Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

פוסטים מומלצים

• תגובות 5.7 אלף
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם
הזילים שלל מצרי בשיירה לכיוון ישראל,הנה עוד צילומים הראשונה מימין העמסה בסדום, השניה עם בנו בתובלה באר שבע לידו די אם , הקונטראקטור היה בעברו של מטענים מודל 69עם מנוף פוקו קטן,

איזה תמונות החזרת אותי30 שנה אחורה.בסוף שנות ה70 תחילת ה80 גרתי בבת ים ואז היית שם תנופת בניה ,אני זוכר קבלן עבודות עפר, שהיתה לו לילנד קוטרקטור כתומה עים הייבר, דבל סרן אחורי ,ועליה היה מעמיס את השופל זחל שלו , שהיה קטרפילר 955H אים אני לא טועה. הייתי ועדיין פריק של ציוד הנדסי כבד. אני חושב ששמו היה תמרי או משהו דומה:wink:

פורסם

ביד 2 ליילנד 411 מודל 75 למכירה, כבר אין הרבה כאלה

Volvo 960 3.0 24V 1996

Volvo 940 GLE 2.0 Turbo 1997

Volvo 940 GLE 2.3 1995

Oldsmobile Cutlass Supreme Brougham 5.0L V8 1982

פורסם

שנים אני מכיר אותו, שנים אני מחכה, עד שימכור- ואין לי עכשיו כסף בשבילו!:?:?:?

י Capri GT 74 MK2 "אספנות", עדיין מחכה לפחחות רצינית.*סוזוקי 1100F (שהפך ל"סטריטפייטר" לצערי :sad: )*GMC וואנדורה 4X4- "לוחם שטח" במנוחה *פורד D שנת78, ש"מת" להפוך ל"אספנות":oops:*פורד פיירמונט 79' :twisted: -חולם להיות שחור:wink: *"משפחת ליילנדים"* *ואסקורט סטיישן שניצלה בדקה ה-91:king::חובב מכוניות, אופנועים, מפלצות למיניהן ומוזיקה, הסובל מחוסר מקום, זמן ותקציב כרוני, להתעסק בכל התחביבים שלו :???:

פורסם
הנה צילומים מבטן האניה שהביאה את הפרטליינרים לנמל אשדוד המשלוח הראשון ב1993

איזה יפה השחור!!! חלום...:cry::cry::cry: מישהו יודע, האם שרדו מ-93, או שכל מה שנשאר- זה 95-6? (לא, שזה כ"כ משנה- אבל אני רוצה כמה שיותר ישן!).

י Capri GT 74 MK2 "אספנות", עדיין מחכה לפחחות רצינית.*סוזוקי 1100F (שהפך ל"סטריטפייטר" לצערי :sad: )*GMC וואנדורה 4X4- "לוחם שטח" במנוחה *פורד D שנת78, ש"מת" להפוך ל"אספנות":oops:*פורד פיירמונט 79' :twisted: -חולם להיות שחור:wink: *"משפחת ליילנדים"* *ואסקורט סטיישן שניצלה בדקה ה-91:king::חובב מכוניות, אופנועים, מפלצות למיניהן ומוזיקה, הסובל מחוסר מקום, זמן ותקציב כרוני, להתעסק בכל התחביבים שלו :???:

