Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

תקלות לאחר הסבת הרכב לגז

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6542 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום רב,

ברשותי רכב מסוג רנו מגאן שהחלטתי שאני מסב אותו לגז . התקשר אליי בן אדם נחמד נורא שהילל אותו ואת המערכת שלו ולאחר שעה של סיקור ודיבור החלטתי שאני מפקיד בידיו את הרכב על מנת שייסב לי אותה לגז.

נכנסתי למוסך באזור מגורי שם פגשתי אותו הרכב עבר הסבה והכל היה טוב ויפה . כשחזרתי הבייתה גיליתי להפתעתי כי הסמל של האוטו נשבר . כשנסעתי למוסך למחרת בבוקר בעל המוסך התייחס אליי בזלזול וענה שאם אני ממש רוצה הוא מוכן להדביק לי חזרה את הסמל . החלטתי שאני מדבר עם האיש שמכר לי את הערכה ותיאם בנינו וקבענו להיפגש היום בבוקר . מאז שמתי לב שגם המנורת הבלם האחורי שיושבת בתא מטען נשברה, המזגן הפסיק לקרר המוסך לא הוסיף מים לרכב, המערכת שהייתה באוטו סתם נזרקה בתא מטען וכתוצאה מכך אחד הכבלים נקרע. כשניגשתי היום לפגישה בעל המוסך והאיש שמכר לי את הערכה טענו שרק המל זה באחריותם והם פשוט הדביקו לי אותו חזרה .

עכשיו ברצוני לדעת האם עוד מישהו נתקל בתופעות דומות ומה הם האפשרויות שעומדות בפני.

תודה

פורסם

כשהתקנתי את המערכת הוא אמר שיש אחריות ... אבל עכשיו הוא מתנער מהתקלות הוא אומר שזה לא עקב העבודה הלקויה שהמוסך שלו עשה

פורסם

מאוד כואב לי שיש עדיין מוסכים שמזלזלים בלקוחותיהם ! , הלקוח/המפרנס הוא בסיס קיומו של המוסך ...מה פה קורה ?

איש באר שבע שמאוד אוהב אותכם

פורסם

שלום רב

התוכל למסור פרטים על המקום שבצעת את ההתקנה ( האים יש לו הסמכה להרכבת המערכת ) אני מקווה שאת המערכת הוא הרכיב כנדרש עלפי תקן מסוים

בברכה זיסו יוסי

פורסם

למוסך קוראים נענע שנמצא בגבעת ברנר והמתקין שדרכו נקנתה המערכת נקראת מגל תעשיות צנרת . אשמח לשמוע אם מישהו נתקל במקרים דומים ואם כן עצות לגבי המשך פעולתי על מנת שיחזירו את רכבי למצב הנדרש

פורסם

לא כל כך הבנתי מה הקשר בין התקלות לבין ההסבה לגז.

המזגן הפסיק לקרר - נראה שאולי פורק איזה מחבר או צנור לחץ במזגן ולא חובר מחדש ומולא גז.

המוסך לא הוסיף מים לרכב - למה שיוסיף? אלא אם כן פורק איזה צנור מים, מה שלא נראה לי שצריך.

סתם חאפריות זה נראה וחוסר שימת לב לדברים מסביב.

פורסם

אייל, מדוע אתה גם רואה טלוויזיה, גם מדבר בטלפון וגם קורא את ההודעה שלי ביחד? אחרת לא היית כותב את זה..:wink:

אחדד:

"המזגן הפסיק לקרר - נראה שאולי פורק [ במהלך העבודה] איזה מחבר או צנור לחץ במזגן ולא חובר מחדש ומולא גז." אשמת המוסכניק החאפר!

"המוסך לא הוסיף מים לרכב - למה שיוסיף? אלא אם כן פורק איזה צנור מים, מה שלא נראה לי שצריך" בוא תגיד לי למה צריך לפרק צנרת מים בשביל לחבר קיט הסבה לגז. או שאתה מצפה ממתקין הערכה שיבדוק מים ככה בשביל הכיף, ויראה שאין. אפשר גם לבדוק לחץ אוויר בגלגלים ושמן גיר..

סמל נשבר ומנורת בלם נשברה קשורה להסבת הגז??

"המערכת שהייתה באוטו סתם נזרקה בתא מטען" - נכון, זה הפריע לסולונוידים החדשים של הקיט.. נו באמת..

