Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6520 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם,

ברצוני להוסיף מידריינג לסטאפ שמופיע בחתימה, כמו שאתם יודעים הוופר של הסקאן ספיק לא מצטיין בטווח התדרים הזה ולכן החלטתי להוסיף מידריינג.

אני מעוניין מידריינג שיודע לנגן בנפח של עצמו או במילים אחרות לא דורש נפח מסויים מקסימום נפח של ליטר 1 או 2 חוץ מזה אני פתוח להצעות...

תודה.

IBIZA 20vt

פורסם

המידים של לאון זה משהו לא מהעולם הזה,אני אישית אהבתי הם עולים בחול בסביבות ה 450 יורו,הם אצלו בקורה ומנגנים בנפח של עצמם

פורסם

אני לא כל כך מחירים את הטווח המחירים של המידריינג אבל משהו כמו 1000-1500 נראה לי יספיק אני לא מתכוון להעבור את הסכום הזה.

IBIZA 20vt

פורסם

השמח מאוד לשמוע את הסט המדובר שלך ובכלל לשמוע כמה מידריינגים שצריך אבל השאלה היא אם כל מידריינג ישתלב/יתאים לסטאפ שלי?

IBIZA 20vt

פורסם
השמח מאוד לשמוע את הסט המדובר שלך ובכלל לשמוע כמה מידריינגים שצריך אבל השאלה היא אם כל מידריינג ישתלב/יתאים לסטאפ שלי?

לטעמי בעית השתלבות יכולה (אם וכאשר) להיות בין הטוויטר ובין המיד , בין וופר ומיד לא צריכה להיות בעיה של השתלבות כל עוד המיד יכול לרדת מספיק נמוך על מנת להתאים לוופר.

Hybrid Audio Legatia L1PRO+L4 @ Genesis Dual Mono

Hybrid Audio Legatia L6 @ Genesis 4 Channel

AA Chaos 12 @ Sundown SAZ-1500D

Alpine 9533, H701, C701

פורסם

אלי מה נשמע ?

תשמע מתי שהיית אצלי

כאשר "שיחקנו" בכיוונים

ראינו\שמענו שהוופר מנגן נהדר עד ל900HZ בסלופ של 18DB -

מה שאני בא לאמר זה חפש לך מיד שיוכל לנגן תדרים אלו ואף יותר נמוכים כדי להקל על הוופר

כמה פחות מרחב תדרים שהוופר ינגן ככה הוא יתן תוצאות טובות יותר

אני כרגע מדבר רק על הוופרים שיש אצלך , זה לא קשור לשום מיד באס אחר :]

פורסם
מפגש הבא אתה מוזמן לבוא לשמוע אצלי את הלגטיה L4 .

עופר? :-P כבר עברת לאחיו הגדול של ה- L3? איך זה שיפר את תמונת הסאונד?

HU: ADDzest DRX 9255EX / Amp: Audison 4.1K / comp: Focal K2p / Sub: XXLS 10

• תוכן חדש...