Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6569 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

רכב הונדה סיויק שנת 98 יד ראשונה, רכב עשה 185K טופל אך ורק במושך מורשה.

היום עשיתי בדיקה במכון לבדיקות רכבים לפני הקניה, כמובן יש כמה תקלות בלאי טבעי, ברצוני לברר כמה כל זה יעלה ועצה שלכם על הרכב עצמו.

1.שאיבות שמן לחלל השריפה, תושבות מנוע פגומות, לנקות מערכת קירור+רדיאטור, רצועה פגומה, לבדוק התנעת בוקר.

2.דוד אחורי פגום מתפורר מבפנים.

3.גומיות לתפוחים קרועות, תותבים לזרועות מתלה פגומים.

4.קפיצים תקינים, בלמים תקינים.

5.שילדת מרכב:

א.משמעות גבוהה:

תיקון גג כולל משקופים(צביעה), פגיעה+תיקון פח חזית כולל גשר עליון מולחם.

ב.משמעות נמוכה:

החלפת מכסה מנוע, החלפה כנף שמאלי קדמי המחוברת עם ברגים.

ג.משמעות שולית:

פגיעות בפגושים+משוחררים.

6.צמיגים קדמיים פגומים.

7.פנס ראשי דהוי ימין.

תושבת תיבת הילוכים פגומה, נקישה בשילוב הילוכים.

אז ככה בוחן שעשה את הבדיקה אמר שאין פגיעה בשילדה, אפילו בקצה.

במוסך מורשה אמרו שתושבות בסדר אפשר עוד לנסוע שנה.

מה דעתכם על הדו''ח וכמה כל התיקונים האלו עולים.

פורסם

מדובר לפי הדו"ח על רכב קרוע שעבר התעללות על בסיס יומי והזנחה מלאה. בנוסף הרכב עבר תאונה (אולי התהפך).

ממליץ לבדוק רכבים אחרים.

כיצד לחסוך דלק? להאיץ לאט, לצבור תנופה לקראת עליות, לחזות מהלכים של נהגים אחרים בכביש, לא לעבור על המהירות המותרת, להמנע מגז-ברקס אלא לגלוש כמה שיותר ולהתאים נסיעה לתנאים

פורסם
5.שילדת מרכב:

א.משמעות גבוהה:

תיקון גג כולל משקופים(צביעה רק צביעה?), פגיעה+תיקון פח חזית כולל גשר עליון מולחם.

ב.משמעות נמוכה:

החלפת מכסה מנוע, החלפה כנף שמאלי קדמי המחוברת עם ברגים.

ג.משמעות שולית:

פגיעות בפגושים+משוחררים.

לי לא ניראים טוב הליקויים האלה.

מעבר לזה, תושבות מנוע + גיר לא זולות בכלל. צריך להחליף גם דוד אחורי, גומיות במערכת מתלים, צמיגים. לא מכיר מחירי חלקים של הונדה, אני משאר שמדובר על השקעה של כ-5K ש"ח.

מדובר על רכב מוזנח עם אפילו לא דאגו להחליף גומיות. לגבי טיפולים אני בכלל לא שואל לפני כמה עשרות קילומטרים מישהו טרח לעשות טיפול. הרי רצועה כלשהי של מנוע פגומה (טיימינג או אויזרים?).

לפי דעתי עזור רכב הזה ותמצא אחד שמור יותר. אלא אם כן המוכר מוריד לך לפחות 10K מתחת למחירון. אני אפילו מנחש שהרכב נמכר במחירון או מעל מחירון.

כיצד לחסוך דלק? להאיץ לאט, לצבור תנופה לקראת עליות, לחזות מהלכים של נהגים אחרים בכביש, לא לעבור על המהירות המותרת, להמנע מגז-ברקס אלא לגלוש כמה שיותר ולהתאים נסיעה לתנאים

פורסם

לא אחי זה לא קשור לתיימינג.

יש לו ספר טיפולים של הונדה מורשה באר שבע

** אם אתם אחים למה לא סיפרת לו סביב שולחן השבת? **

פורסם

אלכס ,

כפי שכבר אמרתי לך...

אם אהבת את הרכב במחיר שהוא משקף את מצבו הנוכחי קח אותו,

אם המחיר לא משקף אז לא לקחת.

תשמע רצועה שהיא לא טיימינג זולה, תושבת הבנתי ביררת כבר מחיר.

דוד אחורי מה מצבו? אפשר לסחוב קצת או ששומעים אותו?

תבדוק את עניין המשולשים אני מאמין שזה מה שמתכוון המשורר ב"תפוחים ותותבים" או שאולי למסרק ההגה.

הצעה שלי תציע לו בסביבות ה27-28 עם הירידת ערך על התאונה ועל הצבע כולל העבודות שצריך לעשות.

לא יודע כמה המחירון אבל לפחות 7 מתחת.

דרך אגב כמה זמן הוא מנסה למכור אתה יודע?

:2gunfire:העולם יפה יותר בXR3I!!!:crazyeyes
פורסם

תודה אחי על העצה. לא זה לא קשור למסרק... הוא מנסה למכור מיום רביעי את הרכב...

הבנתי שבכל הדו''חות האלו רשום תושבות פגומות, נקישות בשילוב הילוכים. מצד שני בוחן טוען אין השהייה בין העברת הילוכים.

** אם אתם אחים למה לא דיברתם סביב שולחן השבת? **

פורסם

לרכב קילומטרז' גבוה מאוד, וכמו כן טענה לפגיעה בעלת משמעות גבוה.

אני לא הבנתי את מהות הפגיעה אבל בעיקרון אלו סיבות לחפש רכב אחר.

• תוכן חדש...