Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

האם DSC זה עוד שם ל ESP?

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6531 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
הייתי באותה התלבטות, ולפני שבאתי לאולם מכירות הייתי בטוח במה שאתה אומר. אבל הג'טה התגלתה כאכזבה (מאחורה גם לא הייתי יכול לשבת זקוף ואני לא ענק רק 1.82), הצבעים והחומרים בתא הנוסעים הם לא מוצלחים כמו בגולף.

לעומת זאת החומרים במאזדה מאד מוצלחים. הרבה יותר ממה שציפיתי.

ושוב עשיתי נסיעת מבחן ב2 המכוניות וזאת דעתי האישית.

דרך אגב ההבדל בין הגירסאות הוא גם שבעוד 4000 שקל אפשר לקבל את המזדה עם 5 דלתות ולא רק 4 שלטעמי הדגם יותר יפה ויותר פרקטי (מנצל את הבג'ז הענקי בצורה מוצלחת יותר)

על איזו גירסה של הג'טה אתה מדבר?

נכון שהצבעים בגירסת ה 1600 הם כהים אבל בגירסת ה 2 ליטר יש שילוב צבעים בז' ושחור.

אני לא משווה לגולף כי הגולף קטנה עם תא מטען קטן.

כנראה ששנינו לא מחפשים אותו דבר ברכב.

במאזדה יש חומרים איכותיים בצד חומרים זולים כמו בחופת השעונים.

פורסם

הייתי ב2 ליטר.

הכלל במאזדה הוא שאם אתה נוגע בחלק הוא יהיה איכותי. מה באמת איכפת לך מהפלסטיק הזול מעל חופת השעונים? הוא לא נראה זול (הוא רק מרגיש ככה) - כמה פעמים אתה באמת נוגע בו?

פורסם

מרגיש נראה זה אותו דבר מבחינתי.

גם באאודי אתה לא נוגע אבל אתה יודע שזה איכותי וזה מספיק.

מבחינת מרחב וגודל אין מה להשוות בין המאזדה 6 לג'טה אבל עדיין כשהשוויתי את איכות החומרים והאחידות בג'טה זה יותר טוב.

כמו שאמרתי אני מחפש נוחות ולא מרחב.

• תוכן חדש...