Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6483 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

• תגובות 660
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

אם אני לא טועה בזיהוי ,שברולט פרנקליין , צצה בחניה מגודרת מול רכבת ההגנה בת"א , במצב ממש לא משהו .

החניה ממערב לתחנה גובלת באילון .

נשוי לשתי חיפושיות 74 1300 האחת ידנית השניה חצי אוטומטית כבר לא חצי אוט' :twisted:.

וגם לסובארו בראט (טנדר ) 81 4X4.

פורסם
היא למכירה למה רשמת את הטלפון?attachment.php?attachmentid=126355&stc=1&thumb=1&d=1220734407

רשמתי,רשמתי...

אתה מעוניין?

סגרתי איתו על מחיר,אם אתה מעוניין תפנה אלי בהודעה פרטית .:wink:

למכירה כל החלקים של :

GN250,TU250,DR250,jawa350,dealem leberty50

פורסם

בחדרה בין רחוב אפשטיין לכביש 4 יש מגרש של סוחר מכוניות~גרוטאות. היום ראיתי שם גולף דור 1 קבריו במצב לא משהו.

הכניסה למגרש משדרות אהרונוביץ', בהם גם חונה בקצה הרחוב אוטובוס די ישן שנראה נטוש (ליילנד?).

(add lightness' (Colin Chapman'

פורסם
אם אני לא טועה בזיהוי ,שברולט פרנקליין , צצה בחניה מגודרת מול רכבת ההגנה בת"א , במצב ממש לא משהו .

החניה ממערב לתחנה גובלת באילון .

לא אתה לא. לצערי- זהו ה"אמבולנס" הירושלמי, שבעבר הרחוק היחסית, רן שושני גילה אותו באחת מהפינות הנדחות בעיר, אני בזמנו השקעתי זמן ומאמץ לא מבוטלים בלהשיגו, והכל לשוו, כשנתקלתי בבעיה, שמי, שרשום "על הנייר" כבעלים- כבר לא בעלים בפועל, מכוון שמכר את האוטו לפני המון שנים, ו"הבעלים בפועל" לא ניתן היה למצוא.

האוטו הופיע לפתע ת"א, במיגרש של אותה חברת פרסום, שבעבר החזיקה אצלה כבאית מגירוס-סולם, גם ירושלמית- ככל הנראה, החברה איכשהו קשורה לירושליים... אני בספק, אם שואלים אותי, בכך, שיחזור לכביש איי-פעם... סביר להניח, שנלקח מאיפה שנלקח, מכוון שהיו צריכים לפנות את השטח, ומישהו "קפץ על המציאה". לפחות, לא הלך לברזלים, ואני מקווה, שגם לא יילך...

י Capri GT 74 MK2 "אספנות", עדיין מחכה לפחחות רצינית.*סוזוקי 1100F (שהפך ל"סטריטפייטר" לצערי :sad: )*GMC וואנדורה 4X4- "לוחם שטח" במנוחה *פורד D שנת78, ש"מת" להפוך ל"אספנות":oops:*פורד פיירמונט 79' :twisted: -חולם להיות שחור:wink: *"משפחת ליילנדים"* *ואסקורט סטיישן שניצלה בדקה ה-91:king::חובב מכוניות, אופנועים, מפלצות למיניהן ומוזיקה, הסובל מחוסר מקום, זמן ותקציב כרוני, להתעסק בכל התחביבים שלו :???:

פורסם
הסובארו פשע 1979 מג'לג'וליה.(לא,הוא לא ימכור).

בואנה אתה לא נח לרגע אתה..איך אתה מוצא אותן לעזאזל?!

איזה יפייפיה היא..

אל תשכח אותי,

יניב.:wink:

1983 & Opel Astra DTI 2003 , Citroen Visa Club 1982

פורסם

האם אתה מדבר על אוטובוס צבע צהוב ללא חלונות בצדדים...?

בחדרה בין רחוב אפשטיין לכביש 4 יש מגרש של סוחר מכוניות~גרוטאות. היום ראיתי שם גולף דור 1 קבריו במצב לא משהו.

