Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6532 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אחרי חיפושים נרחבים של מוצר מסויים גיליתי שאין מצב להשיג אותו בחנויות החשמל ה"סטנדרטיות" (שקם אלקטריק, אל"מ, מחסני חשמל וכו') במחיר המתקרב למחירים בחנויות המפורסמות בזאפ, העניין הוא או שהחנויות האלה הן וירטואליות עם מכירות פומביות, קבוצתיות וכל זה, והשאר קצת רחוקות מדי בשבילי (אני חיפאי). לי פשוט יש ג'וק כזה במיוחד עם מוצר חשמלי שאם יש איתו בעיה אז יש לי לאן לפנות, אז רציתי לשאול אתכם אם מישהו התנסה עם אחת החנויות (אולסייל, last price, pompa, elecom, וכו') והאם הייתה ממליצים לקנות שם או להוסיף עוד קצת ולהנות משקט נפשי בעת בעיה?

פורסם

קניתי ב LAST PRICE כארבעה מוצרים שונים

היום לדוגמא הגיע ה DVD שהזמנתי אצלם לפני שבוע , זמן האספקה עמד על 14 יום והמוצר הגיע תוך שבוע ע"י חברת השליחויות של דואר ישראל עד הבית .

בעיקרון אני מאד מרוצה מהשירות שלהם ומהדרך בה הם מטפלים בלקוחות וזה מניסיון אישי כמובן .

בפומפה רכשתי מוצר בעבר וגם שם לא היתה כל בעיה .

בעיקרון מה שאני עושה לעיתים , זה לברר בזאפ את החנות שמוכרת את המוצר במחיר הזול ואז מברר אם היא נמצאת במרכז וזו חנות מלט ולבנים , ואז בודק אפשרות לאסוף את המוצר בעצמי מהחנות .

• תוכן חדש...