Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

פוסטים מומלצים

פורסם
אז, בסוף הוא החליט לשמור אותו? - יפה, כי מקודם, לא היה בטוח, או למעשה, כמעט היה בטוח, ששולח אותו לברזלים (אני מתכוון ל-B61)! אני ביקשתי ממנו את ההגה שלו בשבוע שעבר (בין היתר, אני אוסף הגעים מעניינים), אבל אמר לי, שכנראה יש מישהו, שרוצה אותו! אני אשמח, אם באמת ישופץ!

עם אתה אוסף הגהיים אולי יש לך הגה של אוטובוס לילנד ראויל טייגר כי אני מחפש כמו עוד חלקים שנחוצים לי

• תגובות 5.7 אלף
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

מה ביבר, איפה סינגל? ליד איזה בית? נו תגיד, מה זה פה, בשביל מה באתי? זה לא ידוע שאני מחפש ליילנד ביבר? (אני רק מקווה שזה באמת ביבר ולא סופר ביבר, כן?)

אשמח לשמוע ממך, חיים, ביברים תמיד מעניינים אותי!

דב

השבוע הייתה התקדמות גדולה נמצאה חצי קוביה [אני מבקש שמי שגנב את החצי השני שיחזיר אותה :wink: ]

ונמצא גם בייבר סינגל

שנייהם לייד הבית

רנו 9 83, רנו 11 87 (5 ש'!), רנו 19 95 (5 ש'!), מגאן 2001 (5 ש'!), סניק 2007 ועכשיו סיטרואן C4 2007.

פורסם

ביבר של קידוחים סינגל [יש רק סרן אחד] יכול להיות שזה ביבר אך זוהה כה סופר ביבר מהלילנדים האחרונים המסר רישוי מתחיל ב156

אני ישמח עם תעשה משהו בנידון כי קשה לי לראות אותה במצבה

היא נמצאת בפ"ת

יש לה ג'נטים כוכב

מה ביבר, איפה סינגל? ליד איזה בית? נו תגיד, מה זה פה, בשביל מה באתי? זה לא ידוע שאני מחפש ליילנד ביבר? (אני רק מקווה שזה באמת ביבר ולא סופר ביבר, כן?)

אשמח לשמוע ממך, חיים, ביברים תמיד מעניינים אותי!

דב

פורסם
עם אתה אוסף הגהיים אולי יש לך הגה של אוטובוס לילנד ראויל טייגר כי אני מחפש כמו עוד חלקים שנחוצים לי

לצערי, לא. אין לי הרבה, ושל משאיות יש לי רק של מרצדס-משאית זבל המוזרה, שהייתה בשימוש בעיריות בסוף ה-70-80, והייתה בצורת מזלג עם הנעה קידמית. ההגה אבל רגיל... ויש לי עוד של כמה פרייבטים, בעיקר יחסית חדשים. אם אני אמצא עוד משהו מעניין, אני אשמח...

י Capri GT 74 MK2 "אספנות", עדיין מחכה לפחחות רצינית.*סוזוקי 1100F (שהפך ל"סטריטפייטר" לצערי :sad: )*GMC וואנדורה 4X4- "לוחם שטח" במנוחה *פורד D שנת78, ש"מת" להפוך ל"אספנות":oops:*פורד פיירמונט 79' :twisted: -חולם להיות שחור:wink: *"משפחת ליילנדים"* *ואסקורט סטיישן שניצלה בדקה ה-91:king::חובב מכוניות, אופנועים, מפלצות למיניהן ומוזיקה, הסובל מחוסר מקום, זמן ותקציב כרוני, להתעסק בכל התחביבים שלו :???:

פורסם
עם תראה אוטובוס לילנד או חלקים בפרוקיות או משהו כזה אז תגיד לי

יש לי הגה לתרום לך עם אתה רוצה [יכול להיות שזה של טרנזיט או פרייבט אחר] ועוד אחד של חיפושית

אשמח, תודה! חג שמח!

