ-1500D

Alpine 9533, H701, C701

פורסם
שלום.

לפני כ-שבוע באו אלינו מתקינים של יס להתקין את הממירים.

החלטנו שאנחנו מעוניינים להתנתק מהשירות של הוט ובינתיים אף אחד לא התקשר אלינו ואף אחד לא לקח את הממירים של הוט.

ניסינו מספר פעמים להתקשר להוט, במוקד שירות לקוחות לא עונים (30 דקות של המתנה לא מספיק ?) וניסיתי במוקד לקוחות חדשים, שם ענו בצ'יק, ומשם העבירו אותי למוקד שירות לקוחות, שוב ללא מענה.

וזה אחרי צעקות ואחרי עצבים רבים.

יס טוענים ששלחו להוט הודעת התנתקות, ובינתיים אין מה לעשות .

בסוף החודש יכולים לחייב אותנו משתי החברות כמו כלום.

האם למישהו היה משהו דומה עם הוט האלה ומה עשיתם ?

מניסיון עם הוט, ברגע שיענו לך, בקש טופס שבו כתוב שאתה לא חייב להם ולא מחוייב אלייהם. :idea:

גם אצלי, וגם בעוד מקרים ששמעתי, למרות שאתה לא מחוייב אלייהם הם שולחים אחרי מספר חודשים מכתב מעורך דין בטענה שהם שלחו לך מס' מכתבים אך לא ענית להם ולא שילמת קנס על כך שהתנתקת,

אני לא הייתי מחוייב אלייהם, אחרי מספר חודשים הגיע מכתב מעורך דין שלהם, כפל קנס וכו', כמובן שזו פעם ראשונה שקיבלתי מהם מכתב, שילמתי את הקנס על סך 500 ש"ח ונשבעכתי שלהוט אני בחיים לא אחזור.

חבר מועדון החמש.

Mazda MX5 nc2 2010 RHT

BMW ///M235i M Performence 2014 - sold

• תוכן חדש...