פורסם

טוב חברים לפניכם דיווח על מעשיי בשבת האחרונה 08.05.2010

ובכן חרגתי ממנהגי הקבוע (שינה בשבת עד 09.00) התעוררתי בשעה 06.30 בבוקר התארגנתי , מים קרים צידה לדרך, הנעתי את האמריקאית שלי, (שזו לה הפעם הראשונה משנת 2007 שרכשתי אותה שהיא יוצאת לנסיעה ארוכה יותר מ 40 ק"מ) פשוט לא יצא אף פעם. ויצאתי לי לדרכי צפונה, אחלה נסיעה, מזג אוויר נעים בבוקר, אין תנועה על הכביש, מוסיקה טובה, ופנטזייה לראות את הפרייטליינר ,(להזכירכם את התאומה לא את שלי,את ה 763) הפסקה אחת בדרך ל 5 דקות ואחרי 194 ק"מ בדיוק התגלתה לעיני, (מרחוק כמו לפני 13 שנה) , האמת התרגשות עצומה ,, זכרונות כמו בסרט בהילוך איטי, אל תשכחו שאומנם זו אחותה התאומה של המשאית שלי, אבל היינו צמודים יום יום שעה שעה במשך שנתיים וחצי רצופות, ואני הוצאתי אותה מנמל הקישון בחיפה, הייתי אצל "קליין" באשדוד, ועשיתי לה רישוי ביחד עם שלי, והכנתי אותה לעבודה עד היום הראשון שהתחלנו לעבוד בדיוק 01.01.1997 . טוב מיד כירדתי מהרכב הבחנתי במצבה ה"ירוד" בלשון המעטה.. כמובן הסתובבתי סביבה כרבע שעה, צילומים מכל זווית , ואז הגיח בעליה הנוכחי מתוך המוסך שלו, מסביבה בחצר היו עוד כ 5 משאיות שהכרתי מהעבר ,כמה מאקים, שהיו בזמנו תפארת הנהגים, וכיום "זרוקים שם בין העצים כמו כלבים נטושים, נזכרתי "הכושי עשה את שלו, הכושי יכול ללכת" . קבלת פנים כפי שנהוג אצל בניי דודנו, אחלה קפה, גם פיתה גדולה עם לבנה, ויוצאים החוצה לפרייטליינר , כשהתקרבתי לידו לא מצאתי פינה לא דפוקה ושבורה, ראיתי סימנים של התהפכות או טראומה רצינית, שאלתי מה קרה לה? לא כלום הוא אומר ! עבדתי לפני שנתיים בשטח קשה האמבטיה התהפכה והסוס נשען בנטייה על עץ בדיוק על הקבינה בצד, שטויות לחיצה קטנה עם חתיכת עץ מהצד והכל יחזור למקומו !! חחח בליבי, אני מספר לו שכשהיתה בת שנה היא כבר התהפכה פעם עם אמבטייה ותיקנו אותה אצל הפחח הטוב ביותר בזמנו ברשל"צ, טוב נכנסים לקבינה !! חשכו עיני הכל מסריח קרוע שבור מוזנח מאוד, ואני רואה בעיני כל הזמן את מצבה כשהיתה חדשה, לא יכול להאמין למראה עיני ,לא נקלט לי הזכרון שלה כשהיתה חדשה לא עוזב אותי לרגע, וזה לא מסתדר לי בראש בכלל, כאילו שזה היה אתמול ממש, זה לא יכול להיות, כשאני מסתכל טוב אני רואה שאפילו השמשות הקדמיות לא יושבות במקום, כי הקבינה עקומה ומספיק מילימטר בכדי שהשמשה לא תשב בדיוק במקומה, אני מתחיל לעשות הערכת מחיר גסה בכדי להביאה למצב סביר + ,מספיק. טוב ידידי הבן דוד אומר עזוב תיכף נניע אותה ותראה היא ממש חדשה, באמת יצא אחלה גבר הלך הביא מצברים חיבר ומכה ראשונה המנוע עובד כמו בזמנים הטובים, אני כמובן מסתכל על לוח השעונים לחץ שמן "מעולה" טעינה, חום, הכל פיקס ממש , מד האוץ מראה על 750.000 ק"מ באמת לא הרבה לעומת המצב, אני בודק כן המנוע מקורי הגיר הכל מקורי לא נגעו בכלום, מציץ ברישיון אופס 4 בעלים קודמים ? מה קרה כאן איפו היא היתה 9 שנים ? טוב הערבי שואל בא לך לעשות סיבוב ?? חחחח