Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

פוסטים מומלצים

פורסם
אתה מתכוון לאינטרנש 9800 של זכו מקווי תובלה מודל 97שעכשיו אצל ששי בציוד קל כבד,והגרר היה של אייל ורדי ועבד ב ד, ש ,א הובלת זבל ,

כן, אני התכוונתי לכחול הזה!

ולגבי הגרר- מה, כ"כ קל להפוך "סוס" לגרר?:roll:

י Capri GT 74 MK2 "אספנות", עדיין מחכה לפחחות רצינית.*סוזוקי 1100F (שהפך ל"סטריטפייטר" לצערי :sad: )*GMC וואנדורה 4X4- "לוחם שטח" במנוחה *פורד D שנת78, ש"מת" להפוך ל"אספנות":oops:*פורד פיירמונט 79' :twisted: -חולם להיות שחור:wink: *"משפחת ליילנדים"* *ואסקורט סטיישן שניצלה בדקה ה-91:king::חובב מכוניות, אופנועים, מפלצות למיניהן ומוזיקה, הסובל מחוסר מקום, זמן ותקציב כרוני, להתעסק בכל התחביבים שלו :???:

• תגובות 5.7 אלף
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

הפתעה נעימה, שחיכתה לי היום בצהוריים ביציאה מהחניון! אני לא בטוח, שהנהג הבין, מדוע איש ההייטק עם הפוקוס מתלהב, ומצלם את המשאית שלו!:wink::oops: ועוד אחרי זה רודף אחריו חצי דרך (ועוזר לו לעבור נתיבים, כשהאחרים לא נותנים, אגב, הוא נראה לי נהג וותיק וזהיר). הוא לא יודע, שזה הדגם האהוב עליי של הקנוורט!8) והקלאסי ביותר, לפחות ממה, שיש בארץ! ישראל- מכיר, של מי הוא?

אגב, מה הבדל בין זה, ולבין ה-T800 ה"רגיל", שיש אותם מלא, עם האף המשופע- הרי שניהם ניקראים T800, אז מה הקטע? -שנתון זה לא, כי הם נוצרו במקביל, אם אינני טועה, אז?

(ודב- חסר לך, שתגיד גם עליו שהוא לא יפה וחסר אופי- תזהר, אני בא עד האמירים!!!)

גלוק449.jpg

י Capri GT 74 MK2 "אספנות", עדיין מחכה לפחחות רצינית.*סוזוקי 1100F (שהפך ל"סטריטפייטר" לצערי :sad: )*GMC וואנדורה 4X4- "לוחם שטח" במנוחה *פורד D שנת78, ש"מת" להפוך ל"אספנות":oops:*פורד פיירמונט 79' :twisted: -חולם להיות שחור:wink: *"משפחת ליילנדים"* *ואסקורט סטיישן שניצלה בדקה ה-91:king::חובב מכוניות, אופנועים, מפלצות למיניהן ומוזיקה, הסובל מחוסר מקום, זמן ותקציב כרוני, להתעסק בכל התחביבים שלו :???:

פורסם

I left you for 5 minutes and there are 3 extra pages. Is this one also mentioned here? T

PS: Genady, I think the KW you took a picture of is a T800H with a high cpacity radiator

Freightshaker.jpg

נשלח מתא טלפון ציבורי ע"י יונת דואר ובעבר גם מתורן של אניה על ידי שחף

פורסם

תודיע ואצטרף אליך :-P.

רק אשב ואביט בכם מתווכחים. כך אעשיר את הידע.

באת משאית יפה, רק חבל שהיא צבועה בצורה כה פשוטה.

נסעת אחריו ופינית לו נתיבים ? כל הכבוד.

מזכיר לי - להבדיל - בכביש 6 נסעתי פעם, ומשאית לפני החלה לסטות ימינה בצורה חזקה.

לא ניתן לדעת למה. או שהנהג הדליק סיגריה, חיפש משהו, או נרדם.

צפרתי לו כמה פעמים והוא חזר לנתיב.

נשארתי אחריו כברת דרך, כשהוא נכנס לתחנת דלק דרום, "שיחררתי" אותו.

פורסם
I left you for 5 minutes and there are 3 extra pages. Is this one also mentioned here? T

PS: Genady, I think the KW you took a picture of is a T800H with a high cpacity radiator

אני לא חושב- יש גרסה אחרת עם הרדיאטור מוגדל, עם האף משופע גם כן, לפחות ככל הידוע לי!

