Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6550 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכם אנשים טובים,

לי ולאשתי אין עדיין ילדים אך אנו מתכננים.

אנחנו רוצים גם מכונית חדשה ומתלבטים בין טידה לפוקוס, שניהם 2008.

מה שאנחנו רוצים זה: מכונית אמינה, סולידית, חסכונית בדלק, נוחה ונעימה. ביצועים, עוצמה וכאלה פחות חשוב.

מה אתם ממליצים?

אולי יש לכם המלצות אחרות מאלה?

תודה.

• תגובות 56
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

למה לפסול את הפוקוס? מנוע עצלן ומיושן, רכב כבד ואיטי, נוחות נהיגה לא משהו (מנסיעה שאני ערכתי עליה), לא חסכונית במיוחד, לא מרגשת, בקיצור - לא מצטיינת בדבר אחד אפילו. סתם עוד פורד.

אם כבר פוקוס, את גרסת השני ליטרים.

Twincharger Stratified Injection

פורסם

זה תלוי מה ייצא מהתכנון: תינוק או תינוקת!:-)

אם אתה נעולים על שני הרכבים האלה בלבד, אז פוקוס עדיפה במעט.

אם לא, קיימות הרבה אופציות טובות יותר בקטגוריה הזו.

בהצלחה - ומזל טוב מראש.

פורסם

תעשה נסיעת מבחן על שתיהן.

כל מה שיירשמו פה אולי כן יעזור לך להחליט, אבל בסופו של דבר אתה תיסע על האוטו שתבחר.

אפילו אם 100 אנשים יגידו לך פה שפוקוס טובה , לא בטוח שאתה תאהב אותה. ולכן אני ממליץ על נסיעת מבחן שתיתן לך אינדיקציה יותר מדוייקת.

ניב.

פאולאנר- זאת הבירה שלי! ואין לה מחליפה

פורסם
לא נראה לי שתמצא גם עשרה אנשים בפורום שיגידו לך שהפוקוס (1.6) טובה.

אני לא בטוח, שאתה צודק לגמרי.

הפוקוס סה"כ רכב לא רע, במיוחד אם תסתכל על יעודו.

פורסם

הפוקוס היתה טובה אם לא היו לה מתחרות בשוק (מצב מגוחך ע"מ להקצין).

נכון להיום, יש כ"כ הרבה אופציות יותר ראויות, טובות ועדיפות על הפוקוס.

פורסם
הפוקוס היתה טובה אם לא היו לה מתחרות בשוק (מצב מגוחך ע"מ להקצין).

נכון להיום, יש כ"כ הרבה אופציות יותר ראויות, טובות ועדיפות על הפוקוס.

נו, אז אולי תציין לנו את האופציות הראויות והעדיפות?

גם היום, ועם כל המיתחרות, הפוקוס עדיין נחשבת למכונית מצויינת שנותנת תמורה הולמת בהחלט.

אם הביצועים לא בסדר עדיפות ראשון, הפוקוס עדיפה על הטידה - מרווחת יותר, נוחה יותר, בעלת התנהגות כביש עדיפה, בטוחה יותר ואפילו יפה יותר.

VOLVO 144 73'- 82 (!) HP.

15.7 קג"מ ב 2300 סל"ד נשמע טוב יותר.:-)

פורסם

אני אישית לא חושב שיש סיבה להעדיף את הפוקוס מה-I30 או ה-B3.

אצמד כרגע ל-I30 כי אני חושב שהיא העדיפה (לטעמי לפחות). המנוע נמרץ (יחסית לפוקוס), נוחות נהיגה טובה יותר, איבזור עשיר יותר, חזקה יותר, חסכונית יותר ונראית טוב יותר מהפוקוס (שוב עניין של טעם).

לפותח השרשור - האם אתה מעוניין ברכב האצ'בק או סדאן?

פורסם

ליאור, אתה הזוי (לא שזה חדש...) :shock:

הפוקוס נוחה (אומנם פחות מהיוצאת), מרווחת, איכותית, מאובזרת, בטוחה ומתנהגת לא רע.

חבל שה-1.6 עצלנית אמיתית :-(

Renault Megane RS 300 Trophy 2021

Renault Catpur 155 2021 

פורסם

מנסיעה לאילת על פוקוס 1600, בכביש ישר הרכב יספק את הישראלי הממוצע, אבל העלייה הכי קלה הורגת את הרכב.

מצד שני לנו היה את יתרון הליסינג, מה שאומר שכנראה שגם בקו ישר הרכב יהיה בעייתי מבחינת תאוצה.

הנוחות? השווה לפוקוס הקודמת היא זוועתית, בכל אופן, הרכב דיי נוקשה ומרגישים את הבורות בכביש ואת הגלים של כביש עובדה הרגשנו די טוב.

מרווח פנים - מאחור, אחלה.

מקדימה? לנהג, לא יודע מהסיבוב הקצר לא הספקתי להתרשם (הייתי עסוק בעליות של מצפה :)), אבל לנוסע - אין מקום לנשום, הקונוסולה השמנה מעלימה את המקום לרגליים והברכיים נתקעות בה ובדלת ובתא הכפפות. בפיאט פנדה יש יותר מרווח מקדימה.

בתאריך 13.7.2020 בשעה 17:22, pl7410 כתב:

זו בכל זאת מדינה שמסתמכת על טמטום כמשאב לאומי

לפני 5 שעות, HybridBoy כתב:

תיבה טובה סטייל DSG

• תוכן חדש...