Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6561 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

• תגובות 43
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

אבנר, לא הבנת את כוונתי.

מי שמשקיע 4000 ש"ח בטוויטרים לא יעבוד עם וופרים של פיוניר-סדרה-כחולה. צריך להיות קשר בין רכיבי המערכת ורמתם.

אין לבחור מה לרכוש כאלה טוויטרים יקרים אם הוא לא הולך להשקיע בשאר חלקי המערכת והרכב. אם זה מה שהוא יעשה אז זה פשוט יהיה בזבוז כסף משווע.

אם נקצין, לקחנו מנוע של אימפרזה טורבו, דחסנו אותו לסובארו ג'אסטי ואפילו לא שדרגנו את הבלמים.

איתמר.

"מדינה מפותחת היא לא מדינה בה העניים נוסעים ברכב פרטי אלא מדינה בה העשירים נוסעים בתחבורה ציבורית"

פורסם

אפשר להסתכל על זה גם אחרת איתמר , נכון שצריך איזון , אבל מצד שני אני תמיד בעד הגישה של אם קונים אז לקנות משהו שהוא ברמה מספיק גבוהה שלא נצטרך לשדרג אותו פרק זמן לא מבוטל ..

כמובן שאני לא בעד להשקיע 3-4K על טוויטר אם אין כוונה בעתיד לשפר בצורה כזו או אחרת את שאר הרכיבים. בכל מקרה בלי קשר לאיטום על סוגיו השקעה בטוויטר טוב זה התמורה הישירה הכי משמעותית ולא תלותית שיש.

Hybrid Audio Legatia L1PRO+L4 @ Genesis Dual Mono

Hybrid Audio Legatia L6 @ Genesis 4 Channel

AA Chaos 12 @ Sundown SAZ-1500D

Alpine 9533, H701, C701

פורסם

עם התגובה הזאת אני מסכים

טוויטר משנה לגמרי את הצליל ברכב גם עם יש פיוניר

ברכב שהדלתות אטומות ויש לו וופר K2P זה שידרוג מאוד רצוי

(רק עדיף בי אמפ, הוופר הזה פשוט מדהים)

פורסם

שרגאמן אתה הבנת את כוונתי הסט יוגבר אקטיבית לוופרים של הK2P יש מגבר של פוקאל 150 כפול שתיים מגבר מצויין בעיניי

הסאב הוא W6 גם כן מצויין בעיניי ובעיניי רבים מוגבר עם מונו של פוקאל שמספק את הסחורה על הצד הטוב ביותר

הטוויטרים לבינתיים TN52 פוקאל יוגברו אקטיבית על ידי STEREO60 מכשיר של אלפיין 9855 החיבור אכן יהיה אקטיבי בי אמפינג

לגביי הרכיבים אני מרוצה וחושב שהמערכת מצויינת אבל כמו תמיד שואפים לעוד כרגע בעיניי החולייה החלשה היא הטויטרים (והם ברמה מצויינ ולא חלשים בכלל אבל ברצוני להשתדרג)

יש גם קבל של סטינגר יש איטום של דינאמייט בינתיים בהמשך יבוא סקנד סקין לכול האוטו

כבל פלוס 0-2 G נראה מה ימצא

RCA של סטינגר סדרה כסופה

האוטו הוא יונדאי אקסנט שנכון הוא לא משהו מבחינת איכות הרכבה ואיטומים למינהם אבל האוטו לא נקנה למטרת סאונד (זה מה יש ועם זה ננצח :-D)

לגביי מה שאיתמר אמר בעיניי טווטרים לא צריכים בנייה על מנת להשמע טוב מספיק להם מיקום טוב הגברה ראויה וכיוון מצויין

לגביי הוופרים זה משהו אחר הם כן זקוקים להטייה מעט למעלה לכיוון הנהג אך כמו ששרגאמן אמר איטום טוב והגבהות נכונות אפשר להגיע לתוצאה מצויינת ולא מביישת בנייה

עם היה לי סט שמצריך נפח מסויים ללא ספק הייתי עושה בנייה ותיבה בנפח הרצוי אבל עם סט שמסוגל לנגן בנפח הדלת אני לא רואה צורך בבנייה

מגבר גנסיס ST60 ב1400 שקל בלבד כולל ניירת אריזה ומתלווה

0547379780 שלומי

פורסם

אני מקווה שאתה יודע מה אתה עושה ויצא לך לשמוע את הטוויטרים האלה, כי הם מאוד כואבים - וזה בלשון המעטה.