פורסם
הפתעה נעימה, שחיכתה לי היום בצהוריים ביציאה מהחניון! אני לא בטוח, שהנהג הבין, מדוע איש ההייטק עם הפוקוס מתלהב, ומצלם את המשאית שלו!:wink::oops: ועוד אחרי זה רודף אחריו חצי דרך (ועוזר לו לעבור נתיבים, כשהאחרים לא נותנים, אגב, הוא נראה לי נהג וותיק וזהיר). הוא לא יודע, שזה הדגם האהוב עליי של הקנוורט!8) והקלאסי ביותר, לפחות ממה, שיש בארץ! ישראל- מכיר, של מי הוא?

אגב, מה הבדל בין זה, ולבין ה-T800 ה"רגיל", שיש אותם מלא, עם האף המשופע- הרי שניהם ניקראים T800, אז מה הקטע? -שנתון זה לא, כי הם נוצרו במקביל, אם אינני טועה, אז?

אתה בא עד אמירים? או.קיי.:

זאת המשאית המגעילה והמכוערת ביותר שקיימת, חרא של אוטו, לא סוחב בעליות, לא עוצר בירידות, הורג ת'נהג, חולה מוסכים, שוטרים מורידים אותו מהכביש רק בגלל המראה שלו...

צריך עוד משהו?

רנו 9 83, רנו 11 87 (5 ש'!), רנו 19 95 (5 ש'!), מגאן 2001 (5 ש'!), סניק 2007 ועכשיו סיטרואן C4 2007.

פורסם

זאת המשאית המגעילה והמכוערת ביותר שקיימת, חרא של אוטו, לא סוחב בעליות, לא עוצר בירידות, הורג ת'נהג, חולה מוסכים, שוטרים מורידים אותו מהכביש רק בגלל המראה שלו...

צריך עוד משהו?

אבל יש לו נשמה!! :wink: מה שיש בעיקר לרכבים אמריקאים, בניגוד לרכבים אחרים.

Jeep CJ7 Laredo 1982

Suzuki GSXR750 1987

Yamaha Vmax1200 1986

Harley Davidson Sportster XLH 1200 1989

פורסם

צריך עוד משהו?

זהו, עכשיו אני לא בא, כי נעלבתי בשבילו!:-P

פורסם

טעמי אוטו יפיפה, אבל סטנדרטי מאוד, נכון אמר דב הורגת את הנהג, (קופצת כמו סוס פרא) יש עשרות נהגים שעבדו בתובלה שיושבים בבית עם גב מרוסק בגללה...חחחחח זה הפלוס של הפרייטליינר הוא הרבה יותר נוח ולא קופצני כמו הקנוורט .פטרבילד בתמונה זה הרולסרוייס של האמריקאיות

4005008341_d127030b67_m.jpg

פורסם

בארץ לא היו בכלל, ככל הידוע לי, נכון? למה, בגלל במחיר הגבוה?:roll:

פורסם

זאב בתמונה הקטנה ששמת..זאת פרייטלינר קורנדו

מעיין שילוב מנצח של הפריילינר קלאסיק האגדית (ספינת הדגל של החברה)

ופרייטלינר סנצ'ורי ..משאית מאוד מוצלחת שהמון חברות משתמשים בה

המשאית מבחוץ עם המון פוזה וסטייל כמו הקלאסיק

ובפנים מאוד מפנקת ומאוד דומה לסנצורי

יצא לי לעשות עלייה סיבוב שהיא יצאה חדשה לשוק..אין מילים

בכיף הייתי מחליף אותה עם הסנצ'ורי שהייתה לי בזמנו :lol:

פורסם

אתה בכלל יודע מה יש לך ביד (התמונה האמצעית)????

moz-screenshot-1.pngזו הסקניה 76 (או 75) שיבואן סקניה, מקס, רכש משכם ושיפץ.

תראו כמה יפה היא היתה (ככה מקס קיבלו אותה).

לטעמי הרבה יותר יפה מאחרי השיפוץ (אין לי כוח לחפש את התמונה... מישהו?)

והתמונה השלישית, זה צולם מתוך אינטרנאש?

רנו 9 83, רנו 11 87 (5 ש'!), רנו 19 95 (5 ש'!), מגאן 2001 (5 ש'!), סניק 2007 ועכשיו סיטרואן C4 2007.

הצטרף לדיון

ניתן לפרסם הודעה כעת ולהירשם לאתר מאוחר יותר. במידה וכבר יש לך חשבון בפורום, התחבר כעת בכדי לפרסם באמצעות החשבון שלך.

Guest
הגב לנושא זה...

×   התוכן שהדבקת מסוגנן.   הסר סיגנון

Only 75 emoji are allowed.

×   הקישור שלך הוטמע אוטומטית בגוף ההודעה.   הצג כקישור רגיל

×   התוכן הקודם שלך שוחזר.   ניקוי העורך

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• תוכן חדש...