Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

הקפאת טסט וביטוח לחודשיים

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6521 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אני טס בקרוב לחודשיים והטסט שלי יפוג בדיוק ביום שאני חוזר. אני חוזר לתקופה די עמוסה.

האם יש אפשרות להקפיא את הטסט והביטוח (חובה) כדי לא להתעסק עם זה איך שאני חוזר (וגם לחסוך כמה ג'ובות).

אם כן איך עושים את זה?

הרכב הוא יונדאי אקסנט 2001

פורסם

יש אפשרות להפקיד רישון נהיגה במשרד התחבורה, אם יש טסט, הם אמורים להחזיר את ההפרש. אבל כניראה, אחרי זה צתץרך לעשות טסט חוזר.

כיצד לחסוך דלק? להאיץ לאט, לצבור תנופה לקראת עליות, לחזות מהלכים של נהגים אחרים בכביש, לא לעבור על המהירות המותרת, להמנע מגז-ברקס אלא לגלוש כמה שיותר ולהתאים נסיעה לתנאים

פורסם

יש אפשרות להקפיא ביטוח ולהפקיד רשיונות.

כשאתה מפקיד רישיונות, משמע הרכב לא נוסע אפילו מטר אחד. את הפרש האגרה תקבל רק כשיפוג תוקף הרישיון הנוכחי.

כשאתה חוזר, לדבריך כבר לא תספיק לעשות טסט, לכן תצטרך לגשת למשרד הרישוי ולהוציא רישיון תנועה זמני ל-48 שעות (כ-30 ש"ח) ועם זה תוכל לנסוע לטסט. כמובן שבאותו מעמד תבקש גם את הרישיון השנתי שלך ותצטרך לשלם גם אותו. אני בספק אם במועד הזה משרד הרישוי כבר יוכל להחזיר לך את ההפרשים מההקפאה.

אם במקרה תיכשל בטסט - מכון הרישוי יכול לתת לך ארכה עד 7 ימים לנסיעה לצורך תיקונים.

לגבי ביטוח - אפשר להקפיא. אולם היתרה שתקבל תהיה פחות מהחלק היחסי של התקופה (בגלל עמלות). כלומר, חודשיים אינם 1/6 מערך הביטוח.

נקודה למחשבה: אם אין לך ביטוח והרכב ינזק/יגנב - ברור לך שלא תקבל פיצוי כלשהו ו/או לא יהיה כיסוי למקרה שמישהו אחר ניזוק.

.

האמור לעיל הינו לפי מיטב הבנתי ואו מנסיוני ואין הוא במקום יעוץ מבעלי מקצוע בתחומם.

פורסם

וזה בנוסף לעובדה שאסור לך להעמיד רכב ללא רישוי שנתי וביטוח חובה ברשות הרבים.

אם אתה מתכוון להעמיד את הרכב ברחוב ללא תנועה במשך חודשיים, סביר להניח שכשתחזור הוא יהיה במגרש הגרירה של העירייה.

מחפש סוזוקי ג'ימני סטיישן 1,600 סמ"ק אוטומט

פורסם

תודה על התשובות, המטרה שלי הייתה לדחות בעצם את הטסט ולהרוויח עוד חודשיים אבל אני מבין שזה לא אפשרי.

האם זה סיפור בירוקרטי ארוך כל הענין של הפקדת רשיון וקבלתו? אפשר לעשות את זה בכל סניף של משרד הרישוי?

לגבי החניה - אני גר במושב ויש לי מקום להעמיד את הרכב בחצר.

לגבי הביטוח - אני מתכוון לביטוח חובה, את המקיף אני אשאיר כדי להיות רגוע.

אין אפשרות פשוט להקפיא ולהפשיר בלי כל הענין של החזרים? (בעצם להאריך את תקופת הרישוי והביטוח)

פורסם

חובה אתה יכול לבטל כי אתה לא נוסע ולא יקרה כלום.

תקנה כיסוי 4 עונות פשוט באייס/אוטודיפו ,הום סנטר.

וזהו ,תעמיד אותו תנתק מצבר ,תקשור טוב את הכיסוי וסע לשלום.

"זול וזוגלובק - שניהם מתחילים בזין, ובשניהם תקבל נקניקיה"

חיפושיות 73-74

פורסם
אין אפשרות פשוט להקפיא ולהפשיר בלי כל הענין של החזרים? (בעצם להאריך את תקופת הרישוי והביטוח)

אין אפשרות.

האמור לעיל הינו לפי מיטב הבנתי ואו מנסיוני ואין הוא במקום יעוץ מבעלי מקצוע בתחומם.

• תוכן חדש...