Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6584 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

הונדה סיוויק האצ'בק מהסוג החדש (2006 ומעלה), רובוטי עם אפשרות להעברת הילוכים דרך ההגה (מאוחרי כמובן).

TFSI Power

פורסם
אני הבנתי אחרת... שטיפטרוניק הוא הינו תיבת הילוכים שפורשה המציאו הינה תיבה אוטומטית בעלת מצב העברה ידני (+/-)

בדיוק.

ואם נחדד, תיבה שאינה ידנית, עם אופצית החלפת הילוכים עם קצוות העצבעות (Fingertip). מכאן השם טיפטרוניק.

פורשה היו הראשונים לשוות רכבים עם סגנון ההפעלה הזה למיטב ידיעתי.

!AWDSOME

פורסם

jazz רציף עם מצב דמוי 7 הילוכים

civic es 4d אוטומטי רגיל 5 הילוכים

civic 5d רובוטי 6 הילוכים

הכל נשלט מההגה.....

STI 2004

פורסם
ואני לא בטוח לגבי זה אבל סיטרואן C4 יש גם אפשרות לא סגור על זה אל תתפסו אותי במילה.

ל-C4 פיקאסו יש בורר הילוכים לגיר טיפטרוניק. נראה שברירי למדי. ל-C4 רגילה יש בורר קונבנציונלי לגמרי בין המושבים הקדמיים.

גם לטויוטה הייאס יש בורר מאחורי ההגה כמו ברכבים אמריקאיים ישנים.

ואיך יכולתי לשכוח ונדורה/סוואנה/אקונוליין/סילברדו/סיירה/F350 ושאר מפלצות מארץ הסופרסייז

ZX 94 > קסנטיה 97 > לנסר 2007 > מונדאו 2007 > קורולה 2013 > קורולה 2015 > איוניק 2018 > סיוויק 2002 > מזדה3 2018

Everybody in the galaxy tries to take over the galaxy. The trick is to be left alone by whoever succeeds

• תוכן חדש...