Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

רכב זול לשבע נפשות

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6512 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום

אנחנו משפחה עם ארבעה ילדים קטנים, אך כדי לא לסגור אופציות אני מעוניין ברכב עם 7 מקומות לפחות, וכמו כן אני צריך שתהיה אפשרות לקחת עגלה לתינוק ותיקים ברכב.

חשוב לי שהרכב יהיה בטיחותי וגם חסכוני בדלק מכיוון שאנו נוסעים כ-27,000 ק"מ בשנה.

כמו כן שהמחיר הראשוני לא יהיה בשמיים, עד 100,000 ש"ח ואני אשמח כמובן להוציא פחות.

האם אתם ממליצים על מיניוואנים או על רכב אחר? האם תוכלו להמליץ על דגם ושנה? אני מוכן לפתרונות יצירתיים כגון סטיישן עם הוספת מקומות מאחור, או הוספת גגון אם זה לא מגדיל באופן משמעותי את תצרוכת הדלק וכו'.

כל טיפ נוסף יתקבל בברכה.

תודה רבה

איתן

פורסם

במידה ואין לך התנגדות לגיר רגיל, סיטרואן ג'מפי טורבו דיזל יהיה פיתרון מצויין לדרישות של מרחב פנים וחיסכון בדלק.

http://www.yad2.co.il/Cars/Truck.php?AreaID=&ModelID=65&SubModelID=494&FromYear=2004&UntilYear=&Auto=&EngineTypeID=&fromPrice=&untilPrice=&fromHand=&Hand=&fromEngineVal=&untilEngineVal=&fromKM=&KM=&Info=

אפשרות נוספת (אוטומטית אבל פחות חיסכונית) היא יונדאי טרג'ט מנוע 2000 סמ"ק טורבו דיזל:

http://www.yad2.co.il/Cars/Truck.php?AreaID=&ModelID=56&SubModelID=455&FromYear=2003&UntilYear=2005&Auto=&EngineTypeID=&fromPrice=&untilPrice=&fromHand=&Hand=&fromEngineVal=&untilEngineVal=&fromKM=&KM=&Info=

toyota verso 2016 - יש מקום לכולם!

בעבר : ניסאן NV200 2012, סיטרואן ג'מפי 2007, רנו קנגו DCI  2007,  פולו סטיישן SDI 2000, לנסר 93, אופל קדט 84.

פורסם

לגיסי יש מאזדה 5 והוא מרוצה. כיום הוא רוצה רכב נוסף עם 7 מקומות ומתלבט בין פיג'ו 307SW לבין הונדה סטרים.

פורסם

אני יכול להמליץ לך על ה307SW , באמת אחלה של רכב . היה לנו אחד כזה מהעבודה של אבא שלי לפני כמה שנים לתקופה של בערך שנה . אחרכך שאבא הפסיק לעבוד שם קנינו מהכסף שלנו את הרכב (לא מהחברה אבל אוטו דגם), עכשיו הוא אצלינו כבר לפחות שנתים אם לא יותר ומאוד מרוצים .

בשורה האחרונה אדם מבוגר לא יכנס ,אבל אני יכול להגיד לך מניסיון אישי שאם קצת רצון גם נער בן 17 בגדול ממוצא ישב שם (כמוני) , עשינו את זה כמה פעמים לא ליותר מידי מרחק אבל עדין אפשרי .

דבר חשוב זה לקחת את המנוע 2000 . והתצוגה שלו יכולה לפעמים באור חזק להיתפקשש .

פורסם

לדעתי, במאזדה 5, 307SW, הונדה סטרים, קאיה קארנס ומיצובישי ספייס וואגן אין מספיק מקום לעגלת תינוק + תיקים כאשר כל המושבים פתוחים.

כמובן אפשר לנסות להדחף, אבל על הנוחות אין בכלל מה לדבר- לא למי שיש קלסטרופוביה.

toyota verso 2016 - יש מקום לכולם!

בעבר : ניסאן NV200 2012, סיטרואן ג'מפי 2007, רנו קנגו DCI  2007,  פולו סטיישן SDI 2000, לנסר 93, אופל קדט 84.

פורסם
לדעתי, במאזדה 5, 307SW, הונדה סטרים, קאיה קארנס ומיצובישי ספייס וואגן אין מספיק מקום לעגלת תינוק + תיקים כאשר כל המושבים פתוחים.

כמובן אפשר לנסות להדחף, אבל על הנוחות אין בכלל מה לדבר- לא למי שיש קלסטרופוביה.

לא מכיר מקרוב את הקאיה והמיצובישי. אבל לגבי 307SW, המאזדה 5 והסטרים - יש בזה משהו. אז מה האלטרנטיבה, מיניבוס?!

פורסם

אני חושב שמיניבוס יכול להיות אופצייה טובה, גם מדובר ברכב פרקטי למשפחה.

מרווח, גדול יותר ולכל נוסע יהיה מקום, הרבה יותר מסטיישין בכל אופן.

גם, מיניאון זה אופצייה טובה מבחינת מרווח.

לפי דעתי, ברשימה של רכבים בעלי מועמדות חסרה מזדה MPV. בתקציב כזה אפשר לקנות בערך משנתון 2003.

כיצד לחסוך דלק? להאיץ לאט, לצבור תנופה לקראת עליות, לחזות מהלכים של נהגים אחרים בכביש, לא לעבור על המהירות המותרת, להמנע מגז-ברקס אלא לגלוש כמה שיותר ולהתאים נסיעה לתנאים

פורסם

אני הייתי ממליץ על יונדאי H1 הקצר-גם גדול,מרווח,אוטומט,סוחב מצוין (בדגם הקצר ולא המסחרי יותר)

ועדיין לא מיניבוס.

מקום ודאי לא יחסר לכם ועם כל הכבוד לג'אמפי לדעתי מבחינת חלפים טיפולים ואמינות היונדאי עדיפה.

חבר,אתה חופר

• תוכן חדש...