Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6514 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אני מתכן מחר לקנות MDF לתיבה שלי לסאב (INFINITY KAPPA PERFECT VQ)

הסאב הוא 12 אינץ (30.48 סמ')

התיבה היא 1CF (ליתר דיוק 1.106 כי נפח הסאב הוא 0.106CF)

השאלה שלי האם אפשר להרכיב את הסאב (30.48 סמ') על פלטה של 35 סמ' או שזה קטן מידי?

חשבתי לחלק את זה ככה: 35סמ'*32סמ'*28סמ' (ועל ה35 לשים את הסאב) - כמובן שהכל נפח פנימי ואקח בחשבון גם את עובי הדפנות

מה אתם אומרים?

האם אני צריך חיזוקים מבפנים או שפשוט לחבר עם ברגים כל 5-7 סמ' ולאטום עם סיליקון אקרילי מבפנים יספיק?

ואני רוצה לצפות את התיבה בבד מסוג לבד - האם לחתוך אותו להדביק עם דבק מגע כל צלע בנפרד? או איך? (מדביקים אותו אחרי שהתיבה בנויה וכל הדפנות מחוברות, נכון?)

תודה

פורסם

אפשר בלי בעיה להרכיב סאב 12" גם על 33 ס'מ, אז 35 זה אחלה

לתגובה רצינית, ראה את הודעתו של gsi16v.
זה משפט שלא ציפיתי לראות בפורום הזה
פורסם

הבעיה היא שאם זה 32 למשל אז המרחק בין הסאב לקצה של התיבה הוא קטן מסנטימטר אחד השאלה אם זה בעייתי

אם עדיף 32*32*Y או שמה עדיף 35*X*35 ואז המגנט יהיה קרוב יותר לפלטה האחורית?

מה עדיף?

האם מרחק של כ5 סנטימר מהמגנט של הסאב לדופן האחורית מספיק?

תודה!

פורסם

לא זה לא קטן כי הפנימי של איזור ההתקנה קטן מ 12", ואמרתי לך, 33 לא 32.

בכל אופן מידי פעם ניתן ליראות בהוראות התקנה שממליצים לתת לסאב קצת מרחק מהדופנות אז אם אין לך בעיה עם 35 זה אחלה

פורסם

סבבה אז אני חושב שאני אלך על 35*35*25.6 ואז המרחק בין המגנט לדופן האחורית הוא 6 סנטימטר (מספיק?)

או שלעשות 33 / 34?

מה אידאלי

המון תודה!

פורסם

רצוי שיהיה 10~

תן לי את המפרט של הסאב אני יביא לך מידות אופטימליות על המילימטר גם מיבחינת צורה של התיבה

פורסם

33.5*33.5 ועומק 28 יביאו אותך לנפח של 31.4 ליטר שזה 1CF + נפח האלמנט, ויהיה ל ך10 ס'מ שטח נקי בין המגנט לדופן.

עם הסאב הזה אפשר להסתפק ב MDF של 17-19 ממ, תאטום את התיבה עם סיליקון אקרילי (מֶרֶק),

כמו כן רצוי שאם אתה מרפד אותה אז איפה שמתקינים את הסאב, תספיג ~2 ס'מ מהשוליים של הריפוד בדבק נגרים/דבק נייר לבן ותן לו ייבוש מלא (זה נועד לגרום לריפוד לשמש כ"גומי" שיאטום בין העץ לסאב במקום שהאיזור לא יהיה אטום כתוצאה מהריפוד עצמו)

• תוכן חדש...