Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

סובארו B3.

--Guy--
dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6577 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אני מעוניין לקבל חוות דעת על B3 שנת 2008(משומש). אני מדבר על הגירסה של 1.5

מה הצריכת דלק שלו.!?

כמה ביטיחותי הוא.?

הרכב משמש נהג חדש(אני מאמין שאני לא יעשה יותר מ 7000 ק"מ בשנה)

ההבדל בין ה1500 ל 2000 משמעותית בצרכית דלק ובביצועים.?!

תודה!

פורסם

צריכת הדלק שלו בינונית - בסביבות ה1:10\1:11 בנסיעה רגועה, בהנחה שמדובר בידני.

הרכב בא עם אבזור בטיחותי כמעט מלא, 6 כ"א, 5 כוכבים במבחני הריסוק ANCAP (המקביל האוסטרלי של NCAP האירופי) וציון הכי גבוה במבחני ריסוק חזיתיים של אמריקה.

מה שחסר באבזור הוא ESP, שמגיע רק בגרסאת הבסיס של 2 ליטר ומעלה.

אני חושב שתשכול אם לא עדיף לך סופר מיני כלשהי, אלא אם אתה נמשך אל הרכב הזה מסיבה כל שהיא.

ה1.5 ליטר עם גיר אוטו' נחשב עצל, ויש אנשים שרגילים למכוניות חזקות יותר, וידביקו את הדוושה לרצפה, ועדיין יקבלו מהירות שיוט נינוחה.

אם אתה מעוניין בגיר ידני, הביצועים שם מעודדים בהחלט הרבה יותר, גם על הדף וגם בפועל, שם יוצא הפרש של מעל שני בהאצה מעמידה ותאוצת ביניים, כמו כן צריכת הדלק משתפרת בכ-15-20%.

גרסאת ה2 ליטר בהחלט משנה את הביצועים, וזה מורגש מאוד, אך עדיין הרכב לא ספורטיבי משאר המתחרות בקט', ושוב, הגיר הידני יתרום פה הרבה, במיוחד בצריכת הדלק, שתהיה מעט גבוהה יותר מ1.5 אוטומט, לא רע בכלל.

הרכב נחשב נינוח ביותר, משכך מהמורות מעולה (יש האומרים אפילו טוב יותר מהצרפתיות המתחרות), והמושבים תומכים ורכים.

האבזור סביר, יש רכבים מאובזרים ממנו, כמו כן איכות הגימור טיפה יותר טובה בכמה מקומות מהאימפרזה הישנה, אבל עדיין, הוא ברמה של יפנית \ קוריאנית טיפוסית, ולא במגמת שיפור כמו טויוטה והונדה.

האוטו מרווח מאוד, ומתאים למשפחה בת 4 נפשות גג ככל הנראה, בגלל הבגאז' הצנום יחסית, קח זאת בחשבון.

אני משוחד, אם להגיד את האמת, אבל ציינתי בפניך גם הרבה חסרונות ברכב.

המדריך המלא לכניסה לעולם הדיטיילינג

HU: Pioneer AVH2750BT | Midbass: Morel Virtus MW6 | Tweeters: Morel MT230 | Amp: Sundown SAX100.4 | SW: DLS Nordica 12" | SoundDeadener: Stinger Roadkill

פורסם

אני מדבר על גירסת הטיפטורניק.

כמה דלק יצרוך גירסת ה 1.5 וכמה יצרוך גירסת ה 2.0.?

איך האוטו בהשוואה למאזדה 3.?!

כמה דלק צורך גירסת ה 1.6 וכמה גירסת ה 2.0.?

תודה!

פורסם
אני מדבר על גירסת הטיפטורניק.

כמה דלק יצרוך גירסת ה 1.5 וכמה יצרוך גירסת ה 2.0.?

איך האוטו בהשוואה למאזדה 3.?!

כמה דלק צורך גירסת ה 1.6 וכמה גירסת ה 2.0.?

תודה!

תלוי בסגנון הנהיגה שלך. בגדול אפשר לצפות לצריכה מעט יותר טובה ל-1.6-1.5 מול ה-2.0, אבל לא בהפרש משמעותי.

מה זאת אומרת 2008 משומש?

למה לא חדש?