איזה שאלה אתה שואל אני אומר, קדימה אני יושב על ההגה ( וזו פעם ראשונה שאני יושב על משאית אחרי 11 שנה !!! מתחיל לנסוע , והוא לידי מסתכל ואומר תגיד אתה "עובד עליי" ? אני לא מבין איך אבל כאילו ולא ירדתי ממנה לדקה אפילו, מנגן על הגיר 18 הילוכים עם עגלת ציוד כבד רתומה כמו פסנתר, באמת היא נוסעת כאילו לא עברו עליה כל השנים האלה כל המערכות עובדות גיר קלטץ מעולה גקו ברקס הכל 10, עולה בעלייה היא "טסה" כמה כח ? טוב חוזרים ואני כבר עשיתי את שלי, עכשיו מתחיל המשא ומתן, הערכה שלי משהו בסביבות ה 20.000 ש"ח להביאה למצב נחמד + (לעבוד איתה לעולם לא") אני עם זה גמרתי לגלגול הזה, אבל לכיף לפאן כן אחלה, והוא מתחיל להשבר ומודה שהוא יודע שאין למי למכור אותה לחלקים, אף אחד לא צריך כבר מנוע כזה, ולא גיר כזה, והקבינה "גמורה" מה כן צמיגים חדשים , והוא מצהיר אני שם לך 4 מצברים חדשים, ועושה לה טסט (חכם מכון הרישוי שם שלו ) והוא מתחיל לרדת קצת במחיר ונתקע על מחיר ,שלי כבר באמת לא מתאים, (יש גבול לשגעון) הצעתי לו מחיר ממש הוגן שלעולם לעולם הוא כבר לא ישמע מספר כזה בעבורה מאף אחד בעולם, גם לא משיכור או פרייר עם תעודה, (ואני לא זה ולא זה) והוא עקשן בינתיים, עוד קפה החלטנו ששנינו נחשוב ונהיה בקשר, בדרך חזרה היה לי מספיק זמן לחשוב על הכל, האמת אם זו היתה המשאית שלי אפילו במצב כזה הייתי לוחץ עוד קצת וקונה, כך חשבתי לפחות בהתחלה ,אבל ככל שהתרחקתי לכיוון חזרה הגעתי למסקנה ברורה והגיונית, לעבוד איתה לעולם לא, לקבור כל כך הרבה כסף בשביל מה ??? אם הייתי מיליונר אוליי? שוויה ב"שוק" אוליי כ 50.000 ש"ח במצב עבודה, אז לשלם כמעט כפול בשביל להעמיד אותה ליד הבית ? עד שהיא תהיה אספנות ????? אלוהים גדול, התקשרתי אליו כשהגעתי הביתה אמרתי תודה על קבלת הפנים החמה, ואמרתי לו כשיחליט באמת להתפטר ממנה שיתקשר ,בינתיים אני יורד מזה ,הפנטזיה שלי התגשמה היום וההגיון חזר לראש, איך אמר לי יאשקה לפני יומיים ...עבר זמנו בטל קורבנו.... והוא צדק צריך לשחרר את המוח לדברים חדשים ,לבסוף אשתף אותכם עם תחושותיי היום כדוגמא למה שהרגשתי. כאילו שפגשתי היום חבר וותיק שלא ראיתי הרבה שנים, וכשנפרדנו הוא היה צעיר יפה, לבוש יפה, מריח טוב, נראה טוב, בריא ויפה, ואילו היום כשפגשתי אותו הוא היה, חולה, שבור, רצוץ, בלי שיניים, עם זקן, לבוש בסמרטוטים, נכה , נעזר במקל הליכה, מרופט, ומסריח, ואני ממש ריחמתי עליו וכאב לי מאוד, אחר כך הלכתי לראי הסתכלתי על עצמי והייתי מאושר עד אין קץ, המשאית הזאת הורידה לי חצי חיים ,השאירה אותי בזמנו מחוסר כל, ! כן ממש כך, גם עבדתי כמו חמורותיים, וגם לא היה לי אף פעם אגורה בכיס, נהפוכו רק חובות וצרות, והנה כיום היא הפכה לגרוטאה, (איני יכול לשכוח כמה הייתי חייב עליה לבנק בזמנו ) ואני בכל זאת עדיין במצב טוב ברוך השם, אוליי בעוד שנה שנתיים הוא יתיאש ואז אקנה אותה בסכום שכדאי יהיה לשחק איתה קצת בזמן הפנסייה. מצורפות התמונות שצילמתי היום. זאב