הכניסה למגרש משדרות אהרונוביץ', בהם גם חונה בקצה הרחוב אוטובוס די ישן שנראה נטוש (ליילנד?).

צביקה.ש

חבר מועדון ה-5

fiat 127 900 L 1979

\fiat qubo 1.4 2013

פורסם
לא אתה לא. לצערי- זהו ה"אמבולנס" הירושלמי, שבעבר הרחוק היחסית, רן שושני גילה אותו באחת מהפינות הנדחות בעיר, אני בזמנו השקעתי זמן ומאמץ לא מבוטלים בלהשיגו, והכל לשוו, כשנתקלתי בבעיה, שמי, שרשום "על הנייר" כבעלים- כבר לא בעלים בפועל, מכוון שמכר את האוטו לפני המון שנים, ו"הבעלים בפועל" לא ניתן היה למצוא.

האוטו הופיע לפתע ת"א, במיגרש של אותה חברת פרסום, שבעבר החזיקה אצלה כבאית מגירוס-סולם, גם ירושלמית- ככל הנראה, החברה איכשהו קשורה לירושליים... אני בספק, אם שואלים אותי, בכך, שיחזור לכביש איי-פעם... סביר להניח, שנלקח מאיפה שנלקח, מכוון שהיו צריכים לפנות את השטח, ומישהו "קפץ על המציאה". לפחות, לא הלך לברזלים, ואני מקווה, שגם לא יילך...

חשבתי שהוא היה מוסב למשהו לפי החלונות המוזרים , אמבולנס בהחלט עונה על ההגדרה הזו.

עצוב שסופו כנראה לא יהיה כמו שאנחנו רוצים לדמיין אותו

נשוי לשתי חיפושיות 74 1300 האחת ידנית השניה חצי אוטומטית כבר לא חצי אוט' :twisted:.

וגם לסובארו בראט (טנדר ) 81 4X4.

פורסם

הוא לא היה מוסב- כל היופי שבו, שהוא מקורי לחלוטין, ככה יצא מהמפעל! אני ראיתי אותו מספפיק מקרוב, ומספיק פעמים, ישבתי בפנים, הכל- האוטו במצב מצויין לגילו, בפנים נשארו ספסלי של אמבולנס, וכ"ד... יש לי מלא צילומים שלו מירושליים- כשאמצא- אעלה מתיישהו... מקווה, שהם כן יצליחו לעשות ממנו משהו... (ולא שלט פרסום).

י Capri GT 74 MK2 "אספנות", עדיין מחכה לפחחות רצינית.*סוזוקי 1100F (שהפך ל"סטריטפייטר" לצערי :sad: )*GMC וואנדורה 4X4- "לוחם שטח" במנוחה *פורד D שנת78, ש"מת" להפוך ל"אספנות":oops:*פורד פיירמונט 79' :twisted: -חולם להיות שחור:wink: *"משפחת ליילנדים"* *ואסקורט סטיישן שניצלה בדקה ה-91:king::חובב מכוניות, אופנועים, מפלצות למיניהן ומוזיקה, הסובל מחוסר מקום, זמן ותקציב כרוני, להתעסק בכל התחביבים שלו :???:

פורסם

בקיבוץ בית קשת, אוטוביאנקי שחוט...

נראה כאילו ניסו לעשות ממנו רכב שטח.

IMG_7984 (Large).JPG

IMG_7983 (Large).JPG

IMG_7982 (Large).JPG

IMG_7981 (Large).JPG

IMG_7980 (Large).JPG

SUBARU FORESTER SH

ALFA ROMEO 156 TS2.0

פורסם
עזוב אותך אריה "פרינץ" גדול עליך :wink:

:-D:beerchug:

חבר צוות פיברקלאב טוב כלב חבר מחבר כלב מיצר צינורות ברקס ממתכת 0522790303

פורסם

סובארו GFT הארדטופ 2 דלתות נראית כמו 78, שלמה וישרה אבל די מוזנחת (ראיתי רק צד אחד)

עומדת בחצר של בית במכמורת. לא הייתה לי מצלמה, אבל נראית כמו השקעה משתלמת .

haters will hate

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6483 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

Guest
הנושא הזה נעול לתגובות.

• תוכן חדש...