Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6561 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם,

מישהו אולי התקין רמקולים ברכב הזה?

מישהו יודע מה מידות הרמקולים? אם אפשר לשים קומפוננטים?

ואם אתם לא יודעים אז איך אני מברר את זה?

פורסם

צהריים טובים.

שאלה קודם כל- למה לקנות את הרכב הזה בכלל?

כאילו מיום שניסאן הגיעה לארץ,93' עם הסאני אם זוכר נכון, הם הקפידו כל פעם להביא לכאן את הזבל שלהם.

אחת החברות הכי גדולות בעולם, מס'2 ביפן, שמייצרת בהצלחה רבה מאוד מכוניות כמו אינפיניטי, מקפידה בגזרת המשפחתיות כל פעם להביא זבל. מאזדה מצד שני, חברה שנחשבת די קטנה (עצם זה שישראל זה השוק השלישי בגודלו בעולם מבחינתה רק ממחיש זאת) הביאה לכאן את ה-3 בשנת 2004 שעד היום יותר טובה וכל אחד יעדיף לקנות אותה לעומת ניסאן.

HU:OEM+Genesis series 3 high level adapor AMP:Phoenix Gold RX 400.4 COMP:Morel Virtus 602 SUB: Sundown Audio E8

https://www.youtube.com/watch?v=jtQs-1_TH-Q

פורסם

אתה מבין שהתשובהשנתת לא שווה לכלום בערך

אם אין לך מה להגיד - עדיף שרק תקרא .

לפותח השרשור עדיין לא נתקלתי בניסן טידה החדשה

אבל אני לא רואה שום סיבה שלא יהייה ניתן להתקין רמקולים אפטר מרקט אם זה קוואקס או קומפוננטים .

פורסם
צהריים טובים.

שאלה קודם כל- למה לקנות את הרכב הזה בכלל?

כאילו מיום שניסאן הגיעה לארץ,93' עם הסאני אם זוכר נכון, הם הקפידו כל פעם להביא לכאן את הזבל שלהם.

אחת החברות הכי גדולות בעולם, מס'2 ביפן, שמייצרת בהצלחה רבה מאוד מכוניות כמו אינפיניטי, מקפידה בגזרת המשפחתיות כל פעם להביא זבל. מאזדה מצד שני, חברה שנחשבת די קטנה (עצם זה שישראל זה השוק השלישי בגודלו בעולם מבחינתה רק ממחיש זאת) הביאה לכאן את ה-3 בשנת 2004 שעד היום יותר טובה וכל אחד יעדיף לקנות אותה לעומת ניסאן.

איך זה קשור לשאלה? ניראה לי שענית בפורום הלא נכון ולעצם השאלה לא יצא לי להתקין ברכב הזה רמקולים אבל בדרך כלל המידה ברכבי ניסן היא 6.5.

פורסם

פרק את דיפוני הדלתות ותראה מה גודל הרמקולים שיש לך שם, אם אין רמקולים תיראה לפי הגודל של החור מה מתאים, נראה לי שזה 6.5.

אם אין לך ניסיון עם פרוק דיפונים או התאמת רמקולים גש למתקין מיקצועי שיתאים לך מערכת לאוטו.

SUZUKI Ignis Sport

פורסם

אני ארחיב קצת בנושא:

אני הולך לקחת רכב ליסינג, יש לי רק שתי אפשרויות שהן או רנו מגאן או ניסאן טידה, מכוון שאלו היחידות שבאות עם רדיו דיסק שניתן להחלפה ושאינו בילט אין. פתחתי כאן ת'רד נוסף ושאלתי לגבי הרנו מגאן והבנתי שיש המון בעיות להתקין קומפוננטים במגאן, ושצריך לחתוך כל מיני דברים ושאין קומפוננטים שמתאימים בצורה ישירה. לכן אני צריך לדעת לגבי הניסאן טידה האם זה אותו מצב, אני לא יכול לבדוק לפני כי הרכב לא ברשותי עדיין, ואני לא רוצה לחתוך או לבנות שום דבר ברכב שאינו שלי.

אז מה אתן אומרים?

פורסם

אם אחד השיקולים שלך לבחירת רכב ליסינג זה מערכת לא מקורית, אז יש גם גם את השברולט אופטרה והמיצובישי לנסר, אבל שתיהן נחותות משמעותית מהמגאן 2 וכנראה גם מהטידה. אגב אל תשלול רכבים עם מערכת מובנית, יש ברוב המקרים פתרונות סבירים שמתאימים גם לרכבי ליסינג כגון הוספת מתאמים וכד' שמשאירים את המערכת המקורית ומאפשרים הוספת מקור חיצוני נוסף כמו צ'נג'ר או נגן MP3...

• תוכן חדש...