Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

    היי, היי אתה (או את) שם!

    אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

    אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

    אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.
     

פתיחת קוד PUK שנחסם בפלאפון


dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6564 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום יש לי טלפון מסוג orange. לא השתמשתי בו הרבה זמן ועכשיו אני צריך קוד puk כדי לפתוח אותו,הכרטיס sim נחסם,

יש מישהו כאן שיוכל לעזור לי לפתוח אותו?

פורסם

עם לא משנים את הקוד נראה לי זה 12345.

 

אני מבין שלפני הרבה זמן קנית את הסים אז כנראה אין לך את המעטפה של הקוד...

 

בגדול אפשר ללכת למרכז שירות ושם הפ פותחים/מחליפים.

רז

פורסם

רק במרכז שירות של אורנג,יש את הקוד. הקוד הוא של הSIM ולא של הטלפון,במקרה הגרוע יחסם הSIM ותצתרך להחליף אותו באחר וכל הזכרונות והמידע שהיה עליו ינעל.

פורסם

ישנם 2 קודי PUK בסימים של אורנג'

 

לא ניתן לדעת מה הם,כשאתה מקבל את הסים אתה מקבל איתו את הקודים,תנסה לחפש בבית אולי תמצא את המעטפה שבה הסים מגיע ועליה ישנם ברקודים עם הקודים.

 

אם אין תיגש למרכז של אורנג' הקרוב לביתך ותבקש פתיחה או החלפה של הסים,הם יכולים להעתיק מידע ממנו גם אם אין לך את הקוד.

 

בכל מקרה אל תנסה לפתוח את הסים מעבר ל5 פעמים אחרת הסים ינעל,ואז זה הופך את כל העסק להרבה יותר מסובך.

פורסם

במידה וכרטיס סים נחסם אחרי קוד PUK, ולא PIN לא ניתן לפתוח אותו ויש ללכת למרכז שירות\מכירה כדי להחליף כרטיס סים.

×
×
  • תוכן חדש...