Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6519 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
אני מודע לפונטו ספייס, אבל אין הרבה רכבים כאלה משנתון מתקדם (2003+) למכירה ממה שראיתי...

אני אשמח לשמוע על כל אופציה נוספת.

אגב, מה דעתכם על קנייה מסוכניות רכב? ראיתי למשל שמוכרים יאריס שנת 2006 ב40,000 (מליסינג) שזה מאוד מאוד זול.

היכן בדיוק ראית יאריס משנתון 2006 שנמכרת ב- 40K.

תגיד לי, כי אני רץ לרכוש את כל המלאי שלהם במחיר הזה.

וברצינות- מחירה של יאריס 2006 (גם מליסינג), באיזור ה- 85K.

עידן

Black Nissan JUKE TEKNA

פורסם
היכן בדיוק ראית יאריס משנתון 2006 שנמכרת ב- 40K.

תגיד לי, כי אני רץ לרכוש את כל המלאי שלהם במחיר הזה.

וברצינות- מחירה של יאריס 2006 (גם מליסינג), באיזור ה- 85K.

עידן

אם יאריס 2006 נמכרת ב40K סימן שהיא לא שווה יותר, חומר למחשבה:roll:...

PEUGEOT 205 XR 1992

חבר במועדון רנו 4 הישראלי

פורסם
אם יאריס 2006 נמכרת ב40K סימן שהיא לא שווה יותר, חומר למחשבה:roll:...

אם אתה אומר, כנראה שאתה יודע.

ב- 40K קניתי את כל הכמות...

Black Nissan JUKE TEKNA

פורסם

את היאריס ראיתי באיזושהי פרסומת, כבר לא זוכר איפה.

מה דעתכם על פיאט פנדה ידנית?

מבחינת אמינות, בטיחות, מחירי חלקים, שמירת שווי וכו'...

צריכת הדלק והגודל שלה מתאימים לי.

פורסם
את היאריס ראיתי באיזושהי פרסומת, כבר לא זוכר איפה.

מה דעתכם על פיאט פנדה ידנית?

מבחינת אמינות, בטיחות, מחירי חלקים, שמירת שווי וכו'...

צריכת הדלק והגודל שלה מתאימים לי.

תעשה חיפוש דובר רבות על הפנדה, בגדול רכב עירוני מעולה וסופר חסכוני מה גם שאפשר לירכוש שנתון מיתקדם .

:fadein:
  • שבועיים מאוחר יותר ...
פורסם
אני מודע לפונטו ספייס, אבל אין הרבה רכבים כאלה משנתון מתקדם (2003+) למכירה ממה שראיתי...

אני אשמח לשמוע על כל אופציה נוספת.

אגב, מה דעתכם על קנייה מסוכניות רכב? ראיתי למשל שמוכרים יאריס שנת 2006 ב40,000 (מליסינג) שזה מאוד מאוד זול.

כמה קילומטרז עשתה היאריס? ובעיקר היכן ניתן למצוא

לע נשמע דיל לא רע וכנראה אלך על זה (בטח עדיף מפונטו ב44 אלף יד 2 השכרה 80 אלף ק"מ )

מעונין לקנות סקודה ידנית או פונטו/פנדה אוטמט/רגיל

פורסם
ניסיתי את זה על בשרי, ממש לא מומלץ!

לאגב, הSAXO עושה 25+- ק"מ/ליטר מחוץ לעיר, טעות שלי!

אני כמובן מדבר על הסקסו דיזל 1.5L ידנית, ולא אוטומטית שצורכת 20+- ק"מ/ליטר כמו שציין מר בחור.

חשוב לציין שהדגמים הישנים של הסקסו מכילים משאבת הזרקה מכאנית לחלוטין ואילו הדגמים החדשים יותר (סקסו-2) מכילים מערכת הזרקה עם מחשב (פשוט מאוד) והנטיה לקילקולים מעט גדולה יותר.

באופן כללי לוי יצחק שוחט כל מחירון של סיטרואן (כל עוד היא סיימה את תקופת הליסינג שלה ויצאה לשוק הפרטי) ולכן אם זיהית אקסמפלר במצב טוב - סביר להניח שתרוויח אוטו טוב במחיר זנות.

הדיזלים הטובים ביותר (והשקטים ביותר) הם אלו עם מסילה משותפת וטורבו, או לפחות אלו שיש להם טורבו. במילים אחרות: C3.

מהדיזלים הישנים, כאלו שמדברים עליהם בשירשור הזה, ע"מ למצל היטב את יתרון הדיזל כדאי ללכת על מנוע קטן (1.5 ליטר כמו זה שבסקסו). מניסיון אישי עם הגרסאות הגדולות יותר (ללא טורבו ומסילה משותפת), צריכת הדלק לא מדהימה ולמרות שמחיר הרכב זול, לא תמיד יש כדאיות (זו אגב אחת הסיבות שמכרתי את הפרטנר דיזל לטובת 1.6 בנזין אוטומט - מהסיבה הפשוטה ששניהם עשו כ 11 ק"מ לליטר באותו סוג נסיעות). ממה שהספקתי לברר, רוב האנשים שמחזיקים רכב זהה (ברלינגו\פרטנר בגרסת המנוע 1.9 אטמוספרית) מדווחים על צריכת דלק דומה או מעט יותר טובה (תחת תנאי נהיגה רגועים יותר). החלק שמנותק מהמציאות ולא בודק את צריכת הדלק שלו על בסיס קבוע - מדווח על נתונים שרק אפשר לחלום עליהם. במילים אחרות: אל תבלעו כל מידע שמספרים לכם על צריכת דלק.

איציק

Deepal S05 MAX MY26 272Hp 
   Citroen Berlingo XTR MY17
 1.6
HDi 100Hp Automatic

• תוכן חדש...