Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

    היי, היי אתה (או את) שם!

    אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

    אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

    אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.
     

[שאלה] לגבי נוהל הביטוחים בארץ.


dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6526 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

כאשר מבטחים רכב מקיף לשנה זה אומר 12 חודשים כבדיוק שנה או כמו שאני רואה אצלי שזה רק 11 חודשים מתאריך חידוש הפוליסה הישנה.

 

תודה לעוזרים

"הפחד הוא רק תחושה , האומץ לנסות זו המעלה."

פורסם

על פוליסה אמור להיות רשום מאיזה עד איזה תאריך היא תקפה. אצלי זה ככה בכל אופן.

כיצד לחסוך דלק? להאיץ לאט, לצבור תנופה לקראת עליות, לחזות מהלכים של נהגים אחרים בכביש, לא לעבור על המהירות המותרת, להמנע מגז-ברקס אלא לגלוש כמה שיותר ולהתאים נסיעה לתנאים

פורסם

אצלי זה ל-12 חודשים.

אם מדובר בפוליסה חדשה שמתחילה במהלך החודש, חברות הביטוח נוהגות לעגל ולכן יכול להיות שבהתחלה יהיה לך 11 חודש ושבוע/שבועיים וכד', אולם בחידוש זה כבר אמור להיות לשנה.

יש מקרים שסוכנים רוצים להציג מחיר זול יותר ולא מדגישים שהמחיר ל-11 חודש - כבר נתקלתי בהצעה שכזאת בעבר.

.

האמור לעיל הינו לפי מיטב הבנתי ואו מנסיוני ואין הוא במקום יעוץ מבעלי מקצוע בתחומם.

×
×
  • תוכן חדש...