Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6505 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם,

אני רוצה לקנות מאזדה -6 luxury האט'בק 2.0

השאלה שלי היא כזאת..

אני אוהב מאוד מכוניות יפניות ואני מתלבט בין ההונדה היבריד 1.6 או למאזדה.

בבקשה תעזרו לי תגיבו לי ותגידו מה דעתכם...

תודה.

מה יותר משתלם לקנות.

פורסם
ה6 רכב יותר טוב מהסיויק בכל.

חוץ מצריכת הדלק כמובן.(לא רק ההייבריד גם הסיביק הרגילה תהיה חסכונית משמעותית מה-6).

מעבר לכך איני רואה יתרונות לסיביק ביחס ל-6.

turboy

פורסם
חוץ מצריכת הדלק כמובן.(לא רק ההייבריד גם הסיביק הרגילה תהיה חסכונית משמעותית מה-6).

מעבר לכך איני רואה יתרונות לסיביק ביחס ל-6.

לכן שאלתי מה בדיוק הוא מחפש באוטו.

אי אפשר להשוות בין משפחתית גדולה למשפחתית קומפקטית.

פורסם

אני רכשתי את סיביק היבריד בשבוע שעבר. כמובן שמדובר ברכב פחות יפה ויקרתי ממאזדה 6 אך יותר מתקדם מבחינה טכנולוגית. כך שלא מדובר ברכב שמבייש את בעליו כלל וכלל. החודש ניתן לקבל הנחה של 10-11% מהמחירון וזה די מפתה. ביטוח יוצא בזיל הזול, כמובן בתנאי של עבר תביעתי נקי. נזקרו לחלל האוויר מספרים כמו 2500, אני כרגע הגעתי ל-3000, אבל זאת כנראה לא הרצפה (יש לי עוד שבועים -שלוש עד להספקה). אני מניח כי במקרה של מאזדה 6 מדובר במספרים כפולים ומכופלים. כמובן גם צריכת הדלק - דבר שאיננו זניח. לחובת סיויק יש לציין ניתונים דינמיים לא משופרים במיוחד בהשוואה למאזדה. לסיכום - מאזדה 6 תהיה יקרה גם לרכישה וגם להחזקה ויש לשקול האים במקרה הפרטי שלך הביצועים והיוקרה שווים זאת

פורסם

ירידת הערך של ההונדה היבריד צפויה להיות גבוה יותר, בהתחשב בירידת הערך של הפריוס. הצריכת דלק של ה6 תהיה גבוה יותר.

אפרופו 6, בדקת את המונדיאו או את המאליבו?

פורסם
ירידת הערך של ההונדה היבריד צפויה להיות גבוה יותר, בהתחשב בירידת הערך של הפריוס. הצריכת דלק של ה6 תהיה גבוה יותר.

הוא ציין שהוא אוהב יפניות אבל ממתי קניית רכב היא משתלמת?

הכי משתלם לנסוע באופניים.

פורסם

מאוד קשה לי להסכים עם דבריך. לפריוס ישנה שמירת ערך פשוט מקוממת. לא מזמן היו ביד 2 מספר יחידות עם קילומטרז'ים מאוד גבוהים במחירים של 130 K+. הייתה גם יחידה משנת 2005!!! במחיר של 115 K. כרגע הן כולן נמכרו. לגבי סיביק פשוט אין מידע מבוסס. ישנם איזה 3-2 יחידות משנת 2007 במחירים 125-130 K. אני רכשתי את רכבי החדש במחיר שאיננו רחוק מהנ"ל, שמעתי כי בשנה שעברה המבצעים היו עוד יותר נדיבים, כך או כך, נדמה לי כי אותם הרוכשים שמוכרים ב-125 K עשו לפני שנה עיסקה לא רעה בכלל.

כמובן שהערכה המבוססת של ירידת הערך של הרכבים ההיברידיים יהיה ניתן לעשות כאשר תצטבר מסה משמעותית בשוק. יהיו גורמים שישפיעו לכן ולכן. למשל נניח ויסתבר שמוסכים אינם יודעים לטפל ברכבים האלה כנדרש, יסתובבו שמועות על תקלות יקרות או על קרינה ועוד דברים כהנה וכהנה - מה שאופייני להרבה מוצרים חדשים - המצב של שמירת הערך יהיה בכי רע. מאידך נניח המצב שבו בשנה הבאה תינתן ההנחה באגרת הכניסה לתל אביב ועוד הטבות ירוקות כאלה ואחרות - אז מיד יבוא הביקוש, גם יבואנים פתאום יעלו את המחירים וגם למשומשות הערך יהיה בשמים. כרגע פשוט לא ניתן לדעת.

ודווקא לגבי מאזדה 6 הדברים ידועים. הפופולריות של הרכב פוגעת בשוק כי הרי הוא מוצף מעל ומעבר. כתוצאה שמירת הערך של מאזדה 6 פחות טובה מלמשל סוברו B4.

• תוכן חדש...