4 אלף שקל או לא, אני אישית לא מסוגל לעבוד עם כזה ציוד, טוב ככל שיהיה.

B4 2010 - ANY-PHONE + MOSCONI AMAS96 + Pico DSP 8-12 + Stetsom HI.8004 + ScanSpeak D2004 + AlphaSonic 275 + Morel Hybrid602 + Morel CCWR254 + Audison TH10 +

Pioneer TS-X150

C5Aircross - Audsion BitHD + Bcon + Match 2.1amp *2 + Torotech MR2 + Sony XS-162-ES + JL 12TW3

פורסם

יצא לי לשמוע את הסט השלם 7 והוא מושלם בעיניי הוא לא קרוב לכואב הוא לא פחוש ממושלם חוץ םהמחי

0547379780 שלומי

פורסם

2000‏ גג שבגג עם יש הצעות בטווח ובסגנון אשמח לשמוע

0547379780 שלומי

פורסם

אתה יודע, אני גם רוצה לקנות פרארי.

באמת שאני רוצה פרארי - אבל אני מוכן להשקיע רק 20 אלף שקל.

נראה לך הגיוני?

זה מה שאתה עושה.

אני חושב שאפילו סופרימו לא נכנסים לך בתקציב הזה, מדובר עוד ברמקולים שמיוצרים כאן בארץ ואתה חוסך את כל עלויות הייבוא והמכס ובלה בלה בלה.

כמה באמת עולים הטוויטרים האלה? כי עד כמה שאני זוכר הסט הזה עולה בין 12K ל16K שקלים, הטוויטרים צריכים לעלות יותר מ2K שקל וזה עוד לא כולל משלוח, מכס.

B4 2010 - ANY-PHONE + MOSCONI AMAS96 + Pico DSP 8-12 + Stetsom HI.8004 + ScanSpeak D2004 + AlphaSonic 275 + Morel Hybrid602 + Morel CCWR254 + Audison TH10 +

Pioneer TS-X150

C5Aircross - Audsion BitHD + Bcon + Match 2.1amp *2 + Torotech MR2 + Sony XS-162-ES + JL 12TW3

פורסם

הסופרימו נכנסים בתקציב ולפני שאתה זורק ירידות לא קשורות תקרא טוב את השירשור שאלתי כמה הם עולים ואז הבנתי שזה יקר ואגב הם ניתנים להשגה גם בפחות ועם אתה שם לב או לא אני לא פותח כול יום שירשור ומשגע סתם שאלתי בשביל לדעת איפה אני עומד במחיר אולי חודש הבא אני יביא

0547379780 שלומי

פורסם

אתה רציני ב2000 שח שכתבת?!

עופר הביא לינק של 1270$=4280 לפני משלוח, מכס ותפוזים..

עריכה: ראיתי שכתבת שזה באמת לא נכנס לך לתקציב אז ירדת מזה. נבהלתי לרגע.. אגב, איפה סופרימו ב2000?

פורסם

תחפש טוב ותמצא אישית לא יודע איפה אבל עם תפתח שירשור של זה יענו לך הרבה

הרבה אנשים בפורום יש להם נטייה לתקוף בגלל זה לא שווה כבר לפתוח שירשורים כול אחד רוצה להראות איזה "גאון" הוא ומתחיל לירות שטויות לכול הכיוונים

מה בסך הכול שאלתי מה העלות ראיתי שזה גבוהה לבינתיים אז בסדר שאלתי עם יש משהו באותו סגנון ועד 2000 שקל כי על סט אחר את לא מוכן להשים יותר מ2000

ואתם מביאים דוגמאות לא קשורות לעולם לפחות אני שואל מה שאני לא יודע בלי בושה לא כמוכם אחד המנהלים אומר משהו כולכם כן נכון כן נכון מה אין לכם דיעה (כנראה שלא העיקר לכתוב) (שראגמן + ממני מכול הלב)

0547379780 שלומי

פורסם

אתה יכול ומוזמן לשמוע את הלגטיה L1 PRO שיש אצלי ברכב. לטעמי טוויטר מעולה והוא נכנס לך בתקציב.

Hybrid Audio Legatia L1PRO+L4 @ Genesis Dual Mono

Hybrid Audio Legatia L6 @ Genesis 4 Channel

AA Chaos 12 @ Sundown SAZ-1500D

Alpine 9533, H701, C701

• תוכן חדש...