Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

סמי סליקס מאמצע 2005 - כדאי?

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6488 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

Guest רונאלדיניו
פורסם

אהלן,

קיבלתי הצעה לצמיגי סמי סליקס במחיר *נות - 1100 ש"ח. המידה היא 185/55/14. הצמיג הוא Dunlop D98J.

0593_3lo.jpg

הבעיה כאמור היא שנת הייצור - אמצע 2005. בחיפוש אחר צמיגים חדשים הגבלתי את עצמי לעד שנה אחורה ולא התפשרתי אבל אני פשוט לא מוצא צמיגים ספורטיביים למידה שלי והחיפוש הזה כבר התיש אותי. S.Drive היה יכול להיות פיתרון מצויין כי הוא נפוץ בארץ אבל שוב, לצערי לא במידה.

הצמיגים עטופים, לא בטוח שזה עוזר הרבה. הצעות לכאן ולכאן?

• תגובות 33
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

במחיר הזה הייתי הולך עליהם.

גם אם יחזיקו חצי שנה - את חוויית הסמי-סליקס הם ישתלו אצלך.

רון.

oo==00==00

למכירה אגזוז SEBRING אובלי, כניסה 2.5', פרטים בה"פ

Guest רונאלדיניו
פורסם

המחיר מאד מפתה, אבל זה נראה לי כ"כ לא נכון להביא צמיגים ששוכבים 3 שנים על המדף, ועוד סמי סליקס 3 חודשים לפני הגשם הראשון. אבל השאלה שלי היא האם צמיגים מאמצע 2005 הם מחוץ לתחום בכל מצב?

פורסם

על איזה רכב מדובר? היו לי כאלו על 106.

תקרא,

לאור ניסיון איתם, לא היתי קונה כיום כאלו לשימוש יום יומי. במיוחד עם תאריך ייצור שכזה.

ליום יום: מחפש את המיועדת.... כרגע הצעצוע VTR סקסו 1997

לאשה ולסופ"ש: פורסטר 2016 X ממוגן עם הגבהה

Guest רונאלדיניו
פורסם

אהלן הרמן,

דווקא מההודעות שלך עושה רושם שהיית דיי נלהב מהצמיג.

החלק השני של מהירויות שיוט על מים קצת מדאיגות:

גשם רבותיי...

אחיזה פנומנלית בגשם.. פיזור מים מעולה עד 80 - 90 קמ"ש

שלוליות ב 110 יעברו ב"ציפה על המים" (הרגשה ממש רכה בהגה)...

יש להביא בחשבון את הנתונים האלו.

דרישת הסף שלי היא שיחזיקו שנה, משמע גם את החורף הקרוב אני צריך לצלוח איתם. מסוכן או לא?

פורסם
אהלן,

קיבלתי הצעה לצמיגי סמי סליקס במחיר *נות - 1100 ש"ח. המידה היא 185/55/14. הצמיג הוא Dunlop D98J.

זה המחיר לרביעייה??

אם כן הייתי ממליץ לך ללכת על זה. סביר להניח שהצמיגים עדיין יהיו טובים יותר מצמיגים רגילים ויש כיף אדיר בלנסוע עם סמי סליקס.

למזלנו הגשם בארץ הוא לא ממש גשם, אבל עדיין הייתי נזהר עם הצמיגים האלו במקרים של גשם חזק מאוד (במיוחד שהכביש מוצף)

פורסם

דרישת הסף שלי היא שיחזיקו שנה, משמע גם את החורף הקרוב אני צריך לצלוח איתם. מסוכן או לא?

לא ענית לי על איזה רכב מדובר?

רכב "רך" לא מתאים לצמיגים כאלו, אני אומר זאת מניסיון.

בחורף יש צורך לנסוע במשנה זהירות, אולם ניתן לעבור את החורף.

כאשר נוסעים מנהלתית, הצמיגים עושים רעש - כאילו טס מעליך מטוס ריסוס.

הצמיגים לא סובלים חצץ וגופים זרים, חשוב לזכור זאת.

לא יודע מה ההתנהגות שלהם לאחר ששכבו 3 וחצי שנים.

Guest רונאלדיניו
פורסם

106 ראלי.

הרכב קשה כמעט כמו הג'חנון של יאשה. מונמכת על אייבך + בילשטיין.

גם ככה הרכב לא ממש שקט (צנרת סופרספרינט לכל האורך) אז עניין הרעש זניח מבחינתי.

לא נוסע בדרכי עפר/חצץ... כבישים סלולים לרוב (כמה שאפשר במחוזותינו).

האלטנרנטיבה היא לעלות ל - 195/45/15, עם חישוקים קלים (עד 5 ק"ג) ו S.Drive או T1R כי פשוט אין כלום מעניין במידה שלי. מחכה כבר למעלה מחצי שנה למשלוח נורמלי של היבואנים. אלטרנטיבה לא זולה בכלל עבורי (~5K).

עוד חיזוק אחד כמו של תום ואני משתתף בניסוי :-)

יש כאלה לחבר. מאוד לא אוחזים כשהם קרים, אפילו על גבול המסוכן. ככה אני התרשמתי.