פרדי שבת 016.jpg

פרדי שבת 017.jpg

פרדי שבת 018.jpg

פרדי שבת 019.jpg

פרדי שבת 020.jpg

פרדי שבת 021.jpg

פרדי שבת 022.jpg

פרדי שבת 023.jpg

פורסם

תשמע, אני מניח, שמתישהו הוא יבין, שאין לו מה לעשות איתה, וישחרר במחיר, שאתה מוכן לתת! אם לא- אין מה לעשות, אי-אפשר לקפוץ מעל הפופיק. עד אז... אני גם כן מחפש מי, שימכור לי אחת "אגילה", עם 3 סרנים- במחיר הגיוני, ועדיין לא מצאתי!:? בינתיים ניסו למכור לי אחת, שעבדה כמה שנים "בשדה"- ומצבה בהתאם (כל הקבינה בפנים מסריחה!)- ב-45 אלף- מוגזם לגמרי, לטעמי. :roll::-(

חבל, שלא צילמת עוד משאיות, שיש לו שם- את ה-MH עם הסרן הכפול הקידמי ראיתי, מה עוד יש לו שם?:roll:

פורסם

זאב.

איזה סיפור מרגש ומרתק !

עצוב לי מאד שהבן אדם לא מתפשר על מחיר ריאלי.

אני מבין שאף אחד לא יקנה אותה לעבודה, ובטח שלא בסכום הזה.

בינתיים החלטת נכון.

ואתה עוד מספר שהמשאית הזו הכניסה אותך לחובות אדירים לבנק ובטח נאלצת לעבוד יום ולילה עבור זה.

לכן באמת להיכנס לסיחרור נוסף ממש לא כדאי. שזה לא יהיה כמו קללה שרודפת אחריך.

שאלה ל GLUK :

אני מבין שאתה איש מחשבים. מה לך ולמשאיות שאתה עוד מחפש לקנות?

זה אומר שיש לך רישיון נהיגה למשאיות כבדות. עבדת פעם כנהג?

כי בד"כ, רישיון כבד יש רק למי שצריך.

סתם מעניין אותי כחובב דברים גדולים עם מנוע שיכול רק לעמוד בצד ולהתסכל.

ולא, אני ממש לא חובב ברמה שלכם. אם היה לי רישון לזה, אולי ...:roll:

פורסם

אז זהו, ש... מעולם לא עבדתי כנהג, ואת כל הרישיונות, שיש לי (ויש לי כמעט הכל- חוץ מאוטובוס וגרר)- עשיתי אך ורק מסיבה של התחביב (בין היתר- כשעשיתי את הרישיון מעל 15 טון- כבר הייתי חייב אותו, כי כבר הייתה לי משאית אחת של 19 טון). מאיפה העניין- לא יודע, אבל זה התחיל עוד מגיל הצעיר, ובמדינה, שרק יכולתי לחלום (אז) שאי-פעם תהיה לי משאית, וגם עבודת נהג לא הייתה מציאה גדולה, בטח לא לילד יהודי! אולי פעם אני כן אעבוד, ברמה העיקרונית אני מחפש סוג של "רווח צדדי" בתור קבלן משנה לעבודות המזדמנות- שהיה מאפשר לי לרכוש סופסוף את הפרייטליינר, שאני רוצה, ולהחזיק אותה פעילה ללא הוצאות קשות מדי (בדיוק בהכנסות של הכמה נגלות, שהייתי עושה)- אבל בינתיים הבנתי, שהסיכוי למצוא משהו כזה הוא די אפסי, לצערי...:?

פורסם

שרוליק היקר, יש פרייטליינר 1995 סוס נחמד במצב הרבה יותר טוב מזו שראיתי אתמול. גם ללא טסט 4 חודשים, מנוע תקין (בדקתי) צבע סגול ב 22000 ש"ח. זה באמת המחיר שהיא שווה, הצעתי לו 15.000 ש"ח ולדעתי הוא יסכים בימים הקרובים. על התאומה שלי הצעתי לו אתמול 35.000 כשהוא שם מצברים ומעביר טסט. הוא עמד על 75.000 זה כבר לא מציאותי, אתן לו עוד חצי שנה ואז אנסה שנית. לגבי מה שאתה רוצה ... עבודה נוספת כקבלן משנה, שכך מזה אל תנסה אפילו, לא תרוויח "שקל" וההוצאות יאכלו אותך, ברח כל עוד נפשך בך, קנה כזאת בכדי להסתובב קצת בכיף ולא יותר.

