Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6529 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

היי

הזמנתי את המאזדה 6 אבל עדיין לא החלטתי על איזו אזעקה ללכת.

יש אפשרות להתקין מערכת איתור גבריאל במחיר של 3300 שקל או מערכת אזעקה קוברה 13 בעלות של 2500 שקל.

בעקרון אני לא מעוניין להתקין מערכת איתור מכיוון שזה לא משתלם גם מבחינת עלות הביטוח במקרה של התקנת מערכת איתור.

אז אני כנראה אלך על אזעקה שכוללת קודן ועלוקה.

מישהו יודע מה כוללת אזעקה קוברה 13?

האם שווה להתקין דרך מאזדה או למצוא מתקין אחר?

תודה

פורסם

זו פשוט עוד מערכת השבתת מנוע שמוסתרת בתוך הרכב אם פיצחו את המערכת שבתוך תא המנוע.

התוספת של העלוקה עולה בערך 500 שקל.

פורסם

שווה את זה...

רגע אבל מי אמר שבן אדם שפורץ לרכב לא יודע מה זה עלוקה..

אני חושב שאם בן אדם יודע לפרוץ אזעקה של רכב וכל העניינים האלו, אז גם את העלוקה הוא יעקוף, לא?

ועוד שאלה- איך זה פועל בידיוק, אם אתה נגיד מבטל את האזעקה, אתה ישר מתניע את האוטו, אתה לא צריך לבטל את העלוקה כמו שאתה מבטל את האזעקה/נעילה?

פורסם

גם הוא יודע עדיין הוא צריך לנטרל עוד מערכת מוסתרת שהוא צריך לחפש ולנטרל וזה מעכב אותו משמעותית.

אני לא יודע איך זה במערכת שמותקנת ברכב חדש אבל ברכב הקודם שלי היתה לי אזעקה עם קוד שצריך לנטרל את האימובליייזר ולאחר מכן הייתי צריך עוד קוד כדי לנטרל את העלוקה.

פורסם

בשמחה הייתי עונה לך תשובה, אולם, אינני יכול לעשות כן, כל עוד לא תרשום את דרישות חברת הביטוח לביצוע ביטוח מקיף ברכב לעניין של הגנות.

על כן, יש שתרשום את ההגנות , ו/או את האופציות להגנות שמקובלות על ידי חברת הביטוח ,ומהוות תנאי בסיסי לביצוע ביטוח מקיף.

בברכה

דני

מוסמך ניהול מוסך- E_CAR - 2015

חשמלאי רכבמיזוג אוויר - מוסמך משרד התחבורה,

מומחה התקנות סאונד, נוהל חיווטים, כיוונים סופיים.

עוסק בנדל"ן.

פורסם

יש הבדל של 500 שקל בין ביטוח עם איתוראן לביטוח ללא איתוראן ולפיכך אני מעדיף אזעקה עם קודן ועלוקה ולשלם יותר.

בינתיים ההצעה הכי זולה ללא איתוראן היא 2590 שקל לביטוח מקיף.

אה עוד משהו ששכחתי לשאול זה לגבי חיישני רוורס.

מוצע לי חיישן רוורס ב 1290 שקל,האם יש יותר זול?

תודה

• תוכן חדש...