Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6503 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום,

שבת. צהריים. באמצע טיפול 10000 עצמאי לגולף CL 1300 שנת 92, אני מגלה שקניתי פלגים עם אלקטרודה אחת, בעוד הפלגים שמותקנים כרגע ברכב הם בעלי 3 אלקטרודות.

אין לי מושג אם פלג בעל 3 אלקטרודות הוא האורגינלי ברכב זה ואם יש הבדל משמעותי בין אלקטורדה אחת לשלוש.

אודה על עזרתכם הדחופה: להחזיר לרכב את הפלג הישן , להחליף את הפלגים שקניתי ולהתקין פלגים בעלי 3 אלקט', או לסיים את הטיפול כעת עם פלגים של אלקט' אחת?

אם ראיתם וולוו 240 בפירוקיה אנא ספרו לי על כך

וגם אם ראיתם וולוו 700 או 900

פורסם
שלום,

שבת. צהריים. באמצע טיפול 10000 עצמאי לגולף CL 1300 שנת 92, אני מגלה שקניתי פלגים עם אלקטרודה אחת, בעוד הפלגים שמותקנים כרגע ברכב הם בעלי 3 אלקטרודות.

אין לי מושג אם פלג בעל 3 אלקטרודות הוא האורגינלי ברכב זה ואם יש הבדל משמעותי בין אלקטורדה אחת לשלוש.

אודה על עזרתכם הדחופה: להחזיר לרכב את הפלג הישן , להחליף את הפלגים שקניתי ולהתקין פלגים בעלי 3 אלקט', או לסיים את הטיפול כעת עם פלגים של אלקט' אחת?

אנא ציין את קוד המנוע כפי שרשום ברשיון הרכב ותקבל תשובה מוסמכת.

איזה כייף לי :)

פורסם

האמת היא שלא רציתי לחכות, ובינתיים הרכבתי את הפלגים עם האלק' האחת. במבחן התוצאה: הרכב נוסע רגיל.

בכל אופן:

דגם המנוע הוא 2G

דגם הרכב 1G12C1

1272 סמ"ק

אשמח לדעת מה הפלג המתאים.

שבוע טוב.

פורסם

W7DTC זה בוש, אפשר גם 14-7DTU של ברו, שניהם עם 3 אלקטרודות.

בקטלוג הרסמי של פולקסווגן אין התייחסות למדבקה אפורה או ירוקה, ואני מהמר שהמדבקה אצלך כבר נעלמה מזמן:-).

פורסם

רק עכשיו קראתי את התשובות (הצבא מחזיק אותי רחוק מהבית, אבל הרכב ממשיך לנסוע עם אשתי). אז קודם כל תודה רבה.

השאלה שלי כרגע היא מה המשמעות של המשך נסיעה עם פלג בעל אלק' אחת. האם יש בזה נזק לרכב, או שאפשר להמשיך ככה?

(במידה ויש לזה משמעות: הרכב נוסע פחות מ-10 ק"מ עירוניים ביום + ת"א - ראשל"צ וחזור פעם בשבוע + ת"א - קריית ביאליק וחזור פעם בשבועיים).

שוב תודה.

• שבועיים מאוחר יותר ...
  • תוכן חדש...