צמיג כזה מתחמם אחרי דקה... תוכל בבקשה להסביר מה קרה?

פורסם

ד"א

לרוב חיי אורך מדף של צמיג יהיו נמוכים מחיי אורך של צמיג על רכב.

אם זה היה 3 שנים על מכונית שלא השתוללה, זה היה עדיף.

אני אישית הייתי מתרחק, אלא אם המחיר הוא באמת אטרקטיבי (אין לי מושג כמה הם עולים ביומיום, אבל אני יכול לברר אצל המשפחה בעסק).

פורסם
106 ראלי.

הרכב קשה כמעט כמו הג'חנון של יאשה. מונמכת על אייבך + בילשטיין.

גם ככה הרכב לא ממש שקט (צנרת סופרספרינט לכל האורך) אז עניין הרעש זניח מבחינתי.

לא נוסע בדרכי עפר/חצץ... כבישים סלולים לרוב (כמה שאפשר במחוזותינו).

האלטנרנטיבה היא לעלות ל - 195/45/15, עם חישוקים קלים (עד 5 ק"ג) ו S.Drive או T1R כי פשוט אין כלום מעניין במידה שלי. מחכה כבר למעלה מחצי שנה למשלוח נורמלי של היבואנים. אלטרנטיבה לא זולה בכלל עבורי (~5K).

עוד חיזוק אחד כמו של תום ואני משתתף בניסוי :-)

צמיג כזה מתחמם אחרי דקה... תוכל בבקשה להסביר מה קרה?

הייתה לי את האפשרות על הסקסו,

העדפתי לעלות מידה, בחירה עדיפה.

אני יושב היום על ג'אנט 306 XSI ויוקו SDRIVE

הרכב יושב טוב על הכביש ללא ספק, לפחות כמו שישב עם הדנלופים - אם כי לא בדקתי עד הקצה (אצלי הקצה כנראה רחוק)

פורסם

תשמע, אני "מרגיש" את ההתלהבות שלך והרצון לשים את הצמיגים הללו על הרכב, אך אני הולך להקשות עליך :)

לא, לא הייתי הולך על זה.

את החורף אתה פשוט לא תוכל לעבור עם צמיגים כאלו. סיבה אחת היא כמובן המבנה של הסוליה, שהוא נתון קבוע גם לצמיג חדש, אך

שילוב של המבנה הזה + גומי קשה בצורה נורא קיצונית = חוסר אחיזה מוחלט, ולא רק ציפה!

הרי היתרון של הצמיג הוא ברכות הגומי שתיצור לך אחיזה גבוהה מצמיג רגיל (שוב, בגלל שהגומי רך). הצמיג שאתה מדבר עליו הוא צמיג בעל גומי קשה, שסביר להניח שהתכונות שלו כבר מזמן איבדו מהמצב המקורי שלהן. הצמיג יהיה קשה, והגומי פשוט לא יאחוז. בעיות אחיזה הן לא הכל - בעיות בלימה שיתבטאו במרחק בלימה גדול יותר, חוסר אחיזה בסיבובים = החלקות וחוסר יכולת העברת כוח למשוך החוצה מהסיבוב...

מצד שני - היתרון של מבנה הצמיג הקשיח מאוד בדפנות - כלומר יציבות כיוונית גבוהה - ממשיך להתקיים למרות הגיל המופלג, אך רשימת החסרונות לא שווה אותו...

לסיכום, אני לא הייתי הולך על זה.

סימון.

SPL - 143.6DB

"

פורסם

S.Drive היה יכול להיות פיתרון מצויין כי הוא נפוץ בארץ אבל שוב, לצערי לא במידה.

מהרגע שהזמנתי S-DRIVE ועד שהגיעו לפנצ'ריה - שבועיים בדיוק

ויש לי אותה מידה בדיוק כמוך

שווים את ההמתנה וכל שקל

GTI

I'm not insane,My mother had me tested

סאאמק כולכם.

:lol:

Guest רונאלדיניו
פורסם

תוכל בבקשה לציין את שם הפנצ'ריה? למרות שבסופו של דבר נדמה לי שכולם רוכשים מאותו יבואן/מקור כך שזה לא משנה מי הפנצ'ריה.

פורסם

רכב "רך" לא מתאים לצמיגים כאלו, אני אומר זאת מניסיון.

You can say that again :wink:

[FONT=Comic Sans MS][COLOR=green][B][COLOR=#696969]ACTION speaks LOUDER than WORDS[/COLOR][/B][/COLOR][/FONT] [FONT=Comic Sans MS][COLOR=green][B]K[/B]eep [B]m[/B]e [B]c[/B]aged [B]a[/B]nd [B]f[/B]ree [B]t[/B]he [B]b[/B]east[/COLOR][/FONT] [COLOR=#f1f6f8][FONT=Verdana][COLOR=#000000][B]Jin Ba Ii Tai [/B]-[FONT=Book Antiqua] [URL="http://www.youtube.com/watch?v=cVarDBb199M&feature=player_embedded"]Fast[/URL] in, [URL="http://www.youtube.com/watch?v=CyDykQWck74&ob=av3e"]Drift[/URL] out[/FONT][/COLOR][/FONT][/COLOR]

• תוכן חדש...