פורסם

לפני כ-3 חודשים ראיתי אינטרנשיונל מדהימה עם תא שינה חונה בסופ"ש ברחוב הראשי של הוד השרון - תמונה להמחשה

96%20IH%20Truck%20Lt.jpg

Volvo 960 3.0 24V 1996

Volvo 940 GLE 2.0 Turbo 1997

Volvo 940 GLE 2.3 1995

Oldsmobile Cutlass Supreme Brougham 5.0L V8 1982

פורסם

איזה תמונות!! וואוו!! המשלוח של הפרייטליינרים פשוט ניקר לי את העיניים!!

זאב וגנאדי, הצלחתם להעיר בי אהבה ישנה, תמיד חלמתי כילד להיות נהג משאית וכילד בן 10 כבר ידעתי הכל על משקלים מורשים, סידור סרנים וכל דגם ודגם של משאית שהיתה בארץ (אמריקאיות כמובן, האירופאיות מזכירות לי מכוניות ליסינג).

הפרייט שצילמת מהממת, וכל-כך כואב לראות את מצבה הנוכחי ועוד יותר כואב הסוף הידוע אם היא לא תגיע אלייך לידיים.

אלפא רומאו ספיידר V6 3.2 בציר 2007

טל שביט (1955-2011) זה לא אותו הדבר בלעדייך, אתגעגע לנצח.

פורסם
לפני כ-3 חודשים ראיתי אינטרנשיונל מדהימה עם תא שינה חונה בסופ"ש ברחוב הראשי של הוד השרון - תמונה להמחשה

בצבע הכחול?:roll: -אני מכיר כזאת כחולה, שמסתובבת באיזור, מעניין, אם יש עוד? (אבל אהבתי שמורה לפרייטליינר, האחת והיחידה:loco::inlove: ).

פורסם
שרוליק היקר, יש פרייטליינר 1995 סוס נחמד במצב הרבה יותר טוב מזו שראיתי אתמול. גם ללא טסט 4 חודשים, מנוע תקין (בדקתי) צבע סגול ב 22000 ש"ח. זה באמת המחיר שהיא שווה, הצעתי לו 15.000 ש"ח ולדעתי הוא יסכים בימים הקרובים. על התאומה שלי הצעתי לו אתמול 35.000 כשהוא שם מצברים ומעביר טסט. הוא עמד על 75.000 זה כבר לא מציאותי, אתן לו עוד חצי שנה ואז אנסה שנית. לגבי מה שאתה רוצה ... עבודה נוספת כקבלן משנה, שכך מזה אל תנסה אפילו, לא תרוויח "שקל" וההוצאות יאכלו אותך, ברח כל עוד נפשך בך, קנה כזאת בכדי להסתובב קצת בכיף ולא יותר.

זאב, שרוליק- זה שרוליק, אני - זה גנאדי, שרוליק דווקא נוהג על MAN, ולא כ"כ "מת" על הפרייטליינרים!:-D ומאד מעניינת אותי הפרייטליינר שאתה מדבר- אשמח ליותר פרטים בפרטי, אם תצליח להוריד אותו, ולא תהיה מעוניין- יש סיכוי שאני מאד מעוניין במחיר בסדר-גודל כזה! תודה!8)

הצטרף לדיון

ניתן לפרסם הודעה כעת ולהירשם לאתר מאוחר יותר. במידה וכבר יש לך חשבון בפורום, התחבר כעת בכדי לפרסם באמצעות החשבון שלך.

Guest
הגב לנושא זה...

×   התוכן שהדבקת מסוגנן.   הסר סיגנון

Only 75 emoji are allowed.

×   הקישור שלך הוטמע אוטומטית בגוף ההודעה.   הצג כקישור רגיל

×   התוכן הקודם שלך שוחזר.   ניקוי העורך

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• תוכן חדש...