Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

פוסטים מומלצים

• תגובות 5.7 אלף
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

הנה משהוא שהייתי שמח לשחק איתו כל הזמן.

חשבתי שזה עוד משאית רגילה אבל שימו לב בדקה 2:22 רואים ילד יושב על המשאית...

http://www.youtube.com/watch#!v=JSj6tevMZbs&feature=fvw

ירון מאיר

פורסם

ווי, ווי, ירון עשיתי לי את השנה!!!

כמה אני חולם על דבר כזה! איזה יופי! (נדמה לי שהיה משהו דומה באילת פעם, אבל שלא מתקרב לקרסוליים של הדבר הזה)...

והמלגזה... מי שהפעיל אותה בטח התאמן הרבה לפני הצילומים... חלום (עד היום אני שומר על המלגזה של קורגי טויס שצבעתי בצבעים של אכטמן הנדסה, איתה הייתי מעמיס משטחים שעשיתי מגפרורים על המשאיות שלי כשהייתי ילד).

לוא הייתי כל יכול, הייתי מוסיף גם "מוזיאון חי" של משאיות ענתיקות למשחק הזה...

אני רק לא מקנה במי שיצטרך לקשור את המטען על הפלטה בסוף... שני עציצים על משטח... רק ברזנט, ועדיין אי אפשר לנסוע בשקט...

הנה משהוא שהייתי שמח לשחק איתו כל הזמן.

חשבתי שזה עוד משאית רגילה אבל שימו לב בדקה 2:22 רואים ילד יושב על המשאית...

http://www.youtube.com/watch#!v=JSj6tevMZbs&feature=fvw

ירון מאיר

רנו 9 83, רנו 11 87 (5 ש'!), רנו 19 95 (5 ש'!), מגאן 2001 (5 ש'!), סניק 2007 ועכשיו סיטרואן C4 2007.

פורסם

איזה מגניבבבבב!!!!:shock: דב, גנבת לי את המילים מהפה!:wink: אכן, רציתי להגיד, שבימים, שהייתי לקראת סיום של יא, היינו בטיול באיילת, והיה שם משחק של הסמיטריילרים: אתה זורק אסימון, יש לך הגה, ואתה "נוהג" בסוס, שיכול לתמרן, לשחרר ולקחת את העגלה וכ"ד, אבל בטח לא ברמה כזאת! מעניין, האם עדיין קיים- עברו כבר איזה 15 שנה, לפחות מאז...:roll: ובאמת, איזה קטע ענק עם המלגזה!!!:shock:

י Capri GT 74 MK2 "אספנות", עדיין מחכה לפחחות רצינית.*סוזוקי 1100F (שהפך ל"סטריטפייטר" לצערי :sad: )*GMC וואנדורה 4X4- "לוחם שטח" במנוחה *פורד D שנת78, ש"מת" להפוך ל"אספנות":oops:*פורד פיירמונט 79' :twisted: -חולם להיות שחור:wink: *"משפחת ליילנדים"* *ואסקורט סטיישן שניצלה בדקה ה-91:king::חובב מכוניות, אופנועים, מפלצות למיניהן ומוזיקה, הסובל מחוסר מקום, זמן ותקציב כרוני, להתעסק בכל התחביבים שלו :???:

פורסם

סתם אם מישהו מחפש עבודה :http://www.jeepolog.com/forums/showthread.php?t=44021

נשוי לשתי חיפושיות 74 1300 האחת ידנית השניה חצי אוטומטית כבר לא חצי אוט' :twisted:.

וגם לסובארו בראט (טנדר ) 81 4X4.

פורסם

דלתות של ויליס, נכון,, גם לוח השעונים, אבל D-400...? לא בטוח. יותר נכון האבא של הD-400, סדרת ה D התחילה מהדגמים הבאים, לפחות עד כמה שאני יודע.

נו, עכשיו הגיע הזמן של שתי גרוטאות המשאיות בגבעתיים, ליד כיכר נוח (או כופר הישוב?), מעניין אם הן עדיין שם?

רנו 9 83, רנו 11 87 (5 ש'!), רנו 19 95 (5 ש'!), מגאן 2001 (5 ש'!), סניק 2007 ועכשיו סיטרואן C4 2007.

פורסם

מה?! לאן?!? מאיפה?!? רבבק, כמה עוד הפתעות כאלה מסתתרות איי-שם? וכמה יילכו לברזל, לפני, שנספיק לגלותן!?:?

י Capri GT 74 MK2 "אספנות", עדיין מחכה לפחחות רצינית.*סוזוקי 1100F (שהפך ל"סטריטפייטר" לצערי :sad: )*GMC וואנדורה 4X4- "לוחם שטח" במנוחה *פורד D שנת78, ש"מת" להפוך ל"אספנות":oops:*פורד פיירמונט 79' :twisted: -חולם להיות שחור:wink: *"משפחת ליילנדים"* *ואסקורט סטיישן שניצלה בדקה ה-91:king::חובב מכוניות, אופנועים, מפלצות למיניהן ומוזיקה, הסובל מחוסר מקום, זמן ותקציב כרוני, להתעסק בכל התחביבים שלו :???:

פורסם

לגבי המשאית בקריית מלאכי , לפי מה שזרוק בארגז שלה ומה שיש כמה ק"מ קדימה , היא בדרך למדף הסופר הקרוב לביתכם .

גנדי אם אתה רוצה הכוונה למגרש הברזל שבכיוון הנסיעה שלה תודיע ואני אכוון אותך .

נשוי לשתי חיפושיות 74 1300 האחת ידנית השניה חצי אוטומטית כבר לא חצי אוט' :twisted:.

וגם לסובארו בראט (טנדר ) 81 4X4.

פורסם

מה נראה לך?! -אולי עוד אספיק לפחות להציל את הקבינה!

פורסם

על כביש 6 קצת לפני מחלף קסם

לבאים מצפון לדרום (הכי קל לתצפת מהכיוון הזה)

בצד שמאל זרוקה משאית כזאת (ליילנד)

עם מיכלית עלייה

אולי גנדי ימצא בה עניין

פורסם

שרוליק, יש לך מושג, לאן הגרר הזה לקח אותה??? -היום עשיתי חיפוש קצר באיזור, ולא מצאתי כלום, אז...:?

פורסם

בבאר שבע, בעיר העתיקה, יש משאית/טנדר continental שנת 86 בצבע כתום למכירה. ראיתי רק את החלק האחורי שלה, שמזכיר קצת פולקסווגן טרנספורטר טנדר.

אוסטרליה, אוסטרליה, ההיית או חלמתי חלום:?:

הצטרף לדיון

ניתן לפרסם הודעה כעת ולהירשם לאתר מאוחר יותר. במידה וכבר יש לך חשבון בפורום, התחבר כעת בכדי לפרסם באמצעות החשבון שלך.

Guest
הגב לנושא זה...

×   התוכן שהדבקת מסוגנן.   הסר סיגנון

Only 75 emoji are allowed.

×   הקישור שלך הוטמע אוטומטית בגוף ההודעה.   הצג כקישור רגיל

×   התוכן הקודם שלך שוחזר.   ניקוי העורך

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• תוכן חדש...