י Capri GT 74 MK2 "אספנות", עדיין מחכה לפחחות רצינית.*סוזוקי 1100F (שהפך ל"סטריטפייטר" לצערי :sad: )*GMC וואנדורה 4X4- "לוחם שטח" במנוחה *פורד D שנת78, ש"מת" להפוך ל"אספנות":oops:*פורד פיירמונט 79' :twisted: -חולם להיות שחור:wink: *"משפחת ליילנדים"* *ואסקורט סטיישן שניצלה בדקה ה-91:king::חובב מכוניות, אופנועים, מפלצות למיניהן ומוזיקה, הסובל מחוסר מקום, זמן ותקציב כרוני, להתעסק בכל התחביבים שלו :???:

פורסם

אתר מעניין עם הרבה תמונות של המשאיות מאוסטרליה, שבמיקרה ניתקלתי ברשת...

http://www.hankstruckpictures.com/krystal_g3.htm

פורסם

אה, או קיי, מכיר, אפילו שתיים כאלו...

זה סופר ביבר (הדגם המודרני יותר) וכאלה יש לנו כבר שניים באוסף. מה עוד שמשאית קידוחים זה משהו פחות "אופייני" ונוסטלגי מבחינתי, וגם נשאר בעל ערך מעשי מעבר ליכולות שלי.

ביבר. אני מחפש ליילנד ביבר, ושלם. גרוטאות יש, אי אפשר לעשות איתן הרבה.

בכל אופן תודה!

ביבר של קידוחים סינגל [יש רק סרן אחד] יכול להיות שזה ביבר אך זוהה כה סופר ביבר מהלילנדים האחרונים המסר רישוי מתחיל ב156

אני ישמח עם תעשה משהו בנידון כי קשה לי לראות אותה במצבה

היא נמצאת בפ"ת

יש לה ג'נטים כוכב

רנו 9 83, רנו 11 87 (5 ש'!), רנו 19 95 (5 ש'!), מגאן 2001 (5 ש'!), סניק 2007 ועכשיו סיטרואן C4 2007.

פורסם

וואה!

מזמן לא נשארתי עם פה פעור כמו מול התמונה הזו!

לא שאני, אבל מה זה?!

לא מסתדר לי - או שהמשאית עברה תאונה קשה - ואז קשה להאמין שאפשר לנהוג בה בכלל, או שמישהו עשה כאן איזה מונטאז' מוצלח...

אבל בכל זאת, אם מסתכלים טוב, רואים שהדבר המוזר הזה נוסע עם גלגל בודד מאחור למרות שצריכים להיות שניים...

וואללה לא יודע!

דב

בשבילך....:wink:

פורסם
וואה!

מזמן לא נשארתי עם פה פעור כמו מול התמונה הזו!

לא שאני, אבל מה זה?!

לא מסתדר לי - או שהמשאית עברה תאונה קשה - ואז קשה להאמין שאפשר לנהוג בה בכלל, או שמישהו עשה כאן איזה מונטאז' מוצלח...

אבל בכל זאת, אם מסתכלים טוב, רואים שהדבר המוזר הזה נוסע עם גלגל בודד מאחור למרות שצריכים להיות שניים...

וואללה לא יודע!

לדעתי - התמונה "אוטנטית" לחלוטין מאיזו מדינה מ"עולם השלישי", ששם אין כסף לדברים חדשים/תיקונים/חלקים, אז נוסע הכל, עם מינימום השקעה הנידרש - כנראה, המשאית אכן עברה תאונה קשה, ושופצה לרמת תקינות (יחסית) מכנית בלבד, רק שניתן יהיה להזיזה ממקום למקום!

אגב, במיגרש, ששלחת אותי בראשון, אם שמת לב, יש מנוף, שלא הרבה פחות "יפה" מהדבר הזה - כל התא הנהג שלו חלוד, מעוך, וללא חלונות, מה שלא מפריע לו לעבוד ולנסוע כל הזמן (כמובן, רק בשטח המיגרש)! ככה שאפילו בארץ ניתן לראות משהו דומה!:shock: אני נידהמתי, כשראיתי אותו נוסע!

