Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

CDT AUDIO

E_M777
dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6484 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

לא מוכרת ?

לידיעתך, חברה מאוד מוכרת לרכיבי HI-END

יש גם כמה רכבים פה בפורום עם סטים שלהם ואפילו סט למכירה.

...CASKA for life

פורסם

שמעתי סט פשוט שלהם אצל סאונדסטורם והייתי המום מעוצמת הבאס שסט פשוט יכול לספק והטוויטרים שלהם היו מאוד נעימים רק קצת חסרי פירוט.

לגבי סטים ההיי-אנד שלהם, הם מדהימים - אבל המחירים מגוחכים ומאוד לא מצדיקים.

תיכנס לwww.woofersetc.com ותראה בעצמך...

B4 2010 - ANY-PHONE + MOSCONI AMAS96 + Pico DSP 8-12 + Stetsom HI.8004 + ScanSpeak D2004 + AlphaSonic 275 + Morel Hybrid602 + Morel CCWR254 + Audison TH10 +

Pioneer TS-X150

C5Aircross - Audsion BitHD + Bcon + Match 2.1amp *2 + Torotech MR2 + Sony XS-162-ES + JL 12TW3

פורסם

הבנתי שיש 3 סדרות בלבד (לפי האתר)

CL

HD

ES

הסט הפשוט שהיה הוא הCL מן הסתם,לא?

כי מהאתר הבנתי שבHD ישנו שדרוג משמעותי לטוויטר

מי שמפחד מאחד לא מפחד מאף אחד

פורסם

לא חושב,

יש להם את הגולד סיריס 2 חלקים ו3 חלקים שעולים איזה 1500 דולר ויש אפילו סדרה גבוהה יותר אם אני לא טועה.

אולי גרין יוכל לעזור קצת בנושא.

לגבי הדגם שראיתי - למה שלא תקפוץ לסאונדסטורם? מותקן אצלו על הדוגמנית, תתרשם בעצמך.

B4 2010 - ANY-PHONE + MOSCONI AMAS96 + Pico DSP 8-12 + Stetsom HI.8004 + ScanSpeak D2004 + AlphaSonic 275 + Morel Hybrid602 + Morel CCWR254 + Audison TH10 +

Pioneer TS-X150

C5Aircross - Audsion BitHD + Bcon + Match 2.1amp *2 + Torotech MR2 + Sony XS-162-ES + JL 12TW3

פורסם

CDT היא כבש בעור של נמר (כן, לא התבלבלתי).

לא מזמן, לפני שרכשתי את הקלארוס של הייבריד אודיו ריחרחתי קצת על החברה הזאת, והופתעתי לרעה. ביקורות די שליליות עליה, כולל זה שהם מאוד ממתגים את עצמם אבל במבחן התוצאה יש תמורות טובות יותר לכסף.

כמו כן מצאתי כמה איזכורים לכך שהם רוכשים את הדרייברים שלהם מקבלני משנה (ע"ע ויפה, פירלס ודומיהם).

אם אתה נעול על דגם מסויים (ואלוהים יודע איזה דגם, יש להם מליון סדרות ותת סדרות לכל רמקול) אני מציע לך לקרוא עליו קצת בחו"ל.

איתמר.

"מדינה מפותחת היא לא מדינה בה העניים נוסעים ברכב פרטי אלא מדינה בה העשירים נוסעים בתחבורה ציבורית"

פורסם

ביקורת ככה בשלוף

http://www.caraudio.com/forum/showthread.php?t=89638

למען האמת לא מצאתי ביקורות שוללות בכלל על אף על פי שמאוד ניסיתי למצוא משהו

רוב הביקורות מתמצות בזה "AMAZING"

אפילו בדירוגים באתרים\ירחונים ומבחנים מכובדים הדבר היחיד שהוריד מהניקוד היה העיצוב\קלות ההתקנה

חיפשתי במשך יומיים וזה מתחיל להסתמן כהימור בטוח למרות שלא שמעתי אותם מעולם (לפחות לא במודע :-))

זו ביקורת מהאתר עצמו,אומנם זה יכול להיות נגוע באינטרסים למינהם (בספק) אבל אין לי כח עכשיו לחזור על החיפושים,ומה שנכתב די ממצה את התוצאות שמצאתי בפורומים בחו"ל

Car Audio Magazine Sweden

Cleanest, Most Accurate Sound

In testing the HD-52, we found this speaker to have the cleanest,most accurate sound we have ever heard. The HD-52 is the car speaker system that every car audiophile has

to get a hold of

-Bjorn Bergman

Car Audio Magazine-Sweden

Stereo Drive Magazine Netherlands

The Reference Speaker

When testing the HD-62, I have come to the conclusion that this is the best speaker we have ever tested, so far as to put it up as a reference speaker to all other speakers we test

-Pieter Kuin

Stereo Drive Magazine-Netherlands

נשמע טוב :mm_wink:

פורסם

כמו כן מצאתי כמה איזכורים לכך שהם רוכשים את הדרייברים שלהם מקבלני משנה (ע"ע ויפה, פירלס ודומיהם).

אם אתה נעול על דגם מסויים (ואלוהים יודע איזה דגם, יש להם מליון סדרות ותת סדרות לכל רמקול) אני מציע לך לקרוא עליו קצת בחו"ל.

כמות הרמקולים היא כמעט אינסופית,

ממה שקראתי בחו"ל - החברה בונה סטים של מיד וטויטר בצירופים שונים ,

כך שכל שילוב אפשרי.

(הסט היחידי ששמעתי - אצל שמעון מסאונדסטורם )

מידן.

ZZR

פורסם

כמו שכבר ציינתי מקודם - הרמקולים נשמעים טוב, אפילו מעולה וגם מדהים - אבל המחירים מגוחכים ובסופו של דבר יש להם צליל שמזכיר אחד לאחד רכיבים מהעדר של מורל (צליל חם ונעים).

אז אתה יכול באותו הכסף לקנות דברים הרבה יותר טובים וזה כולל דרייברים של סקאן ספיק.

Pioneer TS-X150

פורסם

לא היי אנד ולא נעליים ... מעל הממוצא , כמו כן המידבאסים שלהם עובדים טוב עם הגברה מטורפת לגמרי של כ 200 רמס לרמקול ... ככה הבנתי מהביקורות :-D לא נצילים כל כך אבל דופקים כמו פטיש עם הספקים של סאב .

לא לקח את התרופות שלו.

פורסם

לא סגור על היי-אנד או לא היי-שמנד

אבל מגברים שלהם הייתי מוכן לקבל בידיים פתוחות.

Pioneer TS-X150

פורסם

המחיר אגב אם אני לא טועה

1000 ש"ח לדגם השני חלקים כמובן - CL

1500 ש"ח לסדרה מעליה HD - ולכן באה השאלה

אני שוקל את זה מול RAINBOW 265 SLX DELUXE

וRAINBOW 265 SLC

שניהם מתומחרים בערך באותו מחיר,אך קיבלתי המלצה ללכת דווקא על הCDT

למרות שהRAINBOW מצויינים

פורסם

איך אתה יכול בכלל להשוות בין השניים

לריינבואו יש צליל קר וחד ולמען האמת, נראה שחסר לו הרבה בתחום הבאס וגם הטוויטר לא הכי מפורט שבעולם - כבר הייתי הולך על סט של פוקל באותה רמה.

לCDT יש באס אדיר לעומת הריינבוא, מיד קצת עמום וטוויטר מפורט יותר אבל גם רך יותר וחסר "נפח".

Pioneer TS-X150

• תוכן חדש...