Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

אוטו "ספורטיבי" עד 50 אלף

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6506 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

כשתקציב שלך מאפשר לך אודי A3 מודל 98'-99' או קליאו ספורט 01'-02', אני לא חושב שהפלסטיקים של האודי יחזיקו מעמד יותר מאשר אלו של הקליאו.

אגב, הפלסטיקים של הקליאו מחזיקים יפה במשך שנים.

את ה"איכות" של אודי אפשר להרגיש ולראות בקילופים של הפלסטיקים ובמנגנונים חשמליים ששובקים חיים ללא הודעה מוקדמת.

אני רואה שעבודת המיתוג ארוכת השנים של אודי השתלמה בסופו של דבר. עם ישראל באמת ובתמים מאמין שאודי זה לא סקודה בתחפושת.

ואני עם הצד החכם של עם ישראל - ב-50K ש"ח הייתי קונה איביזה טורבו 2001-2002 ולא אודי 4 שנים אחורה, רק בשביל לקבל סמל אחר על מכסה המנוע.

ואת השטויות של גרמניה אמינה וצרפתיה מתקלקלת אני אשאיר לך. כמות הריצות ששמעתי מבעלי צרפתיות דומה עד כדי זהות לכמות הסיוטים שיש לבעלי גרמניות. נראה אותך מכניס גרמניה ספורטיבית למוסך מורשה.

אנחנו בדיוק באותה סירה.

אגב, פרסים הם קמצנים ואשכנזים קרים ומנוכרים. פשוט כי ככה החלטתי.

חלאס עם הסטיגמות. תצאו מהסרט שאתם חיים בו.

הקורולה-ליסינג שלנו בילתה יותר זמן במוסך מאשר ה"צרפתיה המתקלקלת" שברשותינו. וזה כולל החלפת ברקסים כל 5K ק"מ וקרקושים אין סוף.

• תגובות 42
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

תאמת אני לא רוצה אוטו עם טורבו זה סתם אמרו לי מלא טיפולים וכאב ראש וכול משהו קטן צריך לטפל בו..

היום ראיתי גולף שנת 2001 מנוע 2000 ידני דגם ג'ינרשיין 115 כוח סוס מה אתם אומרים איך האוטו הזה..?

פורסם

עכשיו אני נוהג על שברולט אלרו 2400 150 כוח אני מחפש אוטו שיהיה בכוח של האוטו הזה ..

עם אני יקח את הגולף אני ירגיש ממש תהבדל?

פורסם

מה עם 306GTI6? אולי לא הכי "פוזה" למרות שהיא די חתיכה.. 6 הילוכים,170 כ"ס,סאן-רוף (ג'רמי .ק. אמר שהיא ההנעה קידמית הטובה ביותר שיוצרה אי פעם:idea:)

ובמקרה יש לי אחת שמורה למכירה בשבילך:lol:,ות'אמת הכי חשוב לנו זה שיהיה לך בהצלחה!

CELICA כמה פוזה8)

VTI כמה כח:twisted:

GTI6 כמה אחיזה:lol:

S2K4LIFE:evil:

פורסם
עכשיו אני נוהג על שברולט אלרו 2400 150 כוח אני מחפש אוטו שיהיה בכוח של האוטו הזה ..

עם אני יקח את הגולף אני ירגיש ממש תהבדל?

אם הגולף ידנית - לא.

מה עם 306GTI6? אולי לא הכי "פוזה" למרות שהיא די חתיכה.. 6 הילוכים,170 כ"ס,סאן-רוף (ג'רמי .ק. אמר שהיא ההנעה קידמית הטובה ביותר שיוצרה אי פעם:idea:)

ובמקרה יש לי אחת שמורה למכירה בשבילך:lol:,ות'אמת הכי חשוב לנו זה שיהיה לך בהצלחה!

מה אתה מנסה למכור לו GTI? הוא מתעניין בפאקינג גולף 2.0... אתה עד כדי כך נואש?

BMW 325i E46

שלום, רוכב.

נא לא לבקש ממני גישה לאוף טופיק

פורסם
נשמע שאתה מרוצה מהאוטו הנוכחי שלך, למה להחליף בעצם?

אני מרוצה מהביצועים של האוטו אבל האוטו הוא של כול המשפחהי

ואני רוצה אוטו פרטי

וגם הדלק באוטו הזה הוא מטורף..

פורסם
נו אז נתנו לך פה המלצה על רכב יחסית חזק חסכוני בדלק ואחזקה לא יקרה ואני מיתכוון ל-HGT .

אני לא אוהב את הצורה של הפיאט.

פורסם

מהניסיון שיש לי עם אאודי (2 אאודי A4 ו3 A6) רכבים מאוד לא אמינים, עם עלויות אחזקה וטיפולים מאוד גבוהה, להציע A3 למישהו עם תקציב של 50,000 זה פשוט אכזריות.

הפאביה נמכרה.:-(

פורסם

עוד אופצייה מעניינת שלא הוזכרה זה היאריס T ספורט.

נראיית טוב, כייפית לנהיגה ומאוד חסכונית מבחינת הוצאות וטיפולים.

מומלצת מאוד

פורסם

רק חבל שהיא לא נכנסת לתקציב.

ואפילו לא בכיוון...

בתקציב כזה יהיה קשה למצוא יאריס בכלל,

היאריס הכי טובה שאפשר למצוא זה 5 דלתות שנת 2000 וגם זה בקושי.

ה T ספורט לא יורדת מ 80 אלף...

שלומי.

• תוכן חדש...