הבעיה שלי הייתה בכותרת "תקלות לאחר הסבת הרכב לגז" אלו לא תקלות לאחר הסבה לגז אלא תקלות לאחר שטמבל טיפל ברכב שגם לא יודע לתת שירות ומתייחס בזילזול..

אם הרכב היה מזייף, כבה, חותך, נחנק וכו' לאחר ההסבה בגז, אזי הכותרת הייתה נכונה.

לסיום, גש אליו, שיתקן את מה שקילקל ושלא יבלבל את המוח. במידה ולא תנענע אותו.. כשמו..:lol:

פורסם

שורלק ,

אם אני נותן אוטו למוסך אני מצפה שיחזירו לי אותו בדיוק באותה הצורה שבה נתתי אותו + התיקון שלשמו הכנסתי את האוטו למוסך.

אם אני מכניס אוטו עם מים אני לא מצפה לקבל אוטו בלי מים .

אם אני נותן את האוטו ללא פגמים אני מצפה לקבל אותו ללא פגמים .

וכן נכון שלתקלות הנ"ל אין קשר ישיר, אבל זה מרתיח במיוחד שכן אני שומר על האוטו שלי וכך ציפיתי גם לקבל אותו בחזרה.

תראה אולי אתה תומך בעבודה מלוכלכת כמו שנעשתה אצלי באוטו וזה זכותך אבל כמו שאני בא ומתקין למישהו בבית מחשב / מתקן אותו ולא משאיר אחרי שום לכלוך ומסדר את הכל בדיוק כפי שמצאתי מלכתחילה ... ככה חשבתי שיתיחסו לאוטו שלי (כן מה לעשות אני תמים)

פורסם
אייל, מדוע אתה גם רואה טלוויזיה, גם מדבר בטלפון וגם קורא את ההודעה שלי ביחד? אחרת לא היית כותב את זה..:wink:

אחדד:

"המזגן הפסיק לקרר - נראה שאולי פורק [ במהלך העבודה] איזה מחבר או צנור לחץ במזגן ולא חובר מחדש ומולא גז." אשמת המוסכניק החאפר!

"המוסך לא הוסיף מים לרכב - למה שיוסיף? אלא אם כן פורק איזה צנור מים, מה שלא נראה לי שצריך" בוא תגיד לי למה צריך לפרק צנרת מים בשביל לחבר קיט הסבה לגז. או שאתה מצפה ממתקין הערכה שיבדוק מים ככה בשביל הכיף, ויראה שאין. אפשר גם לבדוק לחץ אוויר בגלגלים ושמן גיר..

סמל נשבר ומנורת בלם נשברה קשורה להסבת הגז??

"המערכת שהייתה באוטו סתם נזרקה בתא מטען" - נכון, זה הפריע לסולונוידים החדשים של הקיט.. נו באמת..

הבעיה שלי הייתה בכותרת "תקלות לאחר הסבת הרכב לגז" אלו לא תקלות לאחר הסבה לגז אלא תקלות לאחר שטמבל טיפל ברכב שגם לא יודע לתת שירות ומתייחס בזילזול..

אם הרכב היה מזייף, כבה, חותך, נחנק וכו' לאחר ההסבה בגז, אזי הכותרת הייתה נכונה.

לסיום, גש אליו, שיתקן את מה שקילקל ושלא יבלבל את המוח. במידה ולא תנענע אותו.. כשמו..:lol:

אז מה אתה רוצה בעצם? זה נראה לך מצב תקין שניתן לסלוח על התכחשות המוסך אליו?

התקלות אכן קרו לאחר הסבת הרכב לגז, ולא היו לפני שהרכב הוסב לגז ואם זה נכון -אז הכותרת נכונה.

מבחינתי כל דבר שנהרס תוך כדי ההסבה לגז, קשור להסבה לגז.

כמו שידפקו לך את הכנף במהלך טיפול שגרתי, ותגיד שזה לא "נזק לאחר טיפול" כי מדובר בנזק פחחות

ולא נזק שנגרם עקב החלפת שמן לקויה.

נו באמת...

GTI MK8
 Volvo V40 T5 R-Design - SOLD

GTI MK6 Premium - SOLD

GTI MK4 , MK5 - SOLD

• תוכן חדש...