פורסם

כן, רק שזה לא נראה כמו משהו שעבר תאונה ו"סודר" כך שיוכל להמשיך לנסוע. זה נראה כמו משהו מעוך וקרוע ברמה שהמערכות שלו לא יכולות לתפקד בכלל!

בוודאי שאני מכיר כלים שעובדים "בשטח" עד שלא נשאר מהם כלום - בירחון משאיות אנגלי שאני חושב שכבר לא קיים (Truck & Driver) היתה פינה שהביאה כל חודש אחד כזה - כמה שיותר "ערום" יותר טוב...

ולמה לא תצלם את המנוף ההוא ותשים לנו כאן, אולי עוד אנשים יעלו לכאן תמונות של כאלה?

דב

לדעתי - התמונה "אוטנטית" לחלוטין מאיזו מדינה מ"עולם השלישי", ששם אין כסף לדברים חדשים/תיקונים/חלקים, אז נוסע הכל, עם מינימום השקעה הנידרש - כנראה, המשאית אכן עברה תאונה קשה, ושופצה לרמת תקינות (יחסית) מכנית בלבד, רק שניתן יהיה להזיזה ממקום למקום!

אגב, במיגרש, ששלחת אותי בראשון, אם שמת לב, יש מנוף, שלא הרבה פחות "יפה" מהדבר הזה - כל התא הנהג שלו חלוד, מעוך, וללא חלונות, מה שלא מפריע לו לעבוד ולנסוע כל הזמן (כמובן, רק בשטח המיגרש)! ככה שאפילו בארץ ניתן לראות משהו דומה!:shock: אני נידהמתי, כשראיתי אותו נוסע!

פורסם

איך לא חשבתי על זה?! -ואני עוד תמיד עם המצלמה!:? אשתדל בפעם הבאה, אם יהיה לי זמן, והבחור יסכים שאצלם לו את הכלים במיגרש! אם לא - שרוליק, לטיפולך - זה המיגרש של החבר שלך!:wink:

• שבועיים מאוחר יותר ...
פורסם

טוב, לא בדיוק אספנות, אבל נדיר...

אני קורא לזה "משאית חלל"... :roll:

למישהו יש פרטים על זה או שנחכה 30 שנה עד שזה יהיה אספנות ;-)

גילי

838kamionxx18pf.jpg

838kamionxx21bc.jpg

838kamionxx34oc.jpg

838kamionxx40xu.jpg

מחפש בלוק מנוע V8 לתרומה וגם מחסן למכוניות שלי

האם זה נכון שחמישה מכל ארבעה אנשים מתקשים במתמטיקה ?

הציבור מטומטם, ולכן הציבור משלם...

פורסם

דב אתה רוצה משאית וולוו עתיקה, אדומה כזאת עם אף?

בזמנו פירקו לה את הבקאקס לבדוק אם הגלגלים שם מתאימים לשופל וולוו.... ואני לא יודע מה מצבה... היא ישבה המון שנים בתור מסוע במערך גריסה במחצבת גשר, ואחר כך המון שנים בשיחים, הבאנו אותה כשאני עוד הייתי ילד קטן מרמת הגולן לעמק הירדן. גם שם היא ישבה בשיחים המון שנים!

הצטרף לדיון

ניתן לפרסם הודעה כעת ולהירשם לאתר מאוחר יותר. במידה וכבר יש לך חשבון בפורום, התחבר כעת בכדי לפרסם באמצעות החשבון שלך.

Guest
הגב לנושא זה...

×   התוכן שהדבקת מסוגנן.   הסר סיגנון

Only 75 emoji are allowed.

×   הקישור שלך הוטמע אוטומטית בגוף ההודעה.   הצג כקישור רגיל

×   התוכן הקודם שלך שוחזר.   ניקוי העורך

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• תוכן חדש...