Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6556 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

מה אתם חושבים עליה ?? , אני אישיתי לא ראיתי אותה אבל ראיתי את הפרומואים ... ודווקא נראתה לי תוכנית די מעניינת ומשעשעת.

אבל אחרי שראיתי את הכתבה הזאת אני די חלוק

http://www.ynet.co.il/articles/0,7340,L-3566370,00.html

אני בדרך כלל רגיל לראות כתבות כאלה מהאתר של ווי נט. כי בדרך כלל הם לא מרבים לשבח תוכניות אבל יותר תפס אותי התגובות השליליות , כאילו הראו סרט פורנו בטלוזיה.

מה אתם אומרים??

פורסם

ראיתי בדיוק 2 דקות וזה הספיק לי.

בשעה 9 וחצי בפריים טיים המתחרה נשאל 'האם שילמת עבור סקס?' זה כבר הספיק לי ולא רציתי לראות את התשובה שלו.

פורסם

אני באופן אישי אהבתי.

נכון, זה יכול לגרום לאנשים מסוימים לתחושת אי נוחות מסוימת בגלל טבע השאלות אבל לדעתי זו האבולוציה הטבעית של החברה שלנו.

ראיתי את הגרסה האמריקאית (כל העונה הראשונה) ואת הגרסה הקולומביאנית (2 פרקים) וזה די משעשע.

פורסם

אני לא אהיה מהמתחסדים ששאלות כאלו גורמים להם לכבות את הטלויזיה אבל לדעתי זוהי תוכנית ברמה נמוכה מאוד ו10 דקות ראשונות הספיקו לי להבין את זה ולא להמשיך לראות כי פשוט זה נראה כמו משחק עם שחקנים סוג ט' שלא יודעים אפילו לעשות בכאילו הם מופתעים או לא ציפו לשאלה שתבוא מולם.

הרי הגעתם לשעשועון כזה..מה ציפיתם שישאלו? אם שיחקו לגו בגן חובה? הרי גם המתמודדים יודעים מראש את השאלות ששאלו אותם אז הם ידעו מצויין מה הולכים לשאול אותם ואני בטוח שגם בנות זוגם והמלווים שלהם ידעו מראש שייהיו שאלות שיתייחסו לפרטים אינטימיים בעבר ובהווה שלהם,אז איפה "המתח" ה"דרמה" ...?? לא שווה צפיה.

פורסם

עברתי במקרה על הערוץ ו"זכיתי" לראות שתי דקות מהדבבר הדוחה הזה.

מה אגיד לכם, jackass זה נשניול ג'אוגרפיק באופן יחסי למה שהיה שם, אני מסכים עם כל מה שכותבת הביקורת רשמה.

פורסם

מי שהלך ביוזמתו לתוכנית הזו בתור משתתף,

שלא יתפלא אם יימצא את עצמו במצב לא נעים.

אף אחד לא הכריח אותו ללכת ולהשתתף.

פורסם

מילא התכנית זוועתית, לזה כבר התרגלנו - אבל גדי סוקניק!?! מה נסגר איתך בנאדם?!? מה לעזאזל עבר לאחד כמוהו בראש כשהציעו לו להנחות את התכנית הזו!? עוד מעט נראה את ירון לונדון או אפילו חיים יבין מגישים את "לרדת בגדול" העונה הרביעית...

איך נפלו גיבורים...

Chevrolet Silverado 2500HD - 2015 - LTZ

TW: Morel Supremo Piccolo | MID: Morel CDM 880 | MIDBASS: ScanSpeak Silver

SUB-WOOFERS: 2X JL Audio 10TW3 - Original Under The Seat StealthBox

TW Amp: Genesis Stereo 100 | MID+MIDBASS Amp: JL Audio 450/4 | Monoblock: JL Audio 500/1 | DSP: Helix Pro MK2

פורסם

ישראלים שומעים כסף וישר קופצים על העניין מבלי לחשוב רגע במה ב'אמת מדובר.

בכל מקרה, התוכנית הזאת לא מתאימה לישראל, בישראל כל אחד משחק אותה יותר מתורבת פה מהשני, בארה"ב התוכנית ממש מצליחה מהסיבה הפשוטה ששם הכל יותר קליל!

כמו שכולם יודעים ארה"ב היא מדינה ענקית לעומת ישראל וכל דבר שקורה פה בארץ שם קורה פי 100, לכן האמריקאים כבר לא מתרגשים מזה, אלא זה עובר על סדר היום.

דוגמא :

בארה"ב ילדה בת 16 יכולה להיות כבר בהיריון ועד גיל 20 להתחתן ולהיות עם 2-3 ילדים, בישראל זה ממש לא מקובל והסיטואציה הזאת יכולה להיות ברובה רק אצל הדתיים.

מישהו אמר ריקי לייק :lol:

נדב - [email protected]

למכירה אוסף ענקי של דגמי מכוניות - *52 דגמים*

http://www.carsforum.co.il/vb/showthread.php?p=1730383#post1730383

פורסם

היא לא מתאימה בארץ כי כולם מכירים את כולם.

בארץ יש כלכך הרבה אנשים, ש3 שנים אחרי התוכנית לא יבוא אליך איזה בחור ויתחיל לצחוק עליך שהודת בפריים-טיים שהלכת לזונה :roll:

מי שמודד את התקדמותו, הצלחתו ואושרו בצורה יחסית לאחרים, לעד ישאר מתוסכל;

תמיד יהיה שכן עם גינה גדולה יותר, דשא ירוק יותר ומכסחת-דשא חדשה יותר.

פורסם

מושך אנשים>יש כסף? הכי חשוב.

תוכנית מאוד חודרנית ואני לא יודע עד כמה התוכנית הזאתי אמיתית.

אחרי שנתיים שאני לומד במגמת "תקשורת וחברה" קצת קשה לי לראות תוכנית כזאתי ולהאמין לה.

Kia Sportage, 2014 

פורסם

אמנם זו מחשבה קצת קיצונית, אבל אני תמיד אומר שלא רחוק היום בו אנשים יהיו מוכנים לסכן את חייהם בתוכניות ריאלטי מרחיקות לכת (יש אפילו סרט שעשו על זה, לא זוכר את השם כרגע).

• תוכן חדש...