Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6574 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לחברי הפורום.

לאחר שהורכב על הרכב מנוע חדש ועוד המון דברים כגון מחשב חדש, סטרטר, כוהל, צינור מים שהתפוצץ, צינור דלק שהתפוצץ, מין יוניט שמפקחת על העברת ההילוכים ועוד כמה דברים קטנים, האוטו סופסוף במצב סופי ומצויין.

שלשום ואתמול נסעתי באוטו ושמתי לב שהחום לא תקין, מיד עצרתי בצד ובדקתי את המים, הופתעתי לגלות שאין חוסר במים ולא בשמן.

חזרתי לרכב והחום ירד לרמה נורמלית.

עוד פעם אתמול זה קרה לי, הרכב מתחמם סתם בלי חוסר במים ושמן, מתחמם למשך כמה זמן וחוזר למצבו הרגיל.

לא הלך פקום ראש כי האוטו לא נוגע במים, ואין לי דליפה או סתימה בצינור של המים כי בדקתי את העניין.

מה יכולה להיות הבעיה?

In 9.000 RPM, No One Can Here The Badgers Scream :twisted:

פורסם

פירוט מדוייק של דגם הרכב והשנתון יעזור למקצוענים לענות.

האם המנוע החדש התחדש גם בתרומסטט? יתכן גם הארקה ראשית של המנוע והמרכב לא חוזקה כנדרש, גרום לזיוף שעון טמפ'.

פורסם

הרכב הוא רנו מגאן שנת 96, בנזין, אוטומט, הרכבנו לו מנוע חדש לא מזמן מכיוון שהמנוע הגיע דופק.

ואת האמת אין לי מושג אם נגעו בכלל בארקה, יכולה להיות שהשעון סתם מזייף והרכב לא באמת חם כמו שהוא מציין?

תודה.

In 9.000 RPM, No One Can Here The Badgers Scream :twisted:

• תוכן חדש...