Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6544 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם,

בכביש S(כביש בית הקברות) שדרות משה סנה ממוקומות ניידות אשר אוכפות מהירות

בעבר הם עמדו ליד בית הקברות וגם בצומת עם שד' ירושליים

אך היום נתגלתה לעיניי מאזדה 3 אזרחית ששוטר מת"א מתחבה מאחורייה ו"יורה לייזר" לעבר הבאים מכיוון דרום, הממוקמת לאחר צומת עם שד' רבי שמעון בן שטח.

הכביש מזמין מהירות גבוהה מן המותרת כיוון שיש 2 נתיבים לכל כיוון, אין מעברי חצייה לאורכו וזהו בהחלט לא שטח בנויי, למרות זאת המשטרה מתעקשת "לאכוף" שם את החוק כי הכביש ישר והראות טובה אז אפשר להכניס כספים לקופת המדינה.

אז הזהרו ותנהגו בזהירות

Boris.K

פורסם

מה ז"א מזמין מהירות גבוהה? אתה יכול להגיד כך גם על שדרות הרצל שמתחיל מהקטע החדש ליד הנמל, או על בני ברית. אלה גם כבישים שמזמינים מהירות גבוהה לא?

שדרות משה סנה הוא כביש עירוני לכל דבר וכשאתה נוסע לכוון צפון אתה רואה שמצד שמאל יש בתים כמעט לכל אורך הכביש אז מה לא בנוי פה? תאמין לי שהשוטרים עושים בשכל בכך שהם עומדים שם באופן קבוע. למה לנסוע שם מהר אם כולם יודעים שיש שם משטרה? מה הטעם בלדעת שיש שם שוטרים, לנסוע מהר, להתפס, ואז לבכות שעושים עלינו קופה?

תעשה מה שאני עושה בכביש הזה, סע 10 קמ"ש פחות ממה שמותר. ההפסד הכי גדול שלך יהיה אולי דקה מזמנך אבל לפחות לא תצא עם קנס.

פורסם

מה הבעיה שלך? הבחור מתריע על מכמונת. תגיד תודה וזהו...

יש אנשים שמוציאים ממך את המיטב, אנשים נפלאים ונדירים. אני קוראת לו אהובי - אסף.

פורסם

אני נוסע בכביש הזה כמעט יום יום וגר לא הרחק ממנו,אבא שלי נתפס שם פעם ואני מנסה להבין איפה הם עומדים

הכביש הזה מזמין אותך ללחוץ על הדוושה,כביש כל כך טוב :) במיוחד הנתיב השמאלי שאין בו בורות ביוב.

תודה רבה.

פורסם

תודה על האזהרה, בכל מקרה בכבישים עירוניים אני מוריד את הרגל מדוושת הגז.

"הפחד הוא רק תחושה , האומץ לנסות זו המעלה."

פורסם

כביש ידוע כבעיתי.

ויש שם נידות באופן קבוע וכמעט יום יומי.

זה כביש שהרבה קיבלו גם שלילות. (2 חברים טובים נפלו)

והדבר המדאיג יותר שבכביש הזה יש כל פעם תאונות, ועוד באותו מקום. צומת שמתחברת לשדרות ירושלים.

אנא מכן,

סעו בזהירות, זה כן שטח בנוי וכן עירוני.

שימרו על עצמכם בשני המובנים.

עדי

פורסם

לפני שהיה את הרמזור זה היה אחד הכבישים

הייתי נוסע מי''א לאיזור תעשיה דרך הכביש הזה לפני שהתקינו את הרמזור והייתי חוסך חצי מהזמן וחצי מהדלק

כשיש לך דאבל וופר 8 אינצ' בכל דלת אתה מתחיל לחשוב פעמיים,

אם בכלל אתה צריך לשים סאב.

http://www.carsforum.co.il/vb/showthread.php?t=455879

פורסם
לפני שהיה את הרמזור זה היה אחד הכבישים

הייתי נוסע מי''א לאיזור תעשיה דרך הכביש הזה לפני שהתקינו את הרמזור והייתי חוסך חצי מהזמן וחצי מהדלק

חבר נראה לי שאתה טועה,הכביש הזה נגמר בעד הלום ומתחיל בצומת של בני ברית.

למרות שהוא לכאורה מתחיל עוד בכיכר הנמל אך יש בדרך 2 רמזורים.

• תוכן חדש...