כי אולי הוא חוסך הרבה כסף בקניית משומש?

BMW 325i E46

שלום, רוכב.

נא לא לבקש ממני גישה לאוף טופיק

פורסם

אוקי.

ברוב הזמן אני נהג רגוע כי אני עוד נהג חדש.

אבל מידי פעם קצת לחיצות.ההבדל בין ה 2.0 ל 1.6/1.5 יהיה משמעותי.!?

איפה אפשר למצוא צריכת דלק של הרכבים האלו.?

B3 1.5 טיפטרוניק

B3 2.0 טיפטרוניק

B3 2.0 ידני

מאזדה 3 1.6 טיפטורוניק

מאזדה 3 2.0 טיפטורוניק

תודה!

פורסם

כי אולי הוא חוסך הרבה כסף בקניית משומש?

רוני, לא בדקתי אומנם, אבל סביר להניח שלא מדובר בתופעה שכיחה שרכב 2008 נמכר שוב, כבר באותה שנה כמשומש, לא נראה לי, שזה כדאי, לא למוכר ואולי גם לא לקונה.

כמובן, כמו בכל דבר, ייתכן שגם כאן יש יוצא מן הכלל.

פורסם

בנסיעות עירוניות מרובות פקקים כנראה שהמנוע הקטן יותר יהיה חסכוני יותר. בנסיעות בין עירוניות ההבדלים יהיו ככל הנראה קטנים יותר. בכל מקרה מדובר על הפרש של כ-10% בממוצע. חפש נתוני יצרן אצל אתרי היצרנים, אבל שים לב להתייחס אליהם בתור נתונים השוואתיים בלבד - בפועל לעולם לא תגיע לצריכה כל כך טובה.

רוני, לא בדקתי אומנם, אבל סביר להניח שלא מדובר בתופעה שכיחה שרכב 2008 נמכר שוב, כבר באותה שנה כמשומש, לא נראה לי, שזה כדאי, לא למוכר ואולי גם לא לקונה.

כמובן, כמו בכל דבר, ייתכן שגם כאן יש יוצא מן הכלל.

לי זה דווקא נשמע מצוין - רכבי 2008 יכולים להיות כיום בני שנה ויותר ולעלות כ-15000-20000 שקלים פחות. במחיר כזה אתה מקבל רכב באחריות, כמעט חדש, ק"מ נמוך, לעיתים אפילו לפני הטיפול הראשון. מה רע?

רוני

BMW 325i E46

שלום, רוכב.

נא לא לבקש ממני גישה לאוף טופיק

פורסם

toyota verso 2016 - יש מקום לכולם!

בעבר : ניסאן NV200 2012, סיטרואן ג'מפי 2007, רנו קנגו DCI  2007,  פולו סטיישן SDI 2000, לנסר 93, אופל קדט 84.

פורסם

מה ההגיון מבחינת המוכר, אשר קנה רכב חדש למכור אותו אחרי חצי שנה או 10 חודשים?

בלינק יש דווקא מלא מכוניות B3 חדשות למכירה.

זה צירוף מקרים או רומז על משהו?

פורסם

קבלת רכב מעבודה (מודעה מס.2),

אכזבה מהרכב,

חוסר יכולת תשלום עבור הרכב (מודעה מס. 4, כנראה),

רכב חברה, אשר לא מצא ביקוש,

ויכול להיות גם סוחר שמוכר רכב אחרי תאונה .

בעבר : ניסאן NV200 2012, סיטרואן ג'מפי 2007, רנו קנגו DCI  2007,  פולו סטיישן SDI 2000, לנסר 93, אופל קדט 84.

פורסם

אז באמת יכול להיות שיש פאק ברכב או שאלו אנשים שכמו שאמרתם. קיבלוו רכב מהעבודה או לא יכולו לשלם על הרכב.!?

תודה

פורסם

כל מיקרה לגופו.

אני ממליץ לך פחות להאמין לסיפורי מוכרים על הסיבות ויותר להאמין לבדיקה ממוחשבת שתבצע במכון שאתה תבחר.

וגם להאמין לנתונים של משרד הרישוי ולרשם משכונות על העיקולים ושיעבודים.

כל זה כדי לא ליפול כמו כאן.

• תוכן חדש...