Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6570 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

הרבה דיבורים והרבה מעשיות סבא מסתובבות תחת הנושא הזה "האם יציאה מצה"ל על נפשי פוגעת ברשיון הנהיגה שלך" קראתי כתבה על שיתוף פעולה הדדי בין הבקו"ם למשרד התחבורה ועוד הרבה סיפורים.

שאלתי היא חדה וקצרה:מבקש מידע מאנשים שחוו אך ורק על גופם (אם יש כאלה) או ממקור מהימן אחר את ההשלכות בנושא הנ"ל ואם כן מה היו ההליכים.

תודה רבה ויום טוב.

במידה וההודעה לא במקום אשמח אם תעבירו אותה למקום הראוי לה.

נא ליישר קו עם כללי החתימה באתר.

פורסם

אני גם לא סיימתי שרות ועד עכשיו לא שמעתי ממשרד התחבורה משהו חריג.

במשך התקופה הזאת גם חידשתי רשיון וגם היה לי רענון נהיגה אז ככה שנראה לי שזה סתם קשקוש.

פורסם

עד היום לא ראיתי שיש איזו בעייה עם זה...

מה שכן - חבר שלי שתפסו אותו על מהירות ועוד כמה דוחות ושללו לו את הרשיון היום מוציא רשיון חדש - ובגלל שהוא יצא על קב"ן הם חייבו אותו לעבור בדיקה אצל פסיכיאטר ע"מ לאשר תקינות (לא תהליך מסובך)

אז בקטנה :)

פורסם

בהסתמך על שני מקרים המוכרים לי היטב (לא אני אישית, אני סיימתי 3 שנות שירות חובה), אין כל קשר בין החזקת רישיון נהיגה לבין שחרור מהצבא ע"י קב"ן.

AUTOBIANCHI A112 JUNIOR '84 | FIAT BRAVO SENSATION '11 | RENAULT CLIO ESTATE '14

לא תמצא רוטס HR במחיר זול יותר.

פורסם
עד היום לא ראיתי שיש איזו בעייה עם זה...

מה שכן - חבר שלי שתפסו אותו על מהירות ועוד כמה דוחות ושללו לו את הרשיון היום מוציא רשיון חדש - ובגלל שהוא יצא על קב"ן הם חייבו אותו לעבור בדיקה אצל פסיכיאטר ע"מ לאשר תקינות (לא תהליך מסובך)

אז בקטנה :)

זה בכלל לא קשור.

לי פסלו את הרשיון מנהלי ל30 יום, היה לי משפט לפני חודשיים והשופטת שאלה אותי במילים הכי ברורות למה אתה לא בצבא? אמרתי לה שהפסקתי באמצע מסיבות אישיות והיא המשיכה הלאה במשפט.

בסוף קיבלתי 1000 שקל קנס בלי שלילה נוספת ככה שאין לזה בכלל קשר!

פורסם

יש קשר , גם אם יצאת על רפואי עקב אי הסכמה להליך רפואי וגם במקרה של נפשי אתה תצתרך להגיע במועד חידוש הרישיון (הקרוב או הבא) למרכז הערכה פסיכולוגי ולעבור מבחן.

מניסיון של אישתי.

זה יחסית חדש.

ליביו

If living is for learning

Then dying is forgetting

פורסם

בתור בעל ניסיון (כן אני יצאתי.)

מזמנים אותך לבדיקה פסיכיאטרית (משהו כמו 900 שאלות בסגנון של "כולם רוצים להרוג אותי - כן או לא")

ואח"כ שואלים אותך למה יצאת - ואתה מודה ואומר שנמאס לך מהצבא ואתה לא באמת בעל בעיה נפשית.

זה נגמר פחות או יותר כאן. מהשחרור עברו 5 וחצי שנים, ומהבדיקה 5 , חידשתי פעמיים ועד היום לא היה ציוץ מעבר לכך.

פורסם

ברמת העיקרון יש קשר בין צה"ל למשרד הרישוי. צה"ל מדווח לאחרון על כל שינוי קריטי במצבו הרפואי של חייל. הכוונה לשינוי שגורר בעיה כרונית כלשהי.

Xbox12341

פורסם

יש לי מישהו מהבסיס שהשתחרר לאחר 3 שנים , אך לפני שהשתחרר הוציא פטור נפשי מנהיגה על רכב בצבT (היה נהג ונמאס לו)

משרד הרישוי עשו לו בעיות לפי מה שהבנתי , לא יודע אם הסתדר בסוף או לא .

ברמה העקרונית - אם יצאת על 21 נפשי רוב הסיכויים שתוזמן לבדיקה פסיכיאטרית לוודא שאתה לא מטורף :)

HU: Pioneer 4900IB Front Speakers: JBL GT06508C Rear Speakers : none

Amp: Infinity 475A Sub: JBL GT5-12

פורסם

היי, יצאתי מהצבא לאחר כחודשיים שירות, בתחילת שנת 2004 (פברואר).

קיבלתי חידוש רשיון במהלך השנה, לאחר מכן הגיע ללא כל קשר זימון לרחוב הארבעה, בשנת 2006 בכלל.

ניגשתי לעשות את המבחנים, לאחר מכן זומנתי בשנית לשיחה עם פסיכולוג, שם ניסו להלחיץ אותי בשלילת רשיון (היה לי גיליון מאוד לא נקי בתקופה ההיא), לבסוף זה נסגר בשנתיים על תנאי, בהם לא יכולתי להוציא רשיון נהיגה נוסף על מה שיש לי, כיום אני אחרי השנתיים האלו, יכול לגשת להוציא רשיונות נוספים, ואין לי שום מגבלה בנהיגה.

אור מעבר לדלת, שירותי פריצה לבית ולרכב 24/7

פורסם

לא מוכר לי הקשר שמוצג פה.

בתחילת שנת 2004 חבר קיבל 21 בצו ראשון שלו ואחרי חודשיים עבר טסט ועד היום נוהג בלי שום סיבוכים.

Renault Clio TCe 120 EDC

פורסם
בתור לוחם 3 שנים בצבא . הת'רד הזה עושה לי בחילה...

אז כדאי שבתור לוחם (מה הקשר? זה עושה אותך לבן אדם טוב יותר? שווה יותר? אם אתה "נדפקת" אז שידפקו כל האחרים?)

תתחיל להבין שלמצב הזה נקלעים גם אנשים מסיבות רפואיות כאלו ואחרות ועוד הרבה אנשים טובים ולאו דווקא כל מני משתמטים למיניהם או אנשים שרוכבים על גבם של אחרים.

ליביו (שגם עשה 3 שנים צבא ולא ממש רואה את הקשר)

If living is for learning

Then dying is forgetting

פורסם

אני לא שרתתי יום אחד בצבא. קיבלתי פטור בגיל 17 ("ע"פ חוק"), הוצאתי רישיון למעלה משנה מאוחר יותר, וכבר 4 שנים מאז (כולל חידוש רישיון באמצע) לא שמעתי שום דבר מאף אחד (לא צבא, לא משרד רישוי, שום כלום).

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6570 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

Guest
הנושא הזה נעול לתגובות.
  • תוכן חדש...